Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

QUOTE(InesaP @ 2009 10 22, 15:16)
Sveikos 4u.gif  papasakosiu ir aš truputėly savo giminės istoriją.Kurią sužinojau prieš kelis metus iš tetos...
Mano A.A. bočius kažkada papasakojo močiutei jog kai ejo nakty namo, jy tarsi kažkas vedė ir jis atsipeikėjo kai buvo įbridęs į prūdą, ir pamatė tą žmogų juodu plosčiu ir juoda skrybele, kuris pasake kad dar nekartą jis ateis pas jo giminės vyrus.Tos istorijos niekad nepasakojo nei močiutė nei bočius, nes jie ne iš tų žmonių kurie tiki visokiom antgamtiniais reiškiniais... bet prieš kokią dešimt metų, mūsų dėdis, kuris yra baigęs buhalteriją, ir neseniai dar kažką,turintis savo verslą ir ne iš skystųjų vyras, susidūrė su tuo pačiu asmeniu...
Gryžinėjo žmogus iš kažkur žiemos nakty namo, ir sako užėjo tokia pūga, nebesuprantu kur važiuoti, net nebeatpažystamas tapo kelias, ir užgeso mašina, nors sako tikrai žinojau kad yra kuro, ir jis pajuto lyg kažkas sėdi gale mašinos, per veidrodėlį pamatė tą patį juodu plosčiu ir skrybėle žmogų(aš dabar nepamenu ką jis jam sakė) bet dėdis puolė lauk iš mašinos ir bėgo namo...O žmona pasakojo: ypuolė y namus visas drebantis, kažką sako vepezoja mašina, pūga, žmogus net nėjo suprast.Ji nuėjo ieškot mašinos, rado ją prie pat namų, užvestą, ir su atidarytom visom durim! Kai ji gryžo vyras jai viską papasakojo, verkdamas.Kai žmona jy paguldė, nuėjo y kambary pas vaikus, ir nors nebuvo iš tų kurios lanko bažnyčią, iki pat aušros meldėsi nes girdėjo kaip tai į vieną tai į kitą langą ar duris kažkas barškina... o kaip yra sakoma, jeigu girdisi barškinimas, bet nera uz duru ar lango nieko, negalima atidaryt, nes įsileisit velnią į namus... unsure.gif
po to įvykio musų giminę užklupo nelaimės...bočius buvo pasmaugtas sūnaus, po kelių metų pasikorė vyriausias sūnūs, po metų jauniausias, o prieš porą metų tokia pat mirtim išėjo ir paskutinis sūnūs...beliko tik šeimos moterys iš mamos kartos...
  Kažkuriais metais viena iš mamos seserų buvo pas kažkokią ekstrasensę ar pnš Latvijoj, kuri bendrauja kažkaip su kosmosu.Ji pasakė kad mūsų giminė kažkada buvo prakeikta už kakžkokį blogą darbą ir tas prakeiksmas bus nuimtas tik tada kai tuo pačiu laiku trijose skirtinguose miestuose bus užpirktos mišios...
Štai tokia istorija,žinoma daugelio detalių nepamenu, bet kai man papasakojo ją tas dėdė ir teta, aš gryžusi namo y miestą, visą savaitę miegojau su TV įjungtu ir šviesa...nes bijojau... ax.gif

Net siurpuliukai nuejo.
Panasų pasakojima buvau skaicius,zurnale,ten ir vyrus persekiojo,bet juos vesdavosi i miską,bet labai seniai skaiciau nelabai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(RositukasM @ 2009 10 22, 15:50)
Net siurpuliukai nuejo.
Panasų pasakojima buvau skaicius,zurnale,ten ir vyrus persekiojo,bet juos vesdavosi i miską,bet labai seniai skaiciau nelabai pamenu.

jo?as tai stengiuos isvis neziuret net laidu susijusiu su dvasiom, vaiduokliais, man paskui baisu ir kambary but vienai.
nors esu jau nemaza, bet po visu tu nelaimiu, tai iki pat siol bijau but pas mociute namuose, o jau miegot manes niekas neytikintu ten schmoll.gif nes manau kade ten kur tiek zmoniu mire, buvo sarvojami, pilni blogos energijos...
Atsakyti

