Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

remonta darem ir naujutele spinta pirkom pries 2 metus. ir namas ne koks senoviskas, o paprastas penkiaaukstis, kaip kiekviename mieste. Siaip ar taip, mes jau nebekreipiam demesio, juk nepulsi kraustytis, ir ka cia bepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Activia @ 2007 07 05, 09:43)
Esu girdėjusi, kad kol vaikai dar neturi nuodėmių, gali matyti mirusiuosius žmones. Gal girdėjote Gretos Jansonaitės istoriją dvare, kai jos vaikas irgi matė vaiduokliukus, t.y. vaikučius, o jinai pati jų nematė, nors vaikas jai rodė pirštu.
Aš manau, kad pasaulyje jau yra pakankamai faktų, kad mirusiųjų pasaulis egzistuoja ir apsireiškia kai kuriems žmonėms, todėl skeptiškai žvelgti į tai būtų naivu.
Nors draugauti su vaiduokliukais irgi nepatarčiau, juk visokių jų gali pasitaikyti. Geriau kaip nors švelniai atsiriboti nuo to.

as ta pati esu girdejusi, bet kzin kodel, paskui vaikai kai paauga, ismoksta kalbeti, dazniausiai pamirsta, tai ka mate... g.gif bet kai pasakojau, maniskis kai ka prisimine o ypac tai kai ji tas vaiduoklis isgasdino, vis prisimena ta ranka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 05, 10:42)
as ta pati esu girdejusi, bet kzin kodel, paskui vaikai kai paauga, ismoksta kalbeti, dazniausiai pamirsta, tai ka mate... g.gif  bet kai pasakojau, maniskis kai ka prisimine o ypac tai kai ji tas vaiduoklis isgasdino, vis prisimena ta ranka... g.gif

manau todėl, kad sumaterialėja, prarandą ryšį su kosmosu.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 04, 15:01)
Mano sunui jau 9 metai. kai jis buvo maziukas irgi kambaryje ziuredavo i siena, i lubas, lyg kazka sekdavo akimis ko nera.. viena diena pries koki menesi uzejo kalba apie vaiduoklius, tai sunus ir pasisake, kad kai buvo mazas pas ji ateidavo kazkoks dede smile.gif ir viena karta tas dede ji norejo paimti uz veido, jis man parode kaip jis jam padare su ranka prie veido ... ir sako, kad buvo issigandes labai. nuo to karto dede nebeateina.
o as nezinau ar tiketi vaiduokliais. bet as ju labai i labai bijau. ir nakti jei MB isvaziaves buna, man vienai labai baisu  blush2.gif  esu baile

Na, as pati prisimenu is savo vaikystes, kad pastoviai matydavau visokius vaizdinius ant lubu ir kambario kampuose. Didelis juodas suo, prisimenu, megdavo kaboti palubej. Prisimenu, kad jis ten tik ziuredavo, o viena karta soko ant manes, tada as pradejau klykti, issigandau labai. Ir dar labai istrigo toks kaip cia pasakius dalykas kaip spirale kaip sukurys, ilendantis per lubas ir artejantis prie manes. Tada apimdavo siaubinga baime doh.gif Tai va. Bet kazkaip visada galvojau, kad cia tik mano vaikiskos fantazijos, turejau isties lakia vaizduote g.gif
Atsakyti
Rolka, o koks tavo klausimo tikslas - ką daryti? kas tai galėtų būti? - jei tu vistiek nieko nedarai? Tik neįsižeisk, jokiu būdu to nenoriu daryti mirksiukas.gif .
Nesu skeptikė šiuo klausimu, bet tikrai vertėtų nukelti tas dėžes, jas išnešti ir tuomet stebėti vaiko reakciją. Būtų kur kas įdomiau toliau sekti šią temą, žinant, ką tu darei ir kaip vaikiukas toliau reagavo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 05, 13:01)
Rolka, o koks tavo klausimo tikslas - ką daryti? kas tai galėtų būti? - jei tu vistiek nieko nedarai? Tik neįsižeisk, jokiu būdu to nenoriu daryti mirksiukas.gif .
Nesu skeptikė šiuo klausimu, bet tikrai vertėtų nukelti tas dėžes, jas išnešti ir tuomet stebėti vaiko reakciją. Būtų kur kas įdomiau toliau sekti šią temą, žinant, ką tu darei ir kaip vaikiukas toliau reagavo ax.gif .

nieko nedarys, baikos cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 07 05, 12:11)
nieko nedarys, baikos cia smile.gif

Greičiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 05, 13:01)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
rolka, ar girdi, ką žmonės sako? g.gif Gal tikrai nepatingėtum nukelti tas dėžes, nes tikrai įdomiau būtų temą sekti, jei kažkas vyktų - o dabar tas pats per tą patįuser posted image
Atsakyti
as tai irgi uz tai kad rolka tas dezes nukeltu drinks_cheers.gif
o as dar papasakosiu viena dalyka: as kai nuvaziuoju pas mama, kuri gyvena Kaune, tai tame kambaryje kur as miegu nakti girdimas toks garsas lyg laikrodzio tiksejimas o isausus rytui nieko nebesigirdi... g.gif laikrodzio tikrai niekur nera nei ant sienu nei dar kazkur...viska isknisau, spinta, stalcius, na nieko neradau kas tiksetu, o garsas yra...idomu kas tai ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 04, 15:01)
Mano sunui jau 9 metai. kai jis buvo maziukas irgi kambaryje ziuredavo i siena, i lubas, lyg kazka sekdavo akimis ko nera.. viena diena pries koki menesi uzejo kalba apie vaiduoklius, tai sunus ir pasisake, kad kai buvo mazas pas ji ateidavo kazkoks dede smile.gif ir viena karta tas dede ji norejo paimti uz veido, jis man parode kaip jis jam padare su ranka prie veido ... ir sako, kad buvo issigandes labai. nuo to karto dede nebeateina.

Paskaicius si pasakojima man ketera pasiurpo fear.gif .Brrr...kaip is siaubo filmo swoon.gif
Papildyta:
O Rolkai siulyciau tikrai,kuriam laikui tais dezes nukelt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 05, 12:42)
as ta pati esu girdejusi, bet kzin kodel, paskui vaikai kai paauga, ismoksta kalbeti, dazniausiai pamirsta, tai ka mate... g.gif  bet kai pasakojau, maniskis kai ka prisimine o ypac tai kai ji tas vaiduoklis isgasdino, vis prisimena ta ranka... g.gif

O maniskis daug ka prisimena ir pirstu man ta draugeli rodydavo.Po pokalbio su vyresniaja dukra,jai dabar 18 ,pasirodo isaiskejo,kad ir ji matydavo visokius zmones ir neimanomus dalykus g.gif .
Atsakyti