is tiesu gera tema. pasisakysiu ir as

tai va as pati nuo mazesns augau su ivairiais gyvunais - kates, sunys, zuvys, papugos, ziurkenai ir tt. zodziu tevai niekada nedraude. pamenu man net budavo nesuprantamas pasakymas kitu vaiku kad jiems mama neleidzia auginti suni ir pan. manau gyvunas atvirksciai - ismoko myleti, rupintis ir aisku kaip elgtis su jais.
taigi mano sunus nuo pat mazu dienu auga su sunim - uosiai turi suni, mes patys isigijome kai vaikui buvo metukai (kambarini suneli) ir dar viena, kai buvo trys metai (sodybai saugoti).
tai galiu parasyti savo pastebejimus - uosviu suo saugodavo kudiki, miegodavo prie jo, pykdavo kai kas svetimas ateidavo. man net atrodo, kad sunys kazkaip suvokia kad tai vaikas, nes visi trys su juo zaisdavo lyg ir atsargiai (nemoku paaiskinti tiesiog matosi is suns), kai pradejo siauzioti, palengva vaikscioti leisdavo atsistoti isikibus, mano sargybine su juo zaisdama net palaukia kol jis pasivys

ir ne vienas nera ikandes ar pan. aisku yra pasitaike, kad isgasdino balsu kai vaikas jau budavo didesnis ir pradejo juos skriausti (tampyti uz uodegos ir pan). nesam tureje nei kirminu ar pan nors budavo kad ir pabuciuoja ta suni, ir glamoneja, glosto...
atsiprasau uz klaidas ar nerislu teksta...