Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(rena @ 2008 06 04, 08:09)
gali deti per http://www.keep4u.ru/ kai uzsikraus nuotrauka, nukopijuok 2 nuorda ir dek cia mirksiukas.gif
o maniskes kalijos stovi lauke, vazonuose, bet man jos nelabai patinka g.gif biski apdege lapai, tai dabar i pavesi istremiau  ax.gif lapu pilna, o zydet net nesiruosia verysad.gif tai man mintis vis kirba, gal jas i gelyna susodint g.gif

o bandei patręšti trąšomis, skirtomis žydinčioms gėlėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
priimkite į savo būrį ir mane smile.gif
Šiandien Maximoj užtaikiau ant nukainuotų kalijų, tai negalėjau praeiti tokios gėlytės už 3 litus nenupirkus.
Kamuoja mane tie patys klausimai kaip ir Aduka, kada ir į ką persodinti. Etiketėj parašyta, kad laistyti 2 kartus per savaitę ir netręšti, ar teisngia išsiverčiau?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia šitos grožybės po 3 litukus ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 06 04, 14:55)
čia šitos grožybės po 3 litukus ?  blink.gif

Taip, ant gėlytės buvo 6,99 Lt. kaina, bet kasoj išmušė 2,99 Lt
Dar liko 2 ar 3 vazonėliai, tik tų jau gėlytės nuvytusios ir spalvos atrodo ryškiai raudona viena buvo, o kitų nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 04, 16:07)
tik tų jau gėlytės nuvytusios

gal gerai, kad jau tinkamų nebėra, nes turbūt, kad sunkiai susilaikyčiau ax.gif o ant palangės jau auga 2 vienetai tokių biggrin.gif
Atsakyti
bandau ikelti foto blush2.gif tikiuosi pavyks ax.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 08:09)
gali deti per http://www.keep4u.ru/ kai uzsikraus nuotrauka, nukopijuok 2 nuorda ir dek cia mirksiukas.gif
o maniskes kalijos stovi lauke, vazonuose, bet man jos nelabai patinka g.gif biski apdege lapai, tai dabar i pavesi istremiau  ax.gif lapu pilna, o zydet net nesiruosia verysad.gif tai man mintis vis kirba, gal jas i gelyna susodint g.gif

aciu 4u.gif

Papildyta:
cia geltonosios,tik kolkas lapai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2008 06 04, 16:40)
bandau ikelti foto 
user posted image

kiek daug kvietkų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2008 06 04, 15:40)
bandau ikelti foto  blush2.gif tikiuosi pavyks ax.gif

user posted image

Koks grožis, nerealu thumbup.gif O vasarą lauke laikai ?
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 06 04, 15:43)
kiek daug kvietkų  bigsmile.gif

cia tik dalis ju,sitos kolkas neturi savo vietu blush2.gif ,tai sudejau i viena vieta ir lauks savo eiles smile.gif

Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 04, 15:48)
Koks grožis, nerealu  thumbup.gif  O vasarą lauke laikai ?

Taip,visa vasara lauke buna.Pernai tai i dirva buvau susodinus,tai iki pat rudens buvo,zydejo palaipsniui vienas po kito ziedas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 04, 14:36)
o bandei patręšti trąšomis, skirtomis žydinčioms gėlėms mirksiukas.gif

na tresiu universaliomis, tai jau baigineju, tai dabar reiks nusipirkti zydincioms gelem g.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 06 04, 15:51)
Šiandien Maximoj užtaikiau ant nukainuotų kalijų, tai negalėjau praeiti tokios gėlytės už 3 litus nenupirkus.

unsure.gif blink.gif uz tokia kaina buciau emus visas bigsmile.gif

oho koks grozis wub.gif

QUOTE(vikule @ 2008 06 04, 16:52)
Taip,visa vasara lauke buna.Pernai tai i dirva buvau susodinus,tai iki pat rudens buvo,zydejo palaipsniui vienas po kito ziedas mirksiukas.gif

tai as pernai irgi ikasus i zeme buvau g.gif o siemet vazone, tai kazkaip vis laukiu ziedu ir nzn kaip cia bus, na poto bus paligynimas kur geriau jas auginti ax.gif
Atsakyti
user posted image

As apsalus, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Ir kur jus tokiu randat g.gif
Atsakyti
Tikros gražuolės. Atrodo, kaip vaškinės..blizga. Mano kolekcijoj tik gelsvos...Puoselėkit tokį grožį.
Atsakyti