Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo ir "naujas" vaikas

QUOTE(Mylda @ 2006 01 08, 09:14)
Juokingai pasakysiu, bet pasakysiu... o pavyzdžiui, kodėl visiems kyla klausimas, ar atiduoti šunį gimus vaikui, o ne atvirkščiai? g.gif Pavyzdžiui, gi galėtų pagalvoti: aha, ruošiamės įsigyti šunį, gal čia vaiką kam nors reikia atiduoti??? bigsmile.gif Juk tas pats, tik iš kitos pusės, ar ne? biggrin.gif  na negi taip sunku suvokti, kad ir šuo, ir vaikas abu yra LYGIATEISIAI šeimos nariai, tai kodėl vienas būtinai turi būti lygesnis už kitą, niekaip nesuprantu unsure.gif (tikiuosi, aiškiai surašiau savo kuklią nuomonę mirksiukas.gif )

Galų gale, na nėr smagesnio vaizdo, kaip matyti, kai du tavo numylėtiniai (vaikas ir šuo (ar katė, nesvarbu) dūksta kartu... ir Daivos D. "nuotraukų albumas" (mano nuomone, čia visai vietoj ir laiku (ir visai ne per daug, kaip mano viena forumietė)) puikiai tai iliustruoja 4u.gif

Tai gan daznas deja reiskinys, kai namie atsiranda mazylis labai daznai vietos augintiniui staiga nebelieka verysad.gif . Mamytei kudikys tampa visas pasaulys ir suniukas pradeda erzinti ir maisyti, o dar plaukai ir nesvarios letenos, lojimas neatsargus isdykavimai, plus dazna pogimdybine depresija nu ir prasideda mintis kaip greciau is namu isgrusti kazkada labai numyleta augintini. O jai dar tarp seimos nariu ir bendraminciu atsiranda nu tada visai puiku. Gaila aisku tokiu gyvuneliu,ir gerai jai pakliuva i geras rankas ,o jai i gatve isstato schmoll.gif . Ne veltui yra posakys nuo meiles iki neapikantos vienas zyngsnis. Mylekim juos, juk jie apart musu zmoniu daugiau nieko ir neturi.
Atsakyti
Aš tai negalėčiau taip vienareikšmiškai teisti tų, kurie atiduoda šunis gimus vaikui. Sakot, - reikėjo apie tai anksčiau galvot? O jei tiesiog nepagalvojo, padarė klaidą, tai ką, jau žmogus vertas pasmerkimo, nebendravimo? Lyg niekas gyvenime nedaro klaidų? Juk būna ne už to žmogaus išteka, ne į tą šalį išvažiuoja, ne su ta kompanija bendrauja, ir ką, - suvokusio savo klaidas niekas neteisia...
Taip ir su augintiniais. Gal šuo buvo pirktas paaugliui, tas paauglys užaugo, pasigimdė vaikų, ir šuo kelia grėsmę jiems. Gerai, šeimininkas pats kaltas, blogai auklėjo šunį, tai negi dabar jis privalo gyventi su kalte bei grėsme visą gyvenimą ir rizikuoti vaikų sveikata? (apie tokius rizikuojančius periodiškai pasiskaitom)
Kažkurioj knygoj skaičiau auksinę mintį, kad visus gyvūnus privalom įsigyti tik tada, kai pasigimdom visus vaikus. Deja, tai neįvykdoma.
Aš pati, kad ir kaip mylėdama savo šunį, tuoj pat jo atsisakyčiau, jei jis ką nors pdarytų mano vaikams. Vargiai ar jis gali ką nors padaryti (nes jis - labradoras), tai aš negyvenu rizikuodama. O tai, kad kai kurie pasirenka ne tas veisles, tai jau atskira tema..
Atsakyti
manau čia yra atsakomybės suvokimo klausimas, jeigu kažkas paėmė tą šunelį kartu turėtų prsiimti visą atsakomybę už jį... o dar bjauriau kai vaikam neesant užpildo šunelis šią tuštumą, o paskui tampa nereikalingas, nes ir taip namuose yra kažkas, unsure.gif kuo smagu rūpintis... nesuprantu tokių žmonių.... pažaidžia, pažaidžia ir gana???
man mano šuo pats svarbiausias, ir tik nuo manęs priklauso jo gyvenimas. ir galvoju pirmiausia apie jį.... per naujus namie dviese sėdėjom, nes jis labai pirotechnikos triukšmo bijo... nėjau į vakarėlius, nes jis yra Mano šuo .

o nuotraukų šia tema ypač reikia, tad dėkit ir kuo daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 08 sausio 2006 - 16:21
Taip, 4u.gif per nuotraukytes geriau negu per zodzius galima perduoti, kokie gali buti nuostabus santykiai tarp vaiku ir gyvuneliu, as irgi vakare idesiu kelias nuotraukytes su musu augintiniais smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Keletas foto kaip vaikams patinka būti su šunimis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canine: 08 sausio 2006 - 22:38
thumbup.gif ,labai labai labai gražios nuotraukos ir šunys ,ir vaikiukai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir čia dar toli gražu ne viskas mano kompiuteryje smile.gif Tiesiog labai mėgstu fotkinti vaikus arba gyvūnus, o jei ir vieni ir kiti kadre, tai idealu biggrin.gif
Atsakyti
Vajetau ,nebuvau mačius kaip mažyliai atrodo (bultikiukai),nu kągis-kaip iš kažkokio kino filmo ,fainuoliukas(-a?)
Atsakyti
Kai buvo mažiukų, tai kaimynai su vaikais ir anūkais delegacijom ėjo smile.gif Pamyluoti Divukų biggrin.gif
Pirmoj fotkėj mergytė Grata - dabar gyvena Latvijoj. Antroj patinukas Pandukas irgi latvis. O trečioj mergytė Shakra - Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2006 01 09, 00:28)
Kai buvo mažiukų, tai kaimynai su vaikais ir anūkais delegacijom ėjo smile.gif Pamyluoti Divukų biggrin.gif
Pirmoj fotkėj mergytė Grata - dabar gyvena Latvijoj. Antroj patinukas Pandukas irgi latvis. O trečioj mergytė Shakra - Vilnius smile.gif

Nu grazuole tavo mergyte, maciau simpatisku bulterjeru, bet tavo ypatinga. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Net susigėdau biggrin.gif
Man mano mergytė aišku yra pati gražiausia ir geriausi smile.gif Tik nevisada kitiems patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2006 01 09, 00:47)
Ačiū smile.gif Net susigėdau biggrin.gif
Man mano mergytė aišku yra pati gražiausia ir geriausi smile.gif Tik nevisada kitiems patinka biggrin.gif

Visiems mielas ir nebusi, Bulterjerai tai tokia viesle arba labai patinka arba visiskai nusistate pries, kai pradeda visokius palygynimus sakyti tain net jau ir nepykstu, man tai jie labai grazus, ju grozys savotiskas kaip ir harakterio ypatumai. Kada nors ir balta isigysim, visalaika apie tokia spalva svajoju, vyras irgi apstulbes nuo taviskes grozio 4u.gif, skaiciau ,kad baltos spalvos bulkukai pacio geriausio harakterio, ar tai tiesa
Atsakyti