Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 10:22)
mazo zmogaus? smile.gif

Na,jam tik dveji,tik pavadinau vaikinu.Atsiprašau,jei ką suklaidinau.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 02 22, 23:20)
Iš tikrųjų nelabai domiuosi tais dalykais,tai nebijau prisipažinti,kad nesuprantu,kokia dvasinio mokytojo funkcija tokio mažo žmogaus gyvenime?Gal nors trumpai galėtumėt paaiškinti?

Na, jei tam mažam žmogui 2 m., didelė tikimybė, kad jis yra krištoliukas. Pamenu, kai mano dukrai buvo 2 m, pas ją dažnai ateidavo pažaisti baltas dėdė su barzda ar ūsaisb ir mergytė su baltais sparniukais. Anot psichologų, 2 m vaikas dar nemoka fantazuoti... ax.gif
Kokia funkcija- nelabai žinau. Gal kad vaikas jaustųsi saugesnis šiame pasaulyje...
Atsakyti
QUOTE(lidijute @ 2009 01 21, 13:10)
O mano istorija truputį kitokia.
Turėjau senelį, jis mirė prieš kelis mėnesius. Senelis sirgo nepagydoma liga ir per karą buvo netekęs kojų, tad vaikščiodavo su lazdute. Jis sau palėpėje buvo įsirengęs kambarėlį ir jame gyveno. O pirmame aukšte gyvena močiutė su dukra. Kai seneliui sveikata labai suprastėdavo, jis su savo lazdute stipriai į grindis pabelsdavo, kad močiutė ar dukra atbėgtų.
Taigi, seneliui mirus, jis buvo pašarvotas laidojimo namuose, ir tą naktį, namie ir močiutė, ir dukra - abi išgirdo tokį pat beldimą, kaip ankstesniais laikais. Susibėgo viena pas kitą, kad įsitikintų, jog ne vienai vaidenas, o iš tikrųjų vyksta. Iš pradžių išsigando, bet paskui nusprendė, kad senelis galbūt tokiu būdu atsisveikino tiesiog. Paskutinėmis dienomis, jos nenakvojo namie, o praleido prie karsto. Daugiau beldimo negirdėjo.

Net siurpas kunu nubego..
Atsakyti
kodel?
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2009 02 23, 15:22)
Net siurpas kunu nubego..

nesupratau kodel lotuliukas.gif graziai atsisveikino ir isejo zmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 12, 16:36)
Labas,užmačiau temą,tai ir aš pasisakysiu.O buvo taip.Kai buvau pirmą kartą nėščia,mano kūdikis įsčiose mirė dėl nesuprantamų priežasčių - jau tiek saugojau savo pilvuką,bet ėmė ir sustojo vaisiaus širdutė.Tiesa,nėštumas nebuvo dar labai didelis,nepasakosiu,ką teko išgyvent,ypač kai 10 metų susituokę,o vaikelio dar nėr.Iš kažkur TIKRAI žinojau,kad buvo mergytė,net vardą Emilija norėjau duoti.Pastojau vėl,ir kai mano šitam leliui gal 1 metukai buvo,miegu vieną naktį ir kai šokau iš miegų,nes galvą perskrodė mintis''Mano vaikas ateina''.Ir tikrai - nuo durų šlep šlep mažos basos kojytės.Sustojo prie vaiko lovytės ir žinau,kad į ją žiūri.Aš jau nei gyva,nei mirus.Ėmiau melstis,kad tik vaikui nieko nedarytų,bet pastovėjo gal 3 min,ir vėl šlep šlep atgal link durų.Taip ir sulaukiau ryto atvirom akim ir tabaluojančia širdim.Dabar kažkada pagalvojau,kad mano mažiui jau 2,lyg ir antro norėtųsi,sakau:''Sūnuti,gal pasikvieskim pas save broliuką ar sesytę,kad tau linksmiau augti būtų''.O jis sako:''Emuteee...''.Taip ir išsižiojau.Turim pažįstamą tokiu vardu,bet kodėl būtent šitą vardą pasakė,nežinau,nors turim pusseseres,su kuriom dažniau bendrauja,kitokiais vardais.Tai va.Daugiau lyg ir nieko baisaus,vaikas tikrai nieko nemato ir piršteliu į tuštumą nerodo,bet nejauku kažkaip.Nors galvodama apie savo mergytę jaučiu begalinę šilumą ir tarsi visada jaučiu ją šalia,niekaip nepaleidžiu nuo savęs.