Perskaiciau visa temuke nuo pradziu, nes ieskau atsakymo kazkokio. Per velines su vyriausiais vaikuciais buvm kapuose. As su sunumi ejau is paskos, o merginos priekyje. Ziuriu mano mazesnioji ziuri i paminkla (paminklas toks didelis skirtas zuvusiems uz lietuvos laisve) ir sonuose su tokiom tvorelem, kuriose iskaltos pavardes) taip galva papurte ir atsisuko i mane apsakibano ir sako maciau dede ant paminklo, bet dabar jau nera. Baik tu sakau cia nuo zvakiu ir zmoniu gal seselis susidare. Tada ji nieko nesake, tik isikabino man ir vis eidama taip greziojasi, sakau ko tu vaikuti-bijau kad nesektu is paskos. Priejom kapa (ten zuves pareigunas) Ji sako va ir tas kur sedejo su panasia uniforma buvo su sagutem, bet dar tokie trikampiukai po sagutem buvo. Na galvoju, jau cia tikrai ne seseliai...Ir jo veidas buvo ne toks kaip musu ruzavas, bet pilkas, kaip buna nuotraukoj.Tai sakau jaunas senas, o ji sako toks kaip Gedas ir apsikirpes, kaip Gedas (tam Gedui 26 metai) ir man sypsojosi. Na, bet man niekaip nesusidelioja, nes ten nera tikroji uzkasimo vieta tu kareiviu, nes juos perkele is kazkokio miskelio pries kazkur 15 metu. Ai ir dar ji sako man atrodo jis neturejo rankos, nes tik viena ranka ant paminklo buvo, o gal ir koju neturejo, arba ju nemaciau.
Atsakyti
as irgi turiu viena istorija papasakoti. Tai nutiko pries kokius 4 metus. Buvo naktis, gal kokia 1-2val. Miegojome kambary su MB ir as sapnuoju baisu sapna: vaikstau kazkur kapinese ir prieina prie manes mirusi teta (tose kapinese kur ji palaidota) kazka man sako, atsibudus atsiminiau, kad sake jog manes nepaliks. Prabundu as vidury nakties, vyras salia miega. O man taip baisu nuo to sapno, drebu, bet negi zadinsi vyra.. Ir kaip tycia i tualeta noriu, o eiti bijau. Bet nuraminu save kad tai sapnas, isidrasinu ir nubegu i tualeta. Bebudama tualete, is miegamojo isgirstu toki stipru "buuuum", kad pradedu klykti nesavu balsu tualete. Staiga atlekia MB klykdamas nes nesuprato kas darosi. Apsikabiname ir klykiame jau abu. Paskui isidrasiname ir nueiname i miegamaji, ijungiame sviesa. Ir stai- ten kur as miegojau, kabejes virs lovos, nukrites didziulis paveikslas. Beje jis kabojo pries tai kokius 5metus ar ilgiau ir niekada nenukrito. Kas idomiausia, kad kabejo ant tokiu metaliniu vielu, daug kartu buvo apsuktas, bet jos eme ir nutruko. Tai nezinau ar ta mirusi teta norejo mane isgelbeti, kad man ant galvos nenukristu, ar kaip tik norejo uzmesti man ant galvos??? Siaip gera ji buvo, mylejo mane. O gal cia tik sutapimas???
Atsakyti
QUOTE(Pepsi @ 2009 11 04, 22:28)
as irgi turiu viena istorija papasakoti. Tai nutiko pries kokius 4 metus. Buvo naktis, gal kokia 1-2val. Miegojome kambary su MB ir as sapnuoju baisu sapna: vaikstau kazkur kapinese ir prieina prie manes mirusi teta (tose kapinese kur ji palaidota) kazka man sako, atsibudus atsiminiau, kad sake jog manes nepaliks. Prabundu as vidury nakties, vyras salia miega. O man taip baisu nuo to sapno, drebu, bet negi zadinsi vyra.. Ir kaip tycia i tualeta noriu, o eiti bijau. Bet nuraminu save kad tai sapnas, isidrasinu ir nubegu i tualeta. Bebudama tualete, is miegamojo isgirstu toki stipru "buuuum", kad pradedu klykti nesavu balsu tualete. Staiga atlekia MB klykdamas nes nesuprato kas darosi. Apsikabiname ir klykiame jau abu. Paskui isidrasiname ir nueiname i miegamaji, ijungiame sviesa. Ir stai- ten kur as miegojau, kabejes virs lovos, nukrites didziulis paveikslas. Beje jis kabojo pries tai kokius 5metus ar ilgiau ir niekada nenukrito. Kas idomiausia, kad kabejo ant tokiu metaliniu vielu, daug kartu buvo apsuktas, bet jos eme ir nutruko. Tai nezinau ar ta mirusi teta norejo mane isgelbeti, kad man ant galvos nenukristu, ar kaip tik norejo uzmesti man ant galvos??? Siaip gera ji buvo, mylejo mane. O gal cia tik sutapimas???

