Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

g.gif Na ir as papasakosiu kelias keistenybes.
Mano dukryte iki kokiu 5-6 metuku vis man pasakodavo , kad pries ateidama pas mane (taip suprantu , kad pries gimdama) ji gyveno labai sviesioje vietoje ,kur jai buvo labai linksma ir gera ir ten ji turejo 7 draugus . Vis sakydavo -Mama , kodel cia vaikai tokie nedraugiski - tai verkia , tai pyksta , mano 7 draugai buvo tokie geri , vezk mane atgal , as noriu ten sugrizti. Na - siurpuliukai taip ir nukratydavo. Keleta kartu pasiuliau nupiesti jai ta vieta , kur ji gyveno ir tuos draugus.Ji man nupiese kalna , virs jo saule , vaivorykste ,daug gelyciu ir septynias zmogisko pavidalo figureles su mazais rutuliukais ant nugaru , panasiais i sparnus. Jokiu sventu paveikslu ji buvo nemacius , net baznycioje buvusi tik per savo krikstynas (naujagimis).Keista.
Ir dar .Teko man 3 metus priziureti tokia moteryte.Ji buvo labai gera , linksma , nuosirdi moteriske . Neturejo savo seimos , gal todel mylejo ir mane ir mano dukryte.Megdavo kalbetis.Viena karta lyg juokaudamos , lyg rimtai susitarem , kad kai numirs ,jeigu bus tokia galimybe ir po mirties yra kazkas - ji pranes man kokiais nors elektros prietaisais (lempos pamirksejimais ar pan.). Kai ji mire , mazdaug po savaites ar dvieju mes su dukryte ramiai sedejome kambary .Nei is sio nei is to pats isijunge televizorius , nors distancinis valdymas gulejo tolokai nuo musu ant stalo. Po to , pradejo lempos mirkset karts nuo karto. Visko apvainikavimu tapo kai visam name vienu metu pradejo cypti priesgaisriniai aparaciukai , o ju 7 ! Vyras is visu , vienas po kito iseme kronas , o jie vis tiek cype kokias 10 minuciu. tada vyrui pasakiau pasiimti dukryte ir isvaziuoti kur nors.Kai likau viena name - vaiksciojau po kambarius , pasimeldziau ir graziai , maloniai , taip kaip anksciau kalbedavomes su ja gyvai esant pasakiau - eik , brangioji i sviesa.Aciu tau, supratau tavo zinia ,aciu tau , kad buvai mano drauge, kad buvai man ir mano dukrytei tokia gera , bet eik i sviesa , ten taves nekantriai laukia tavo artimieji.
Po to , stai jau beveik 3 men . jokiu keistu mirksejimu ir pan. nebepasikartojo.
Keleta keistu atsiminimu isliko man is mano pacios vaikystes. Nezinau kokio as buvau amziaus , bet labai gerai prisimenu , kad guledama lovyteje apziurineju savo rankas ir labjausiai prisimenu toki nesuvokiamai keista susijaudinima ir minti - cia AS , AS, GYVA , gyva VEL ! VEL!
