QUOTE(Mylda @ 2006 01 08, 09:14)
Juokingai pasakysiu, bet pasakysiu... o pavyzdžiui, kodėl visiems kyla klausimas, ar atiduoti šunį gimus vaikui, o ne atvirkščiai?
Pavyzdžiui, gi galėtų pagalvoti: aha, ruošiamės įsigyti šunį, gal čia vaiką kam nors reikia atiduoti???
Juk tas pats, tik iš kitos pusės, ar ne?
na negi taip sunku suvokti, kad ir šuo, ir vaikas abu yra LYGIATEISIAI šeimos nariai, tai kodėl vienas būtinai turi būti lygesnis už kitą, niekaip nesuprantu
(tikiuosi, aiškiai surašiau savo kuklią nuomonę
)
Galų gale, na nėr smagesnio vaizdo, kaip matyti, kai du tavo numylėtiniai (vaikas ir šuo (ar katė, nesvarbu) dūksta kartu... ir Daivos D. "nuotraukų albumas" (mano nuomone, čia visai vietoj ir laiku (ir visai ne per daug, kaip mano viena forumietė)) puikiai tai iliustruoja

Galų gale, na nėr smagesnio vaizdo, kaip matyti, kai du tavo numylėtiniai (vaikas ir šuo (ar katė, nesvarbu) dūksta kartu... ir Daivos D. "nuotraukų albumas" (mano nuomone, čia visai vietoj ir laiku (ir visai ne per daug, kaip mano viena forumietė)) puikiai tai iliustruoja

Tai gan daznas deja reiskinys, kai namie atsiranda mazylis labai daznai vietos augintiniui staiga nebelieka