Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:21)
manau pabirze, tu jau kai uztiksi tas issvajotas, tai imk urmu, greit cia sm prastumsi hihihi.gif

KAI REIKTŲ IŠSTUMT - NEI VIENA NEPASIRAŠYTŲ KO GERO lotuliukas.gif NA KAI ATLEIS IŠ DARBO - GAL IR SUSIMĄSTYSIU - BET JAU SU ANTKAINIU DIDELIU DIDELIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 29 gegužės 2008 - 15:27
QUOTE(pabirze @ 2008 05 29, 16:25)
KAI REIKTŲ IŠSTUMT - NEI VIENA NEPASIRAŠYTŲ KO GERO lotuliukas.gif

nu nesakyk, tas oranzines kai norejom uzsisakinet tai daug kas norejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:26)
nu nesakyk, tas oranzines kai norejom uzsisakinet tai daug kas norejo mirksiukas.gif

KAD NIEKUR TOKIŲ IR NEMAČIAU, O LANKAUSI DAUG KUR... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 29, 16:28)
KAD NIEKUR TOKIŲ IR NEMAČIAU, O LANKAUSI DAUG KUR... verysad.gif

na tai va, berysio, echhh as tai jos noreciau ir noreciau raudonos, bet irgi niekur dar neuztikau g.gif

sian apziurejau saviskes ziuriu nuo saules apdege lapai, tai i pavesi perstaciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 gegužės 2008 - 15:34
JEI DAR PAMENAT, RAŠIAU KAD MANO VIOLETINĖ KALIJA VYTO, PŪVO IR DALĮ JOS PASONINAU Į DIRVĄ- Į NAUDĄ VISKAS NUPUVO , O LEIDŽIA NAUJĄ LAPĄ - GAL VISDĖLTO NEMIRS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 29, 16:19)
TIK NESAKYK KAD ALEKSOTE lotuliukas.gif

Jo, Aleksote blush2.gif O ka?? As tai ten nebuvau ax.gif Ar verta??
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 30, 09:20)
Jo, Aleksote blush2.gif  O ka?? As tai ten nebuvau ax.gif Ar verta??

Nebuvau ir aš lotuliukas.gif , mačiau violetines kalijas gėlių parduotuvėj prie girstupio iki - kaina lygtais 33lt
Atsakyti
doh.gif nu kokios jos brangios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 30, 15:32)
doh.gif nu kokios jos brangios g.gif

dėl to aš į tą bazę prie onkologinio ir važiuoju, nes iš ten susiperka ir parduoda su dideliu antkainiu, biznis yra biznis
Atsakyti
Taip tikriausiai tas per anksti i zeme sukisau reikejo i vazona pirma sodinti.Bet ziuriu tos kur liko nesupuve ,ant palandes jau isdyge,valio,pavyko issaugoti thumbup.gif
Atsakyti
O mano tos kalijos, kurios bulvę apipjausčiau, lapai vienas po kito pradėjo geltonuoti verysad.gif Jaučiu teks su ja atsisveikinti verysad.gif O taip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 31, 19:01)
Taip tikriausiai tas per anksti i zeme sukisau reikejo i vazona pirma sodinti.Bet ziuriu tos kur liko nesupuve ,ant palandes jau isdyge,valio,pavyko issaugoti thumbup.gif

na jau kitamet busi protinga ir jau zinosi kaip ir kur jas kist biggrin.gif

QUOTE(babyface @ 2008 06 01, 22:38)
O mano tos kalijos, kurios bulvę apipjausčiau, lapai vienas po kito pradėjo geltonuoti  verysad.gif Jaučiu teks su ja atsisveikinti  verysad.gif O taip gaila  verysad.gif

o gal ji ant saules stovi g.gif
Atsakyti