QUOTE(carvel @ 2007 07 01, 19:34)
Visko gali buti,kad tai naminukas ar siaip ji saugantis angelelis.Kazkokioje temoje jau rasiau ,kaip pas mano dvieju metuku suneli ateidavo nematomas draugelis ,augant jam draugelis dingo

.
Netyčia užklydau ir visą temą perskaičiau.......
Tokia istorija su mano podukra....
Žmona viena ją augino...iki 8 metukų. Kai nuvažiuodavo pas mamą, dukrytė jokiais būdais nenorėdavo likti viena svetainėje....Kalbėti jau mokėjo, gal nuo 3 metukų tai prasidėjo.Sako - kai būnu viena, pas mane žalias žmogeliukas ateina...
_ką jis daro, ką sako?
-nieko nedaro ir nesako, tik žiūri į mane....Rankoj kažką laiko...kaip portfelį....
-kokio jis dydžio?
_kaip aš....
Kokie jo rūbai?
dukrytė pyksta: taigi nereikia jam rūbų - jis kitoks....
- o jis linksmas ar piktas?
- nežinau...jis rimtas.
Tai kartojosi beveik kaskart kai jos ten nuvažiuodavo. Savam bute - nei karto.
Paskutinis kartas buvo pernai....Jau ir aš ten buvau. Mergičkai jau beveik 9 metai....Sako, vėl jį mačiau....Sako, atsirado iš niekur, trumpai pastovejo vidury svetainės, pamojo savo portfeliu ir nuėjo...
Pasipasakojo tik mamai ir tik po kažkiek laiko....Atsimena ir dabar, tik nenori apie tai kalbėti....
Papildyta:
QUOTE(Alta @ 2007 07 07, 13:15)
Laikrodžio tiksėjimas girdėdavosi ir mano mamos namuose, jį girdėdavom net dienos metu. O įdomiausia tai, kad tas garsas tarsi bėgiodavo nuo sienos prie sienos.
Tiksėjima turim ir savo bute...
Na tiksėjimu gal neteisinga vadint, nes neritmingas....Miegamajam, baldai nauji.
Lovos galvūgalis...Prašom nesišaipyti, lovos girgždesiai ir jo priežastys ne prie ko.
tiesiog kai gulim tyliai tyliai, aplink ir bute ir lauke tylu, kartais pasigirsta toks tylutėėėėlis cik....cikcik......cik....
Su judesiais lovoj tai niekaip nesusiję...išbandyta....Rėmai netreška, čiužinys apskritai jokių garsų neskleidžia. Ir toks jausmas kad jis sklinda iš galvūgalio lentos vidaus...Girdisi, tik kai ausis prie pat tos lentos.Atsisėdi - ir nieko....
Versija buvo kad sapyruoklės - yra apačioj tokios - jos padeda pakelti matracą....Buvau jas visai išėmęs - niekas nepakito...
Šiaip tai gyvent netrukdo, aš apskritai nebūčiau pastebėjęs...Žmona labai ausyla...