Po to vel gi - savo kudikiskoje loveleje buvau palikta miegoti , o as miegoti nenorejau - man buvo labai vienisa , baisu ir liudna.Labai graudziai verkiau nusiminusi , mano sirdeleje buvo tiek skausmo ir nevilties - staiga , tiesiog is sienos isejo maloni moteris ir pasake man - miegok , nusiramink , viskas bus gerai. As nusiraminau. Kai jau gerokai paaugau - nuo tos sienos nuplesiau visus tapetus ieskodama skyles , ar duru pro kur ta moteris ieiti galejo - neradau biggrin.gif .
Na , daug ko tiesiog neimanoma paaiskinti - o gal ir nereikia smile.gif . Tiesiog tvirciau apkabinkime savo mylimus zmones , pasimelskime uz mirusius ir dziaukimes paprastais kasdieniniais dalykais.Sekmes visoms .
Atsakyti
oho,tangomanija,cia tai jau geras!!!man net siurpuliukai perejo,rankos pasisiause blink.gif
Atsakyti
Beveik prieš metus gavau dovanų mažą kryželį, pirktą Šiluvoje. Tas kryželis man labai mielas, nes tai artimo žmogaus dovana, beto pirktas šventoje vietoje, todėl visą tą laiką jis stovėjo ant naktinio stalelio prie mano lovos. Dažnai į jį pasižiūrėdavau, bet retai paimdavau į rankas, o paskutiniu metu iš viso nepamenu kada jį laikiau rankose. Tačiau prieš keletą dienų atsitiko labai keistas dalykas. Jau buvo beveik pirma valanda nakties, o aš vis dar nemiegojau. Staiga žiūriu, kad kambaryje šviesu, kažkas periodiškai mirkčioja. Iš pradžių galvojau, kad žaibuoja, bet apsidairius pamačiau, kad tas mano kryželis mirkčioja įvairiomis spalvomis! (Na, jis turi tokį mechanizmą su ratuku, kurį pasukus, jis pradeda švytėti įvairiomis spalvomis). Labai išsigandau, pagriebiau tą kryželį ir jis tą pačią akimirką užgęso. Širdis daužėsi kaip pašėlusi, rankos drebėjo. Tą naktį užmigti nebepavyko. Galvojau iki ryto kaip tai galėjo atsitikti, kaip jis niekieno neliečiamas pradėjo švytėti vidury nakties? Nerandu jokio logiško paaiškinimo. Daugiau tai nebepasikartojo. Gal tai koks ženklas iš aukščiau, o gal mane aplankė kažkas tą naktį?
Atsakyti
QUOTE(Tangomanija @ 2010 05 30, 17:20)
       Keleta keistu atsiminimu isliko man is mano pacios vaikystes. Nezinau kokio as buvau amziaus , bet labai gerai prisimenu , kad guledama lovyteje apziurineju savo rankas ir labjausiai prisimenu toki nesuvokiamai keista susijaudinima ir minti - cia AS , AS, GYVA , gyva VEL ! VEL!

