Įkraunama...
Įkraunama...

Bauer produkcija



Turim BAUER patalyne jau kokie 8 metai,tikrai nepasakysiu,kad tai slamstas,cia turbut priklauso kaip priziuresi ax.gif .Laikomes kazkiek prieziuros taisykliu ir nesiojasi visai neblogai,girdejau,kad ja galima atiduoti i BAUER atstovybe ir jie puikiai isvalo,tik nezinau ,ar tai galima Kaune,gal kas pasufleruosit smile.gif .Buciau dekinga !

T.p.turim ir ciuzini ,tik nezinau,kaip cia pasakyti,ar jis vertas tu 5 tukstanciu g.gif ,kai miegu,tai lyg ir nieko ypatingo nejauciu,na,bet kai pamiegu sode paskui ant paprasto,tai atsikeliu,kaip sudauzyta smile.gif ax.gif ,tai ir nezinau,ar cia BAUER labai geras,ar tas sode labai netikes blush2.gif .
Atsakyti
neverti savo kainos tikrai. Stora rusiška keptuvė už keliasdešimt litų žymiai geriau - galima kept ir be riebalų ir su ir neprisvils.
Atsakyti
tikrai neverti tokiu pinigu, yra dabar akcija iki pardese su tais lipdukais, daug pigiau ir kokybe ta pati.
Atsakyti
QUOTE(HoRuS @ 2009 11 06, 17:36)
neverti savo kainos tikrai. Stora rusiška keptuvė  už keliasdešimt litų žymiai geriau - galima kept ir be riebalų ir su ir neprisvils.


ale kur tų rusiškų keptuvių yra pirkti?

Papildyta:
Košes virti naudojant vandenį?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 11 12, 17:10)
ale kur tų rusiškų keptuvių yra pirkti?

Papildyta:
Košes virti naudojant vandenį?

O kaip be vandens - juk kruopose vandens nėra.............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati jau 5 metus naudoju BEEM puodu komplekta.Uz BAUER kainuoja kelis kartus pigiau,o maista gamina taip pat gerai.
turim ir Bauer patalyne .Tikrai gera, jau 8 metus naudojam,o atrodo kaip nauja.
Atsakyti
Mes irgi penktus metus naudojam žiemą vasarą thumbup.gif
Nors va bendradarbė ne per vartotojų teisės ėjo kai jos vilna parėjo vos ne siūlais eiti.. nu bet pakeitė ir dabar sakė liuks
Atsakyti
kas man gali pasakyti kokios kainos tu bauer puodu??
Atsakyti
QUOTE(inqusiux @ 2008 10 10, 20:47)
prisiruoiau as isbandyt savo bauer puoda- keptuve,viriau sriuba,tik nzn ar vandens padauginau,ar cia puodas su broku ir dangtis blogai uzsidaro, g.gif tai puse puodo isbego lauk doh.gif ,o garai kaip pasiute verzesi kamuoliais,liepsna buvo tikrai maza,termometras vos ant zalio laukelio buvo atsistojes.Suplojau tokius pinigus ir jau pradedu gailetis...kad gal koki broka ikiso verysad.gif

drinks_cheers.gif IR MAN TAS PATS,TODEL VERDU KAIP PARASTUOSE PUODUOSE,TIK PINIGU GAILA verysad.gif
Atsakyti
g.gif gal jūsų puodai kokie brokuoti, aš verdu sriubą ir kuo puikiausiai, niekas ten neišbėga.... gal per daug vandens pripilat? Vienintelį kartą , kai buvo pats pirmas sriubos virimo atvejis, burokėliai man irgi lipo per kraštus, bet dabar jau žinau, kad nereikia padaugint vandens, ant silpnos ugnies ir tikrai gaunasi puiki sriuba, skani ir t.t. g.gif kas tiems puodams yra...
Atsakyti
Man labai patinka virti burokelius BAUER puode. Nu sunta jie gal ir poilgiai, bet praktiskai nenaudodami elektros energijos ir kambariuose nesijaucia jokio kvapo. Zodziu thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2009 11 12, 22:14)
Pati jau 5 metus naudoju BEEM puodu komplekta.Uz BAUER kainuoja kelis kartus pigiau,o maista gamina taip pat gerai.

manau kad daug pigesnes negu zepter puodu smile.gif
Atsakyti