Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

Nu, dekor, pavarai biggrin.gif Šešis telikus! O ar bent pasidomėjai, kad jie tavo biolauką nusiurbia t.p. Vadinasi, kai nueini ten, kur karaliai pėsti, tai dar papildomai išsisiurbi biggrin.gif O tu pabandyk juos visus, bent kokia savaitėlei išvežt kur nors. Pajausi tai, ko dar nesi jautęs. Ir galėsi pasidalinti. Daug geriau pasijusi. Pabandyk!
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2010 03 25, 18:33)
Nu, dekor, pavarai  biggrin.gif  Šešis telikus! O ar bent pasidomėjai, kad jie tavo biolauką nusiurbia t.p. Vadinasi, kai nueini ten, kur karaliai pėsti, tai dar papildomai išsisiurbi  biggrin.gif O tu pabandyk juos visus, bent kokia savaitėlei išvežt kur nors. Pajausi tai, ko dar nesi jautęs. Ir galėsi pasidalinti. Daug geriau pasijusi. Pabandyk!

Ne na net nežinau.. .. na jei Tu teisi reiškias Tu didesnė meistrė už Mane??.. kažkas čia nesiriša.
O tai kaip , WC nuėjus prisiurbi kotais? ar Aš nesupratau?

Soriukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 25 kovo 2010 - 18:30
Sveiki! Paskaičiau šią temą ir pagalvojau, kad gal kam pravers, jei dar nežinot, vokiečių puslapis (galite išsiversti per googl'ę) http://angst-auskunft.de/ . Čia yra viskas apie baimę ir kaip ją įveikti.
Atsakyti
Mano akimis, tai du skirtingi dalykai: baimė/depresija ir vaiduokliai. smile.gif
Atsakyti
O mano nuomone, panašūs, nes yra įtikėjimas, kuris pradeda, kai kam, kelti nerimą. wink.gif
Atsakyti
Jūsų teisė netikėti ir visa tai nurašyti psichologinėms problemoms ar dar kokiom nors ligelėms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2010 03 25, 13:37)
Galima- aiškiai ,negi sunku, Aš ,ne taip kai ne kai kurie, savo žinių nenutyliu.

Šalia iprastos trimatės ,materialiosios erdvės , mes turime visas tas subtilias struktūras, kaip “n” – mates erdves: keturmatę, penkiamatę, šešiamatę, daugiamatę erdves. Tai reiškia, jog tuo pačiu momentu ir toje pat vietoje, kurį mes įsivaizduojame kaip šį pasaulį, egzistuoja kitų pasaulių su savo gyventojais, su savo dėsniais ir taisyklėmis. Tie pasauliai sąveikauja su mumis, tačiau mes juos atmetame.
Tiesa ši sudetinga daugiaplotmė erdvių konstrukcija gali buti paveiki iš mūsų trimatės erdvės pozicijų, t.y. metafizika paveiki materijai, ir atvirkščiai. Tik tam reikia žinių ,žinių kad veikti, priversti paklusti SAU.
Televizorius ,jau senai nustatyta mokslinių tyrimų, dėl savo konstrukcijos ipatumų , be sudetingo elektromagnetinio lauko , sukuria neo dalelių lauką -kurie yra geopatogeninų zonų sudedamoji- negatyvios, “atsiurbiančios” energijos zona, kurije tarpsta tos klajojančios dvasios.
  Tokiai paveikai vygdyti mažai tinka LCD televizoriai , bet puikūs kineskopiniai,bei dar geresni lempiniai- jų paplitimu ir aiškinimas toks visuomenės sumateriališkėjimas ,dvasinis skurdas,ir bukas užsidarymas tuose materialiuose trijuose matavimose. Televizorių aš turiu net šešis, kai einu į mažesnes patalpas, pvz: į tuoletą tai ten laikau statybinį feną- irgi puikiai padeda kokiu 6 metru spinduliu- nes kaip tai nejauku -darai ten kažką o JIE tyli-žiūri..

omaigad. smile.gif o tai TV pas tamsta visi lempiniai?
O dabar rimtesnis klausimas, nes noriu labiau surist info: Koks skirtumas tarp lempinio tv, feno ir LCD? tiksliau LCD ir feno? Tulike pilnai tiktu ir mazesnis elektra mintantis daiktas. ne?
plius, kokios virtos druskos ant kokio klozeto bako nebandet pasibarstyti? smile.gif
Ok, nesupraskit klaidingai. Nestumiu as. Tik nuosirdi sypsena ir susizavejima keliantis vaizdas: sedi tamsta ant klozeto ir kaip koki pistoleta atkisus laiko ijungta fena, kuris pucia naaa... kad ir 600C karscio ora. smile.gif
Jokiu budu prasome nepykti. drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Man turbut vandens reikia. tuoj....ainu...
Atsakyti
Oho, kokių įdomybių galima prisiskaityti. blink.gif

Be to, jūs diskutavote apie baimes, depresiją.. Tai yra glaudžiai susiję, patikėkit manimi. Jei aplanko depresija, atsiranda ir naujų baimių, netgi tokių, kaip 'baimė naktį nueiti į 'wc' ir pan. Aš tikiu, kad yra 'kažkas daugiau', tačiau ne visada, kai bijome, už mūsų nugaros vaikšto vaiduokliai ir pan. smile.gif

Be to, nepykit tik, tačiau labai jau įdomiai su tais televizoriais ir pan... Juk jie žmonių išradimas, tai nejaugi mes galime taip paprastai įsikišti į tokius nežemiškus dalykus - t.y. su technika? Kažkodėl nemanau. Bet juk negaliu ir teigti, kad tai netiesa. smile.gif O gal galima paklausti, iš kur tokia info? smile.gif