Labai panašu viskas į mano prisiminimus, tik pas mane mažutę, gal pusės metų lovytėje aplankydavo ne tokios linksmos mintys, buvau labai išsigandus ir vis galvodavau, kaip man čia baisu. Bet vis gi tas faktas, kad prisimenam tokius dalykus, būdamos tokio amžiaus, NEREALU smile.gif
Viską aiškiai matau, kai mama mane nešė susuktą į pledą mano babytei, o aš taip nenorėjau ten būt, man buvo tada 7 mėn. , o rėkiau ant viso miesto, niekda nepamiršiu. Dažnai su mama apie tai kalbu, bet ji netiki, kad prisimenu biggrin.gif Ir šiaip daug dalykų prisimenu iš kūdikystės, keista g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altaira: 13 spalio 2010 - 21:49
QUOTE(poison @ 2010 03 24, 15:15)
dazniausisi, kai gimsta "skorpionai" mirsta kazas is gimines....
Gal kas galit plačiau papasakoti, kodėl būtent gimus skorpionui, miršta žmogus?

O,čia tikra tiesa...Mama turėjo mane gimdyti,kai mirė močiutė .

O kalbant apie Jūsų visų paranormalius reiškinius,man darosi baugu. Vėl bus sunku užmigti. Esu tokia didelė bailė doh.gif Pamatyčiau dvasią - mirčiau. Tikrąją šio žodžio prasme. Kiekvienas trakštelėjimas ir pan. mano širdį priverčia plakti trigubai dažniau. Turiu fobiją ir net nežinau kaip ją įveikti. Gal kas galite patarti ,kaip susidoroti su paniška baime? Tikriausiai ne į temą parašiau,bet nepykit..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luisana: 15 spalio 2010 - 17:09
Man prieš pora dienų nutiko keistas įvykis. Net nežinau ar verta kam tai sakyti ar rašyti tuo labiau, vis galvoju, apmastymuose taip sakant g.gif
Na , žodžiu ėjau su reikalais mieste, pačiam centre... Einu , galvoje pilna minčių, reikalų, ir staiga suakmenėju. Prieš mane eina mano mirusi tolima giminaitė, laidotuvės buvo, pavasarį. Pirma mintis buvo, kad aš tikrai nemirus biggrin.gif Paskui šaltas prakaitas išpylė, vėliau jau galvojau, apsisukt ir bėgt biggrin.gif , bet tai būtų taip kvaila, juk aplink pilna žmonių g.gif Na ir matau, ji eina tiesiai prieš mane, susitikimas neišvengiamas doh.gif Negaliu žodžiais apsakyt, ką jaučiau, buvo taip baisu, neįsivaizduoju, kaip aš dar ėjau, tikriausiai skridau biggrin.gif Na ir jinai , ir žiūri į mane, bet kas keisčiausiai veidas visas toks pajuodęs, pas nieką dar tokio nemačiau, žiūri ir šypsosi doh.gif Na, viskas galvoju, numirsiu vietoj, , bet praėjau pro ją, ir tiek, visa suakmenėjus. Galvočiau, kad apsipažinau, bet ji sirgo tokia išskirtine liga, visa susukta buvo, na, žodžiais nepaaiškinsi, vos vaikščiojo... Tikrai negalėčiau sumaišyt, o ir veidas tas bigsmile.gif
Tai va, įdomu labai, vis galvoju...
Atsakyti
QUOTE(mysticcca @ 2010 10 15, 19:28)
Man prieš pora dienų nutiko keistas įvykis. Net nežinau ar verta kam tai sakyti ar rašyti tuo labiau, vis galvoju, apmastymuose taip sakant g.gif
Na , žodžiu ėjau su reikalais mieste, pačiam centre... Einu , galvoje pilna minčių, reikalų, ir staiga suakmenėju. Prieš mane eina mano mirusi tolima giminaitė, laidotuvės buvo, pavasarį. Pirma mintis buvo, kad aš tikrai nemirus biggrin.gif Paskui šaltas prakaitas išpylė, vėliau jau galvojau, apsisukt ir bėgt biggrin.gif , bet tai būtų taip kvaila, juk aplink pilna žmonių g.gif Na ir matau, ji eina tiesiai prieš mane, susitikimas neišvengiamas doh.gif Negaliu žodžiais apsakyt, ką jaučiau, buvo taip baisu, neįsivaizduoju, kaip aš dar ėjau, tikriausiai skridau biggrin.gif Na ir jinai , ir žiūri į mane, bet kas keisčiausiai veidas visas toks pajuodęs, pas nieką dar tokio nemačiau, žiūri ir šypsosi doh.gif Na, viskas galvoju, numirsiu vietoj, , bet praėjau pro ją, ir tiek, visa suakmenėjus. Galvočiau, kad apsipažinau, bet ji sirgo tokia išskirtine liga, visa susukta buvo, na, žodžiais nepaaiškinsi, vos vaikščiojo... Tikrai negalėčiau sumaišyt, o ir veidas tas bigsmile.gif
Tai va, įdomu labai, vis galvoju...

blink.gif blink.gif Bet tai ji turejo tave atpazint? g.gif
Atsakyti
tai aisku, kad pazino, gi maciau kaip sypsojosi...
Atsakyti
QUOTE(mysticcca @ 2010 10 15, 19:28)

