Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo ir "naujas" vaikas

Papasakosiu ir as kaip man buvo su naujagimiu ir suniu.Turejau koli veisles kale-mano svajoniu veisle,kurios norejau kai tik pamaciau.Kai gime dukrele,suniui buvo jau 4 metai,tad baiminausi jo reakcijos i nauja semos nari,nors kale pati dresavau,buvo begalo paklusnus ir gereas suo.Vos parsivezus leliuka i namus suo prileke kartu su visais namiskiais pasidziaugt,is toliau leidom jai apziureti leliu,pauostyti,po kiek laiko leidom ir prieiti.Suns reakcija buvo nuostabi-ji suspaudus ausis,makaluodama uodega gerinosi visais imanomais budais prie vaikucio,sekiodavo is paskos kai ji nesiodavau,net miegoti pradejo tik prie mazosios loveles,nors pries tai parpdavo mano lovoje kartu su manimi.Dar kelis menesius vis baimindavausi palikti juos vienus kambaryje,bet jokiu,net menkiausiu rupesciu mano keturkojis nesukele,o veliau ,pradejus dukrai vaikscioti,tapo puikiausiais zaidimu draugais.Nors manoji koli mano dukra labai mylejo-leidosi pesama,tasoma,krapstinejama ir jodinejama,-kitiems vaikams leisdavo kur kas maziau ir urzgimu parodydavo kad nebenori buti tasoma.
O del plauku-tai vaikui juk naudinga patirti vadinama"purvo terapija",kad organizmas priprastu netik prie steriliu namu tongue.gif ,o be to,kas tie menki nepatogumai,palyginus su tuo,ka gauni augdamas kartu su sunimi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pati užaugau šeimoje, kur visuomet buvo šuo ir mano mergaitės auga taip pat su šiais mielais protingais padarais 4u.gif draugystė su šunimi pažadina pačius geriausius jausmus.Išmoko atsakomybės ir svarbiausia draugystės.Tegyvuoja vaikų ir šunų draugystė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzzio @ 2009 08 25, 15:58)
Pati užaugau šeimoje, kur visuomet buvo šuo  ir mano mergaitės auga taip pat su šiais mielais protingais padarais 4u.gif draugystė su šunimi pažadina pačius geriausius jausmus.Išmoko atsakomybės ir svarbiausia draugystės.Tegyvuoja vaikų ir šunų draugystė thumbup.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
Vat ir pas mus tokia situacija. Turim vokieciu avigani 1,7 m. Jis nera egoistas ir jei reikalauja demesio, o tu jo negali tuo momentu suteikti, tai tiesiog sudraudi. Siaip tai visi atkalbineja, juk sako, turite voljera, tai kodel jo ten nelaikot. Kaip ji ismesi i lauka kaip tiek laiko jis miega prie musu lovos. Visi gasdina"Vat pamatysi, kaip jis gali suzaloti vaikuti". Na taip, stengsiuosi juodu nepalikti vienu. Bet jis musu seimos narys ir nemanau, kad butu teisinga ji iskomandiruoti lauk, sirdis neleis. Paskaiciusi komentarus truputi nusiraminau. O del sterilumo sutinku, kad turi vaikas gauti ir mikrobu. Tuo labiau, kad pas mus nuosavas namas ir tikrai nepulsiu 5 kartus per diena plauti grindu, kad neduok Dieve nukris koks suns plaukas.
Atsakyti
tie kas gąsdina dažniausiai žino mažiausiai
čia mano dukra su mano šunimis
user posted image
ir draugės sūnus su jos tarnybiniu pasienio šunimi, tikrai piktu ruoštu žmogaus paieškai-pažeidėjo, ne gelbėtojas šuo.
user posted image

ir tai yra kasdienybė
Atsakyti
Idesiu ir as nuotrauka biggrin.gif
Cia mano sunenas mokosi vaikscioti. Jie geriausi draugeliai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Jegiskos nuotraukytes thumbup.gif Nieko nera graziau uz suns ir vaiko draugyste smile.gif Beje, kad ir kokie "zverys" tie sunys, savo seimos nariams jie geri ir draugiski. Musu sunelis nuo mazens nemegsta vaiku, bet matytumet, ka su juo isdarineja mano 2 metuku dukryte doh.gif Apkabina per kakla, ir tempia uz galvos, cia is meiles aisku, ne nuskriausti noredama. O jis - nei cypt. Kencia kaip sventasis lotuliukas.gif Ir uzkandziauja abu draugiskai ant slenkscio susede, nes mazajai nera didesnio malonumo, kaip pasidalinti skanumynais su suniuku wub.gif Ypac geltona suri abu megsta biggrin.gif Ai, ka cia ir kalbeti - vaikai turi augti salia gyvunu ir taskas cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 10, 15:18)
Vat ir pas mus tokia situacija. Turim vokieciu avigani 1,7 m. Jis nera egoistas ir jei reikalauja demesio, o tu jo negali tuo momentu suteikti, tai tiesiog sudraudi. Siaip tai visi atkalbineja, juk sako, turite voljera, tai kodel jo ten nelaikot. Kaip ji ismesi i lauka kaip tiek laiko jis miega prie musu lovos. Visi gasdina"Vat pamatysi, kaip jis gali suzaloti vaikuti". Na taip, stengsiuosi juodu nepalikti vienu. Bet jis musu seimos narys ir nemanau, kad butu teisinga ji iskomandiruoti lauk, sirdis neleis. Paskaiciusi komentarus truputi nusiraminau. O del sterilumo sutinku, kad turi vaikas gauti ir mikrobu. Tuo labiau, kad pas mus nuosavas namas ir tikrai nepulsiu 5 kartus per diena plauti grindu, kad neduok Dieve nukris koks suns plaukas.

aš manau, kad spręsti tik Jums. Jei esi įsitikinusi, kad šuo stabilios psichikos, palik jį namuose, išgyvensite daug gražių akimirkų kai vaikelis paaugs. Mūsų pitbuliui buvo 5 metai kai gimė sūnus. Visi kalbėjo kad šunimi reikia atsikratyti, bet mes nepasidavėme ir dabar turime gerą draugą vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika9: 11 rugsėjo 2009 - 09:10
QUOTE(zay @ 2009 09 10, 16:34)
ir draugės sūnus su jos tarnybiniu pasienio šunimi, tikrai piktu ruoštu žmogaus paieškai-pažeidėjo, ne gelbėtojas šuo.
user posted image
ir tai yra kasdienybė

Ir dar viena nuotraukytė su tais pačiais veikėjais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eskalibur @ 2009 09 11, 18:48)
Ir dar viena nuotraukytė su tais pačiais veikėjais

Tikrai, kad superiniai pavyzdžiai thumb_yello.gif
Atsakyti
Oi kiek gražių nuotraukų bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Šiandien per tv3 televiziją mačiau laidą mamytėms, kurioje buvo kalbama apie vaikus ir gyvūnus wub.gif thumbup.gif Radau ir internete tą laidelę thumbup.gif siūlau pasižiūrėti 4u.gif Laida mamytėms

Zay kartais ne jūsų šauni kompanija toje laidoje? wub.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
mano ax.gif
Atsakyti