Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

QUOTE(troliuke @ 2010 03 16, 16:30)

) mato zmones.
Na nezinau kiek cia tos tiesos. Namas jei senas, tuo labiau kad seniau gyveno zydai, gal jie dabar blaskosi ir neranda vietos. Nezinau kaip cia viska paaiskinti  g.gif

SAVANAAA
Gal zinai kaip reiktu tai padaryti? ax.gif
Valyti namus ir panasiai  blink.gif

Nieko labai baisaus neparasete, jusu neliecia, netriuksmauja, nezadina... smile.gif
Bute, kur kazkada gyvenau amn labai trukde-guldavosi salia, zadino...nakti matau zmogaus silueta, kuris ieina i siena ir joje dingsta ir pan....ana buta valiau, bet padedavo neilgam, kunigu nekvieciau...nes zinojau kad ten esu laikinai...
jei tai butu seseliu zaismas...kodel kitose vietose kuriose gyvenau ir gyvenu to zaismo nera g.gif lotuliukas.gif
parasysiu veliau i az jei pades...
bet pabandykit paieskot info nete ...
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 03 16, 13:11)
Nieko labai baisaus neparasete, jusu neliecia, netriuksmauja, nezadina... smile.gif
Bute, kur kazkada gyvenau amn labai trukde-guldavosi salia, zadino...nakti matau zmogaus silueta, kuris ieina i siena ir joje dingsta ir pan....ana buta valiau, bet padedavo neilgam, kunigu nekvieciau...nes zinojau kad ten esu laikinai...
jei tai butu  seseliu zaismas...kodel kitose vietose kuriose gyvenau ir gyvenu to zaismo nera  g.gif  lotuliukas.gif
parasysiu veliau i az jei pades...
bet pabandykit paieskot info nete ...

Lauksiu jusu zinutes 4u.gif
Na musu tikrai netrugdo. Maniskis sako kad jie nedidelio ugio. Taipapt eina link sienos ir dingsta. Viena nakti pabudau, o jis uzsimojes su pagalve kazka dauzo i siena. Sakau kas nutiko. Sako moteris priejus ir stovi salia. O tas uzsimojes i ja kad duoda, kad duoda-baido ja. o ji prisiploja prei sienos ir viskas. Daugiau jos nemate, po to sykio. Bet kaip minejau, mato kitus zmones fear.gif
PAsakojau mamai, tai sako kad gal nuo pervargimo , nuo streso visa tai. g.gif
Net nezinau. Savarbiausia kad jie nepiktybiniai ax.gif kaip jsu sakote-neliecia, netriuksmauja, nezadina fear.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 03 16, 19:41)
Lauksiu jusu zinutes  4u.gif
Na musu tikrai netrugdo. Maniskis sako kad jie nedidelio ugio. Taipapt eina link sienos ir dingsta. Viena nakti pabudau, o jis uzsimojes su pagalve kazka dauzo i siena. Sakau kas nutiko. Sako moteris priejus ir stovi salia. O tas uzsimojes i ja kad duoda, kad duoda-baido ja. o ji prisiploja prei sienos ir viskas. Daugiau jos nemate, po to sykio. Bet kaip minejau, mato kitus zmones  fear.gif
PAsakojau mamai, tai sako kad gal nuo pervargimo , nuo streso visa tai.  g.gif
Net nezinau. Savarbiausia kad jie nepiktybiniai  ax.gif kaip jsu sakote-neliecia, netriuksmauja, nezadina  fear.gif

