Tiesiog man tas posakis "spjovė į akis". Aš pati namie dabar turiu lepūnėlę kalę, ir tikėtina, kad ji sulauks mano vaikų namuose. nežinau kaip aš su tuo tvarkysiuos, bet tikiuosi viskas bus gerai. Bet sakyti, kad dėl situacijos kaltas šuo neapsiverčia liežuvis...
pas mus yra didelis juodžkis labradoras, kuriam greit 2 metai, parsivežę kūdikį į namus, jį nurengėme nuogai ir davėme pauostyti šuniui. šuo kartais greažia forma parodo savo pavydą, kad jam skiriama mažiau dėmesio, bet jau įsivaizduoju, kokie jie bus geri draugai ateityje!!!
galite pažiūrėti pirmąsias draugelių nuotraukytes.
galite pažiūrėti pirmąsias draugelių nuotraukytes.
Labai nuostabu kai mazylis nuo pat pirmu savo gyvenimo menesiu bendrauja su gyvuneliu
, musu abu vaikai auga su gyvunais nuo pirmuju gyvenimo dieneliu ir smagu paziureti i bendravima. Juos pratinam myleti ir globoti savo mazuosius brolius, vaikas kuris daug bendrauja su gyvunu ir zmogus bus geresnis ir nuosirdesnis, tai kad nereikia klausytis piktu kalbu, taip tik sneka zmones patis niekada to netureja. Aisku buna ir negeru atsitikimu juk visko pasitaiko, bet tam ir reikalingi teveliai kurie protingai prieis prie sio klausymo.
Man visalaika skaudu ir pikta klausytis zmoniu kurie atgresia vaikuti nuo gyvuno, kai mazius tiesia rankytes su meile, tai mama vietoj to,kad graziai paiskintu vaikui kodel negalima glostiti pirmo sutikto sunelio gatveje, tuoj puola ir paciais negraziausiais zodziais apibudina situacija, ir zinoma jau zymiai veliau paauges vaikas paima akmeni ir sviedzia i visai nekalta sutverima.
Labai sutinku su sia nuomone, zmoniskos pozicijos cia visai nebuvo, kiek gi yra literaturos parasyta siuo poziuriu, juk prie sio klausimo buvo galima prieiti labai palaipsniui ir svelniai, sunys be galo jautriau reaguoja i visus pasikeitimus seimoje, ir jai jau 5 metus suniukas be galo myletas, tai kaip gi taip greitai gali pasikeisti meile ar praeiti. Tuo labiau protingi psihologai rekomenduoja gimus kudikiui, suniukui suteikti dar daugiau demesio, kad jis pajaustu kad mazius
tai nera jam kliutis ar priesas.

Man visalaika skaudu ir pikta klausytis zmoniu kurie atgresia vaikuti nuo gyvuno, kai mazius tiesia rankytes su meile, tai mama vietoj to,kad graziai paiskintu vaikui kodel negalima glostiti pirmo sutikto sunelio gatveje, tuoj puola ir paciais negraziausiais zodziais apibudina situacija, ir zinoma jau zymiai veliau paauges vaikas paima akmeni ir sviedzia i visai nekalta sutverima.

QUOTE(canine @ 2006 01 04, 22:02)
Žiūrite iš labai žmogiškų pozicijų. Sakot 5 metus mylėjom, o šeštais jis spjovė musm į akis. O negalvojate, kad penkis metus lepinę ir mylėję, visą dėmesį skyrę jam JŪS spjovėte jam į akis ir staiga ėmėte myleti kažkokį cypliuką
Vieną dieną šuns gyvenime viskas apsivertė. Nenuostabu, kad jis depresavo. Visas tas elgesys rodo, kad šuniui trūko dėmesio, jis blogai jautėsi. O jūs to nesprendėte. Tiesiog nusprendėt, kad šuo iš piktumo pabėgo. Nemanot, kad jis rujojančią kalę užuodė, ar išsigando. Galbūt jis žuvo po mašinos ratais tą naktį ir dėl to negrįžo. O galbūt kažkas priglaudė - ar ieškojote jo?
Tiesiog graudi istorija. Gaila ir Jūsų, kad susidarėte tokią nuomonę apie visą veislę, gaila ir šunelio - kažin kaip jis gyveno po to.
Sėkmės

Tiesiog graudi istorija. Gaila ir Jūsų, kad susidarėte tokią nuomonę apie visą veislę, gaila ir šunelio - kažin kaip jis gyveno po to.
Sėkmės
Labai sutinku su sia nuomone, zmoniskos pozicijos cia visai nebuvo, kiek gi yra literaturos parasyta siuo poziuriu, juk prie sio klausimo buvo galima prieiti labai palaipsniui ir svelniai, sunys be galo jautriau reaguoja i visus pasikeitimus seimoje, ir jai jau 5 metus suniukas be galo myletas, tai kaip gi taip greitai gali pasikeisti meile ar praeiti. Tuo labiau protingi psihologai rekomenduoja gimus kudikiui, suniukui suteikti dar daugiau demesio, kad jis pajaustu kad mazius

pas mus namuose mišrūnė laksto. jai 1,5 metų, numylėtinė, lepūnėlė. O dabar atsirado kažkoks klykiantis padaras ir ji mažiau dėmėsio gauna. man širdis plyšta, kai ji supratingai nutipena ir atsigula kur kampe, kai aš ant rankų sūpuoju mažylį. Kiekvieną laisvą minutę myluoju savo lepūnėlę, žaidžiu. Net supdama leliuką, tariu jai meilius žodžius. O mūsų mažąjį ji labai saugo - bėga mnęs ieškot, kai jis verkia, tupi šalia ir "prižiūri", kai jis vartosi ant lovos. Kartais ir vieno žaislo abiem prireikia