Oi, kaip aš tikiu tokiais dalykais! Kažkur čia esu pasakojusi, kaip artimi žmonės po mirties paskambindavo telefonu... kalbėdavo taip, kad su niekuo niekuo nesupainiosi g.gif O kartą mieste sutikau savo buvusią meilę - kadangi santykius nutraukiau aš ir prisiekiau daugiau su juo niekada gyvenime nekalbėti, net nežiūrėti į jo pusę, dabar praėjau pro jį kaip pro tuščią vietą... Jis buvo toks kaip visada - tie patys drabužiai, šukuosena, stovėjo ir rūkė įprasta poza, matėm vienas kitą iš toli, visą tą laiką į mane žiūrėjo su savo įprasta ironiška šypsenėle, na kaip žiūrima į pažįstamą, galų gale veiksmas vyko prie jo darbovietės... praėjau kaip ledo karalienė, nė žodžio neištariau. Po valandos sutinku seniai nematytą bendrą pažįstamą, šnekam apie pažįstamus, labai nenorom pasisakiau, kad ką tik mačiau x (nes man jis neegzistuoja juk). Tas pasižiūri į mane kaip į nenormalią blink.gif blink.gif blink.gif Sako, kokį x??? Kaip tai kokį, klausiu. Tas vėl sako, taigi jis jau miręs pusantrų metų!!! Pasirodo, liga... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 16 spalio 2010 - 21:36
QUOTE(Tangomanija @ 2010 05 30, 18:20)
g.gif Na ir as papasakosiu kelias keistenybes.
  Po to vel gi - savo kudikiskoje loveleje buvau palikta miegoti , o as miegoti nenorejau - man buvo labai vienisa , baisu ir liudna.Labai graudziai verkiau nusiminusi , mano sirdeleje buvo tiek skausmo ir nevilties - staiga , tiesiog is sienos isejo maloni moteris ir pasake man - miegok , nusiramink , viskas bus gerai. As nusiraminau.  Kai jau gerokai paaugau - nuo tos sienos nuplesiau visus tapetus ieskodama skyles , ar duru pro kur ta moteris ieiti galejo - neradau biggrin.gif .
  Na , daug ko tiesiog neimanoma paaiskinti - o gal ir nereikia  smile.gif . Tiesiog tvirciau apkabinkime savo mylimus zmones , pasimelskime uz mirusius ir dziaukimes paprastais kasdieniniais dalykais.Sekmes visoms .

Aš pvz., esu įsitikinus, kad prisimenu, kaip gimiau, netgi kas vyko iki gimimo, kaip mama važiavo gimdyti, kas vežė, koks pokalbis vyko, kaip kas atrodė... žinau, kad lb lb nenorėjau gimti, tiksliau, kadangi miegojau, žiauriai buvau nepatenkinta, kad man neleidžia, trukdo... taip gera, taip šilta, taip jauku viduj buvo smile.gif gal todėl kūdikiai ir 'priekaištauja' iš visų plaučių vos gimę smile.gif
O tą moterį, išeinančią iš sienos, ir aš mačiau blink.gif Kai buvau maža, naktį vartydamasi su visais patalais iš lėto nučiuoždavau ant grindų. Kai pasijusdavau kažkaip ne taip, pradėdavau zirsti, tada ateidavo mama ir vėl įkeldavo mane į lovą. Tai vieną naktį kaip visada nuslydau, vėl pradėjau kviesti mamą, staiga žiūriu, ji stovi prie sienos šalia durų, pro kurias įeidavo, kažką raminamo man sako, bet kažkodėl neprieina prie manęs ir neįkelia! Pastovėjo, apsigręžė ir nuėjo, kaip supratau, į savo kambarį (nes buvau įsitikinusi, kad tai mama, savaime aišku). Matyt, to užteko, nusiraminau. Visą kitą dieną klausinėjau, kodėl tu manęs nepaguldei į lovą? Buvau beveik įsižeidusi, kaip gi mama galėjo būti tokia abejinga. Tiksliai neprisimenu, ką ji atsakė, bet tą epizodą prisimenu visą gyvenimą ir liko toks jausmas, kad tą naktį buvo atėjusi vis dėlto ne mama ax.gif Dabar, kai jūs parašėte, pasidarė dar įdomiau blush2.gif
Atsakyti
kazkur kazkada skaiciau straipsni, kad siuolaikinis zmogus sugeba pasinaudoti tik vienu trecdaliu savo smegenu. Vadinasi, kiek mes dar nezinom, neisnaudojam, neisivaizduojam, nesuvokiam.. Nuostabius dalykus gali kresti tos musu smegenys. O haliucinacijos - tik menkute musu proto isdaiga...
Atsakyti
Kiek čia nutikimų prirašėt ir dar kokių blink.gif Net šiurpas ėmė skaitant doh.gif smile.gif
Atsakyti