nereik dauzyt...pabandykit graziai kas vakara paprasyt pas "juos" kad netrukdytu Jums.
nors man kazkada patarinejo piktai kalbet, tipo nebijau as taves, varyk is cia... biggrin.gif bet tada buvo tik blogiau...
bandysiu susistemint savo mintis, prisimint.. pries 10 metu valiau....buvau net uzsirasius...rasiu gal.... vaikas mazas males salia...kai rasiu laiko parasysiu, nes zinau, kaip jauciates 4u.gif
Atsakyti
o kodel variantas su kunigu ir namu pasventinimu netinka?
Atsakyti
teko dometis tokiais neiprastais reiskiniais. vaiduokliu pabandyk atsikratyti taip, tik nezinau kiek tai padeda. teko tik per telika matyti. tame kambaryje kur vaidenasi pakabink ant sienu lygegreciai vienas pries kita kompaktus. nezinau, kas juose ipatigo, gal skaidrumas, nezinau blush2.gif . laidoje maciau. sakoma, kad vaiduoklis, tai uzsilikusi informacija cia gyvenuosio zmogaus. per tuos kompaktus unsure.gif jis is to kambario pasitrauks, bet ti i kita kambari, ar i kita buta.
gal jums atrodo kvailas mano patarimas, bet as ir tiek tezinau, kiek maciau per telika. pabandykite, gal ir pades smile.gif
as pati neigiama energija, na kai namie pradedi jausti "salta snopavima" sau uz nugaros, ar kai pradeda nesisekti, su sventinta zveke apeinu visus kampus su maldomis. topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lly: 19 kovo 2010 - 09:27
QUOTE(lly @ 2010 03 19, 09:26)
as pati neigiama energija, na kai namie pradedi jausti "salta snopavima" sau uz nugaros, ar kai pradeda nesisekti, su sventinta zveke apeinu visus kampus su maldomis.  topsecret.gif

Mes kai su dvasia gyvenome irgi taip darydavom, su sventintom zvakem ir maldom per visus kampus. Nepadedavo niekaip. Jau kitoj temoj buvau rasius, tik pradedavau niuniuoti kokia baznytine giesme, iskart kas nors ant manes nukrisdavo ir suzeisdavo. Syki ir samones taip netekau. Nezinau kodel, malda suagresyvindavo ta energija, kuri ten buvo unsure.gif
Atsakyti
nu tai kunigui egzorcistui sumokek ir isvaikysi jis visa ta publik is tavo namu. arba atsistok ne po lempa, kad nieks nenukristu ir salma uzsidek smile.gif
Atsakyti
skiriu skeptikam
mano vaikucio atejimas buvo i pasauli keistas pirmiausia kai laukiausi gal 4 menesiu nuvaziuoju pas tevus ir kalendoriuj prienu matau varda toks jis man grazus ir visiem sakau noriu sio vardo savo vaikui jei gims berniukas,bet namiskiai suregavo gan keistai sako kaip cia bus du panasus vardai giminej uosvio(amzina atilsi) panasus vardas,na tuo ir lyg pasimirso visi galvojo vardus biggrin.gif
pirma gimdziau vaika pati todel apie cezari ,net nebuvau pagalvojus,bet viskas pakrypo taip kad gimdymas buvo sunkus,pati pamenu zodzius jog istariau as mirstu,seseles greit gydytojus susauke viskas vyko zaibiskai cezaris ir girdziu verkianti balsa tylu tylu,pamaciau ir supratau ,kad jis bus tuo vardu,kur 4 menesiu maciau kalendoriuj kai aplanke vyras su suneliu jie dziauges mazyliu ir sutiko su tuo vardu,o po pietu suzinojom liudna naujiena ,kad vyro tetis mire...jo mirties laikas tiksliai nepavyko suzinot bet kazkur pusvalandzio skirtumas,beje kas zino kas yra gandro znybis ir angelo pabuciavimas tai sunelis kaktytej iki puses metu turejo angelo pabuciavima gana rysku,o dabar isryskeja jei verkia taigi giminej visvienliko vienas tokiu vardu,bet cia tik istorijos pradzia
buvo vaikui metai ir buvo laidotuves kito zmogaus artimo,bet kadangi uosvio kapas netoli tu kapiniu aplankem ir ji,beje maziukas kapinese buna ramus tylus,net jei pries tai verkia ar oziuojas prie kapo nurimsta ir po menesio pradejo vaikas sakyt buba...ispradziu nesureiksminom ,bet vaikutis augo ir kai jau vaiksciojo pribega ir rodo buba aisku mes nieko nematom...kadangi as su juo namie visa diena bunu man ir paciai pradejo darytis nejauku,o ir vyresni gasdint eme tokie dalykaizai zaidzia graziai ir kaip atleks klykdamas buba buba ir atbeges net virpa,as einu sakau nera ,o jis rodo ir sako va yra yra...papasakojau vyrui kad cia jau nejuokinga,aisku budamas skeptiku nepatikejo kita diena pradejo piest baubus,tokio amziau vaikai nemoka zmogaus piest kazkur 1,5 metu buvo ir nesa rodo buba piesinys na aiskiai suprastum zmogus vyras rimciau jau eme ziuret pamate jog neisigalvoju,o kai viena diena nupiese ant plokstes savo buba su galva rankomkojm g.gif tada as sakau na mes nemokam ten jokiu burtu nepazistam kas uzsiima tokiais dalykais tai uzdegiau namie 2 zvakes meldziaus prasiau iseit,negasdint vaiko,ir po to vaikas nebeatbegdavo nebesakydavo viskas stojo i savas vezes tik kai buvo uosvio gimimo diena vel pasake buba,bet as vel zvake ir pasimeldziau paprasiau iseit
kazkur teko skaityt ,jog vaikas gali is kapiniu parsinest dvasia,o mes tada buvom net dviejose kapinese,beje buba buvo dede aisku mes nesuzinosim ar tai uosvio dvasia ar seip bet tegu ji ilsis ramybej
vaikas dabar nerodo ir nesako apie bauba,na jis vadina buba,bet papasakoja ,keistu dalyku pvz kai stovejo paminklas kapinese be nuotraukos,nieko nesake,o kai atvaziavom ir buvo uzdeta foto sunelis sako cia senelis is ligonines,ligoninej mire is kur jis tai zino ir dar keistu smulkmenu pasko ko negaletu zinot...
as suprantu garsai ,kai cia raso daug ka galma paaiskint,bet ne viska ir tik zmones kai susiduria su tuo buna priversti patiket
Atsakyti
[quote=ungrida,2010 03 21, 06:18]
skiriu skeptikam