Baisu,neuzmigčiau savaitę jei taip man atsitiktų,todel as niekad nieko virs lovos ir nekabinu.
Atsakyti
oh tu siaubeli blink.gif
Atsakyti
as, tai manau, kad apsaugoti jus norejo... 4u.gif
Atsakyti
na jus cia isibaisinot kaip reikiant bigsmile.gif
atsipalaidavimui papasakosiu gal ir nelabai mistiska, bet idomia situacija. statomes nama, t.y. gyvenam pusiau statybose, aplink rajoniukas irgi tik kuriasi. jokiu dideliu technologiju tuose musu laukuose nera.
tai stai, atvaziavo pries savaite pas mane nescia sese su vyru. sedim, ziurim telika (LCD) ir pradeda kanalai persijungineti savaime, lyg kas greitai junginetu kanalus eiles tvarka. nu toki sutrikima pirma karta maciau. tai pajuokavau, kad cia musu naminukas isdykauja (tiesa sakant tokio dar nesam tureje smile.gif ). tada pradejom ieskot, kad kas pulteli prisedo biggrin.gif. pasirodo, pultelis guli sau ramiai ir nezybsi. paemiau as pulteli ir ijungiau tv3, nes kazkokia laida ziurejau. po poros minuciu ir vel kanalai pradeda begti. doh.gif tada atseit garsiai susinervinusi sakau: klausyk, bicas, mes cia telika ziurim, baik isdykauti. ir ka jus galvojat, sustojo kanalai begti ax.gif . vel ijungiau tv3. sedim, ziurim toliau. po kiek laiko ir vel nesamones. tada priejo MB su svogeriu prie pat teliko, nes labai idomu pasidare. uzdenge MB ta raudona akute (kuri mirksejo nesustodama), nebega kanalai. atidenge - bega. lotuliukas.gif Sako, cia infraredas kaltas. kadangi infraredas niekuom nesusijes su elektra, kuri galetu suoliuoti, pultelis pasleptas, kad nebutu tiesioginio kontakto, o ant stalo guli neveikiantis mobiliakas, tai likom nesuprate. MB sako, kad infraredas tai siluminiai spinduliai, bet kodel telikas i juos reaguoja ir is kur jie cia pas mus atsirado, tai nesugebejo paaiskinti. tiesa ir anksciau telikas budavo be priezasties isijungia. o karta net ir kompas, tai atsisukau, sakau, nu cia dabar kas, ir issijunge kompas pats lotuliukas.gif . tai ten kur elektra, nekreipiu demesio, nes esu visiska blondine ir elektrai priskiriu visus nepaaiskinamus dalykus. bet kur infraredas... g.gif gal kas turi koki logiska paaiskinima?
Atsakyti
bet is kur naujuos statybos namuose bildukas? blink.gif
Atsakyti
uz poros kilometru pas mus yra kapinaites, bet joms jau keli simtai metu berods. labiau istorine vieta ir tiek.
gal cia ne bildukas, gal seses lialka pilve norejo kita programa ziuret smile.gif juk infraredas yra siluma, kaip ne kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2009 11 05, 17:04)
Sako, cia infraredas kaltas. kadangi infraredas niekuom nesusijes su elektra, kuri galetu suoliuoti, pultelis pasleptas, kad nebutu tiesioginio kontakto, o ant stalo guli neveikiantis mobiliakas, tai likom nesuprate. MB sako, kad infraredas tai siluminiai spinduliai, bet kodel telikas i juos reaguoja ir is kur jie cia pas mus atsirado, tai nesugebejo paaiskinti. tiesa ir anksciau telikas budavo be priezasties isijungia. o karta net ir kompas, tai atsisukau, sakau, nu cia dabar kas, ir issijunge kompas pats  lotuliukas.gif .

Pats isijungia ir issujungia blink.gif bijau.gif Jauciu is baimes nuaplciau....
Atsakyti
O mano sesei ir buvo pasakojo,kad sedi sau kambari su tėčiu ir teliką ziuri,staiga isijungė arbatinukas,ji klausia kas įjungė arbatinuką,o jis takšt ir išsijungė. biggrin.gif
O man visai neseniai buvo taip.Nupirkau savo mažiukui kepurę,parnešiau namo pamatuoju per maža,na galvoju kitą dieną eisiu apsikeist,ir nunešiau padėti man atrodė į spintą.Po kiek laiko norėjau paimt kepurę,o jos spintoj nėra,visur ieškom ir niekas neranda(kepurę norėjau parodyt namiškiams)nu daryk ką nori nėra ir aš supykus,bet ramiu tonu,nes nusibodo ieskot sakau ,bilduk nu atiduok kepure,būk geras,nueinu į kitą kambarį o ji stovi sau ant televizoriaus. g.gif Bet aš labai tokiu dalykų nesureikšminu,gal mes visi žiopli buvom ir nematem. biggrin.gif
Atsakyti