Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

man iri butu idomu kaip Rolkai sekasi g.gif
o siaip, noreciau, kad labiau cia dudkutuotumeme, o gal yra mamyciu nusimananciu apie nepaaiskinamus reiskinius, gal paaiskintu dauiau apie vaiduokliukus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
seniai zinoma, jog egzistuoja ir kitokia, netrimate, realybe, tad nieko cia keisto, kad vaikai iki 3 metu ta pasauli mato. tai naturalu jiems taip pat, kaip mums nematyti to. smile.gif
Atsakyti
Tai viskas, tema baigta blink.gif . Ar rolka spintą taip ilgai tvarko? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu kai įlindau į šią temą tai tiesą pasakius, beskaitant oda buvo pašiurpus ir plaukai kažko tai piestu stovėjo doh.gif Nu va ir laukiu nesulaukiu to tęsinio blush2.gif Nu jau labai rūpi kaip ten baigėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 10, 23:11)
man iri butu idomu kaip Rolkai sekasi  g.gif
o siaip, noreciau, kad labiau cia dudkutuotumeme, o gal yra mamyciu nusimananciu apie nepaaiskinamus reiskinius, gal paaiskintu dauiau apie vaiduokliukus  g.gif  bigsmile.gif

O man atrodo, kad Rolka į ''klumpes dėjo'', nes visa situacija yra išgalvota ir dabar niekaip neįšeina sugalvot tęsiniouser posted image
Atsakyti
čia gali būt vienas iš dviejų: jei vaikas krikštytas, o ne koks benkartėlis, tai turi angelą sargą, kurs gali būt bet kurioje vietoje. Nu jei benkartas vaikelis, tai aišku tokio neturėtų. kitas dalykas gali būt, kad ten yra kokio vaikelio siela, gyvena palubėj, vaikai tai mato, kaip kad mato kai kurie gyvūnai. šiaip tai jei turite žmogų pažįstamą, kurs moka elgtis su lankeliu, galėtų padaryt testą dėl tos vietos paranormalumo.
Papildyta:
QUOTE(*Miledi* @ 2007 07 13, 23:09)
visa situacija yra išgalvota

konkrečiu atveju gal ir išgalvota, bet galiu pateikt apsčiai faktų, kuomet vyko tokie reiškiniai ir dar gerokai įdomingesni. Tai nėra toks jau retas reiškinys, vyresnio amžiaus žmonės, jei nėra ubliudkai, gali papasakot tokių pavyzdžių.

Papildyta:
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 04, 21:53)
Man irgi idomu, kodel tos dvaseles, kurias mato vaikuciai buna piktos ir gasdina? kas gali paaiskinti ?

o katyte, seniai bematytoji biggrin.gif
senokai begirdetoji, kaip as čia tave tokia pražiūrėjau? žinai, mes pažįstami iš senojo forumo laikų, tik tuomet biškį kitas mano vardelis buvo blush2.gif
bet kaip sako mano taurusis bratkis Andriukas, į tą pačią upę du kartus neprimyši .. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man įdomu sulaukti atomazgos g.gif nejaugi taip sunku nuimt dėžes ir pažiūrėt kaip pažiūrėti reakciją g.gif

Gal parašysiu ne į temą bet aš atsigulusi vasarą kažkaip negirdėjau rudeniop ir žiemą girdžiu knarkimą g.gif knarkimas toks kad nesigirdi garsiai bet girdisi. na nemoku paaiškinti doh.gif vyras guli šalia ne knarkia schmoll.gif dukra 4 metų tuo labiau g.gif nebent kaimynė iš 2 aukšto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 07 14, 16:13)
čia gali būt vienas iš dviejų: jei vaikas krikštytas, o ne koks benkartėlis, tai turi angelą sargą, kurs gali būt bet kurioje vietoje. Nu jei benkartas vaikelis, tai aišku tokio neturėtų. kitas dalykas gali būt, kad ten yra kokio vaikelio siela, gyvena palubėj, vaikai tai mato, kaip kad mato kai kurie gyvūnai. šiaip tai jei turite žmogų pažįstamą, kurs moka elgtis su lankeliu, galėtų padaryt testą dėl tos vietos paranormalumo.
Papildyta:

Gal neskirstytum taip vaikų į kategorijas? Vaikas nekaltas, kad yra nekrykštytas ir dėl to Angelą Sargą tikrai turi kiekvienas.

konkrečiu atveju gal ir išgalvota, bet galiu pateikt apsčiai faktų, kuomet vyko tokie reiškiniai ir dar gerokai įdomingesni. Tai nėra toks jau retas reiškinys, vyresnio amžiaus žmonės, jei nėra ubliudkai, gali papasakot tokių pavyzdžių.

O čia kas per žodis? Tu gal pats iš tokių?
Papildyta:

bet kaip sako mano taurusis bratkis Andriukas, į tą pačią upę du kartus neprimyši ..  mirksiukas.gif

Sorry, bet tas tavo bratkis Andriukas visose temose jau vėžį varo. Gal pasilaikyk jį sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 16 liepos 2007 - 11:59
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 07 14, 16:13)
Papildyta:

Papildyta:

o katyte, seniai bematytoji  biggrin.gif
senokai begirdetoji, kaip as čia tave tokia pražiūrėjau? žinai, mes pažįstami iš senojo forumo laikų, tik tuomet biškį kitas mano vardelis buvo  blush2.gif
bet kaip sako mano taurusis bratkis Andriukas, į tą pačią upę du kartus neprimyši ..  mirksiukas.gif

nesupratau g.gif su kuo as pazistama, is kokio forumo, si kokiu laiku ? ar nieko nepainioji? as tave pirma karta matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 16, 14:03)
nesupratau g.gif  su kuo as pazistama, is kokio forumo, si kokiu laiku ? ar nieko nepainioji? as tave pirma karta matau  g.gif

Slaptas gerbėjas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 07 16, 12:53)

Sorry, bet tas tavo bratkis Andriukas visose temose jau vėžį varo. Gal pasilaikyk jį sau...

miledi, nereaguok į jį irnesakyk.gif Gi matai, kad žmogus linksminasi new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 07 16, 11:53)
Sorry, bet tas tavo bratkis Andriukas visose temose jau vėžį varo. Gal pasilaikyk jį sau

miledi, suprantu tavo reakcija, nes pagal tavo amžių tai visai natūralu. Mano bratkio Andriuko bobai irgi taip buvo, bet (gal ačiū Dievui reikia sakyti) nuskendo Nemunėlio upelyje būdama pachmielinga bigsmile.gif
Kadangi tu tikriausiai esi tobula į upelį praustis nelakstai ir nesi pachmielinga, tai tavęs laukia visi ateinančiam gyvenimo tarpsniui būdingi sveikatos sutrikimai. Iš anksto atleidžiu tau ....

p.s. teisingai kažkas pastebėjo, kad čia aš nieko protingo nerašau, taigi taikausi prie publikos - daugumos lotuliukas.gif
Atsakyti