as ne skeptikas, nes pati esu macius, tai ko nemato kiti...

dazniausisi, kai gimsta "skorpionai" mirsta kazas is gimines....
daug vaiku o gal net visi mato...tik ne visi pasigiria smile.gif gal, kad ne visi bijo to, ka mato...lygtai apie 5 metus tai uzsiveria. dar mazi vaikai prisimena praeitus gyvenimus, bet kol uzauga iki to laiko kol ismoksta gerai isreiksti mintis pamirsta...
as iki siol prisimenu moteri, aisku, miglotai..tikrai zinau, kad ja maciau ne siame gvenime...
Atsakyti
Užsakykite Šv. Mišias už tas klaidžiojančias sielas, kur gąsdina vaikus ar jus pačius. Tai sielos užsibuvusios ir negalinčios išeiti į anapusinį pasaulį, jiems reikia būtent JŪSŲ pagalbos. Įvairūs šventinti dalykai taip pat "švarina" aplinką.
Atsakyti
o, jei Mišios, maldos padeda tik trumpam? ką tada daryt?
---
pritariu Savannai, kai laukiausi savo mažylio (skorpionuko) mirė vyro tėtis; ir šiaip dar turiu tokių keistų sutapimų: mirė senelis, kai tėtis susilauke sūnaus pirmoje santuokoje, o tėtis mirė, kai mano brolio šeimoje gimė berniukas...

Atsakyti
[quote=Sig,2010 03 21, 17:05]
o, jei Mišios, maldos padeda tik trumpam? ką tada daryt?
---
Pasikalbėkit su savo tikėjimo kunigu, neverta čia patiems burti ir burtis ar vadovautis, kaip "mano kaimynės draugė sakė". Jei pati būsite praktikuojanti, tai gausite ir daugiau atsakymų sau smile.gif
Atsakyti