suvirpino sirdi iki pat gelmiu, net asaros isbego beskaitant verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 16 liepos 2009 - 10:18
QUOTE(lilla83 @ 2009 01 21, 19:50)
Kai mano tevai pasistate nama ir persikeleme ten gyventi, brolio kambaryje tiksedavo tarsi laikrodis, nors nebuvo jokio laikrodzio kambaryje. Dabar to tiksejimo nebesigirdi.

o del tiksejimu,tai manau visara yra logiskas paaiskinimas,tik ne visos jo ieskome,geriau metame tai dvasioms 4u.gif
galiu bent tris variantus pasakyt,kas tai galetu buti:
pas mus namuose, viena silta vasaros vakara, atsigulusi ir isjungusi televizoriu, isgirdau keista tiksenima (tolygiu ritmu it laikrodzio), nors gyvenu daugiabutyje, tikrai jauciau, kad garsas sklinda mano kambary. po geros valandos tokio ikiraus garso, nusprendziau rasti priezasti,nes negaliu uzmigt prie jokio tiksejimo(net sveciuose sieniniams laikrodziams leidziu nakti paatostogauti isemusi elementus) blush2.gif

taigi 1 mano rastas variantas: plastikiniai langai ir roletas ant lango -ta garsa skleidzia roleto plastmasine grandinele einanti salia plastikiniu balkono duru, kurias nakciai palikome pasukta rankena (ventiliacijos padetyje) nes buvo labai karsta, skverbdamasis oras pro plysius isjudino grandinele,kuri pagavusi vienoda tempa musinejosi i plastikini rema.

vel naktis ,vel keistas kapsenimas, vel negaliu uzmigti. tik dabar ne be toks tolygus kaip praejusi karta, buna sutiksi keleta is karto ir vel leciau, ir vel greiciau. ir vel po geros valandos kankinimosi einu ieskot
taigi 2 variantas, tas tiksejimas(kapsenimas) -duso kabina. pasirodo mano mazylis plovesi kojytes pries eidamas miegoti ir paliko truputeli pravira ciaupa, taigi tie lasiukai ir kapsejo tai leciau, tai greiciau kai susistovedavo. o kadangi mano kambaryje yra 3 elektros lizdai, tai per viena is ju, kuris sujungtas su vonia ir girdejosi tuksenimas(sunku nuspresti kas ten "rozeteje" tuksi, o pasirodo lasa vanduo thumbup.gif

na ir vel naktis ir vel tuksenimas, tik si syki pas uosvius. tuksenimo rasti nepavyko, bet ryte uztinusiom bemiegem akim suzinojau, kad lietinga diena po kiauru daugiabucio stogu kaupiasi vandens sastovos, kurios ilgai lasa, kol isbega visas vanduo, o nakti tai labai gerai girdisi,nes nera pasaliniu garsu,bet dabar tai lasejimas baigesi,nes stogas jau sutvarkytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 07 01, 19:34)
Visko gali buti,kad tai naminukas ar siaip ji saugantis angelelis.Kazkokioje temoje jau rasiau ,kaip pas mano dvieju metuku suneli ateidavo nematomas draugelis ,augant jam draugelis dingo  mirksiukas.gif .

Netyčia užklydau ir visą temą perskaičiau.......