QUOTE(Isila @ 2006 01 06, 23:27)
pas mus namuose mišrūnė laksto. jai 1,5 metų, numylėtinė, lepūnėlė. O dabar atsirado kažkoks klykiantis padaras ir ji mažiau dėmėsio gauna. man širdis plyšta, kai ji supratingai nutipena ir atsigula kur kampe, kai aš ant rankų sūpuoju mažylį. Kiekvieną laisvą minutę myluoju savo lepūnėlę, žaidžiu. Net supdama leliuką, tariu jai meilius žodžius. O mūsų mažąjį ji labai saugo - bėga mnęs ieškot, kai jis verkia, tupi šalia ir "prižiūri", kai jis vartosi ant lovos. Kartais ir vieno žaislo abiem prireikia 

Zaviuosi misrunais, labai istikimi ir draugiski

Mano 2 metų sūnus bendrauja su šunimis nuo pat gimimo.

Labai grazus vaizdas...
Nuostabu

Na gal pasirodysiu banali, bet jei isigyjai suni,tai tokiu klausimu nebegali kilti,kokius cia uzduodama,kai ka daryti lelius ateina, ar oi mano suo po vaiko gimimo pasikeite, ach kiek dulkiu ar plauku tai nehigieniska. Apie visa tai ir dar daugiau turejote mielieji pagalvoti pries isigyjant suni. Pazvelkim is kitos puses
juk suo yra seimos narys, kaip bet kuris kitas su savo teisem ir pareigom su tam tikrais charakterio bruozais kaip ir mes, galu gale jis turi sirdi...
juk kai gimsta seimoje antras vaikelis, juk pirmojo neatiduodate kitiems del to, kad jam sirdele spaudzia, kad jo elgesys pasikeite,ar pan problemu. O suo reaguos i nauja nari taip kaip jus ji issiauklejot ir viskas... 
mielosios kaipjus tas nuotraukas ikeliat man neiseina. Norejau parodyti kaipsunys mano vaikus rytais zadina.Betnepavyko deja

mielosios kaipjus tas nuotraukas ikeliat man neiseina. Norejau parodyti kaipsunys mano vaikus rytais zadina.Betnepavyko deja

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 01 08, 01:07)
Na gal pasirodysiu banali, bet jei isigyjai suni,tai tokiu klausimu nebegali kilti,kokius cia uzduodama,kai ka daryti lelius ateina, ar oi mano suo po vaiko gimimo pasikeite, ach kiek dulkiu ar plauku tai nehigieniska. Apie visa tai ir dar daugiau turejote mielieji pagalvoti pries isigyjant suni. Pazvelkim is kitos puses
juk suo yra seimos narys, kaip bet kuris kitas su savo teisem ir pareigom su tam tikrais charakterio bruozais kaip ir mes, galu gale jis turi sirdi...
juk kai gimsta seimoje antras vaikelis, juk pirmojo neatiduodate kitiems del to, kad jam sirdele spaudzia, kad jo elgesys pasikeite,ar pan problemu. O suo reaguos i nauja nari taip kaip jus ji issiauklejot ir viskas... 

Na sutinku su tavo nuomone...

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 01 08, 00:07)

puikiai pasakyta

Juokingai pasakysiu, bet pasakysiu... o pavyzdžiui, kodėl visiems kyla klausimas, ar atiduoti šunį gimus vaikui, o ne atvirkščiai?
Pavyzdžiui, gi galėtų pagalvoti: aha, ruošiamės įsigyti šunį, gal čia vaiką kam nors reikia atiduoti???
Juk tas pats, tik iš kitos pusės, ar ne?
na negi taip sunku suvokti, kad ir šuo, ir vaikas abu yra LYGIATEISIAI šeimos nariai, tai kodėl vienas būtinai turi būti lygesnis už kitą, niekaip nesuprantu
(tikiuosi, aiškiai surašiau savo kuklią nuomonę
)
Galų gale, na nėr smagesnio vaizdo, kaip matyti, kai du tavo numylėtiniai (vaikas ir šuo (ar katė, nesvarbu) dūksta kartu... ir Daivos D. "nuotraukų albumas" (mano nuomone, čia visai vietoj ir laiku (ir visai ne per daug, kaip mano viena forumietė)) puikiai tai iliustruoja

Galų gale, na nėr smagesnio vaizdo, kaip matyti, kai du tavo numylėtiniai (vaikas ir šuo (ar katė, nesvarbu) dūksta kartu... ir Daivos D. "nuotraukų albumas" (mano nuomone, čia visai vietoj ir laiku (ir visai ne per daug, kaip mano viena forumietė)) puikiai tai iliustruoja