Anyway. Kaip yra iš tiesų, Dievas težino. smile.gif
Atsakyti
Manasis iki 4m. mazdaug nematoma drauga turejo - Guga vadindavo... Vis rodydavo, kai paklausdavau, kur jis yra. Su laiku vis retejo uzsiminimai apie Guga, kol visai dingo gal porai menesiu. Paklausiau tada vaiko, kur Guga, bet jis nieko nesuprato - kaip staiga visai nieko neatsimintu... Ir neatsimena.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 04 02, 20:14)
Manasis iki 4m. mazdaug nematoma drauga turejo - Guga vadindavo... Vis rodydavo, kai paklausdavau, kur jis yra. Su laiku vis retejo uzsiminimai apie Guga, kol visai dingo gal porai menesiu. Paklausiau tada vaiko, kur Guga, bet jis nieko nesuprato - kaip staiga visai nieko neatsimintu... Ir neatsimena.

Mano vaikis irgi turėjo draugę, bet kažkaip iki 3 metų, paskui jau jos nebematė.Bet atsimenu vis pasakojo, kokia jinai graži, ir vardą turėjo bigsmile.gif ir vis sakė, kad į mane panaši. Aš tai visada rimtai priėmiau jo žodžius, vis norėjau ją pamatyt, bet deja, nesisekė smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa temuke, papasakosiu ir as smile.gif negaliu pasakyti tiksliai, ar pati tuo tikiu, bet zinau kelis atvejus is gyvenimo, kur zmones tikrai nebutu sugalvoje.

pirmas ivyko mano tevu namuose, kai dar maza buvau. pasakysiu is karto, kad mano tevai labai realus ir blaivus zmones, patys niekad tokiais dalykais netikejo. bet kai man buvo 8 metai, mire mano senelis - tevo tevas. pries paskutine misiu diena, kadangi paminklas dar nebuvo uzsakytas, nakti tetis su mama virtuveje ant tokios metalines lentos braize mirusio duomenis. tuo metu mes turejome suni, kuris dazniausiai tokiu metu jau miegojo. ir stai tevai pasakoja - naktis, jie sau ramiausiai braizo, ruosiasi kitai sunkiai dienai. staiga suo atsiklaupusi ant visu letenu isliauzia i virtuve ir apvaliom akim su isverstu lezuviu vis ziuri i kita kambari pries virutuve. na, rimtai matesi, kad suo issigandes. kita diena per laiduotuvese gimines mociutes pasake, kad tai tevas buvo atejes su sunum atsisveikinti. norit tikekit, norit ne - o gyvunai jaucia tokius dalykus ir cia jau nieko neisgalvosi.

arba kitas atvejis. man tada buvo gal kokie 5-6. buvo puseseres vestuves, ten seima visa rusakalbe, todel ir vestuves svente didziausia kompanija. atejo vakaras, vaikus visus isgabeno pas mano teta nakvoti. tas balius buvo netoli tetos namu, todel as biski uzsibuvau su tevais, o veliau pati nuciopsejau pas kompanija. ateinu, visi vaikai ziuri vieni i kitus, lyg issigande, lyg kazkas butu nutike. nieko man tada nepasake. suzinojau tik po keliu savaiciu. pasirodo kita pussesere su kitais paaugliais nutare smekla iskvesti, su piesiniu, adatom, viskas kaip reikiant. dar sake nubraize ten to baubo paveiksla baisu. ir zinok pavyko jiems tai padaryti, nes tas baubas jiems i klausimus atsakinejo. o kai paprase jo irodyti, ar is tikro yra, pusseres suo su garsiu staigimu isbego is kambario ir apie dvi savaites ten neeidavo. stai tokia mistika.

arba man paciai yra toks dalykas, nezinau ar laikyti tai mistika. prasidejo nuo gal kokiu 13 m. - "ismokau" atspeti zmoniu vardus. tikrai nemeluoju, esu atspejusiu beveik visu naujais pazistamu zmoniu vardus po keliu pirmu minuciu bendravimo. tiesiog pats vardas ateina i mintis, o paskui pasirodo, kad toks ir yra.

o siaip turiu pasakyti toms, kas biju visokiu smeklu, vaiduokliu ir naminuku. jei labai bijot, geriausia namuose katina tureti, nes net geriau jaucia nei sunys. as tai turiu ir man su juo ramu, nes matau jo reakcija i aplinka.

kai pradejau rasyt, zadejau daugiau istoriju papasakot, bet isgaravo smile.gif jei atsiminsiu, parasysiu.

Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2010 03 25, 13:37)
Televizorius ,jau senai nustatyta mokslinių tyrimų, dėl savo konstrukcijos ipatumų , be sudetingo elektromagnetinio lauko , sukuria neo dalelių lauką -kurie yra geopatogeninų zonų sudedamoji- negatyvios, “atsiurbiančios” energijos zona, kurije tarpsta tos klajojančios dvasios.

Brangute, you made my day smile.gif Leiskite paklausti, čia gal taip kalba žmogus, turintis mokslinį išsilavinimą? Jei taip, tą savo 'jau seniai nustatyta mokslinių tyrimų' būtina pagrįsti. Taigi, gal man nuorodėlę kokią į straipsnelį moksliniame (ne pseudomoksliniame ir ne mickey mouse) žurnale, kur ten apie tai, kaip ten tos dvasios borozdiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Good_girl: 10 gegužės 2010 - 17:43