Tokia istorija su mano podukra....
Žmona viena ją augino...iki 8 metukų. Kai nuvažiuodavo pas mamą, dukrytė jokiais būdais nenorėdavo likti viena svetainėje....Kalbėti jau mokėjo, gal nuo 3 metukų tai prasidėjo.Sako - kai būnu viena, pas mane žalias žmogeliukas ateina...
_ką jis daro, ką sako?
-nieko nedaro ir nesako, tik žiūri į mane....Rankoj kažką laiko...kaip portfelį....
-kokio jis dydžio?
_kaip aš....
Kokie jo rūbai?
dukrytė pyksta: taigi nereikia jam rūbų - jis kitoks....
- o jis linksmas ar piktas?
- nežinau...jis rimtas.
Tai kartojosi beveik kaskart kai jos ten nuvažiuodavo. Savam bute - nei karto.

Paskutinis kartas buvo pernai....Jau ir aš ten buvau. Mergičkai jau beveik 9 metai....Sako, vėl jį mačiau....Sako, atsirado iš niekur, trumpai pastovejo vidury svetainės, pamojo savo portfeliu ir nuėjo...
Pasipasakojo tik mamai ir tik po kažkiek laiko....Atsimena ir dabar, tik nenori apie tai kalbėti....

Papildyta:
QUOTE(Alta @ 2007 07 07, 13:15)
Laikrodžio tiksėjimas girdėdavosi ir mano mamos namuose,  jį girdėdavom net dienos metu. O įdomiausia tai, kad tas garsas tarsi bėgiodavo nuo sienos prie sienos.

Tiksėjima turim ir savo bute...
Na tiksėjimu gal neteisinga vadint, nes neritmingas....Miegamajam, baldai nauji.
Lovos galvūgalis...Prašom nesišaipyti, lovos girgždesiai ir jo priežastys ne prie ko. smile.gif
tiesiog kai gulim tyliai tyliai, aplink ir bute ir lauke tylu, kartais pasigirsta toks tylutėėėėlis cik....cikcik......cik....
Su judesiais lovoj tai niekaip nesusiję...išbandyta....Rėmai netreška, čiužinys apskritai jokių garsų neskleidžia. Ir toks jausmas kad jis sklinda iš galvūgalio lentos vidaus...Girdisi, tik kai ausis prie pat tos lentos.Atsisėdi - ir nieko....
Versija buvo kad sapyruoklės - yra apačioj tokios - jos padeda pakelti matracą....Buvau jas visai išėmęs - niekas nepakito...
Šiaip tai gyvent netrukdo, aš apskritai nebūčiau pastebėjęs...Žmona labai ausyla... biggrin.gif

Atsakyti
...ir dėl vaikų praeitų gyvenimų...
Bendradarbio sūnus, 3 metukų....laikrašty pamatęs kažkokio arabų šeicho rūmų nuotrauką...pareiškė,kad jis ten gyveno, kad už tų rūmų yra didžiulis sodas, ten yra namas, jis jame gyveno ir tame sode dirbo....nupasakojo, kad karpė gyvatvores ir kažkokius medžius, darė iš jų figūras......
Na , anot jo tėvo , būtų įdomu patikrint, kas yra už tų rūmų,...bet nėr už ką... schmoll.gif
Atsakyti
del lovos - gal ten tarakonas ausi kasosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 27, 17:10)
del lovos - gal ten tarakonas ausi kasosi smile.gif

Che che...ir šita versija patikrinta ir atmesta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 08 27, 11:30)
Netyčia užklydau ir visą temą perskaičiau.......

Ir toks jausmas kad jis sklinda iš galvūgalio lentos vidaus...Girdisi, tik kai ausis prie pat tos lentos.Atsisėdi - ir nieko....
Versija buvo kad sapyruoklės - yra apačioj tokios - jos padeda pakelti matracą....Buvau jas visai išėmęs - niekas nepakito...
Šiaip tai gyvent netrukdo, aš apskritai nebūčiau pastebėjęs...Žmona labai ausyla... biggrin.gif

Ar negali būti tie skėriukai (užmiršau pavadinimą, gal ir šis unsure.gif blush2.gif ), kur medieną valgo?
Aš vis garsus girdėjau bigsmile.gif , kol medinėse lubose/sienose skylučių iškramtytų radau.
Atsakyti