Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 08, 22:43)
smulkiau parasiau tau i az mirksiukas.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 09, 14:33)
aga dedu i vidu kad storesnis pagrindas butu jei nori susirasykim per az manau bus greiciau mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksiuke: 09 rugpjūčio 2008 - 20:50
ir man smalsu, gal galima čia parašyti? g.gif
Papildyta:
Vakar pasiuvau tokią užuolaidą dviaukštei lovai, kur po kol kas miega tik vyresnioji wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti

Vau, kaip gražu, aš net neabejoju, kad vaikams tai patinka, nes dabar maniškiai tik ir dangsto tokią lovą - "statosi palapinę", bet man kyla klausimas: kiek tai yra patogu (maniškiams reikėtų jau ir laiptelių, tada daryti perskyrimą būtent ties ta vieta, reikėtų), praktiška ir pan.? Ir dar ypač rūpi, kur pirkote tokį gražų audinį, nes Kaune dar kažkaip neužkliuvo už akių...? Suprantu, kad tai yra užuolaidinis audinukas, o gal kas bandėte ir kitokį panaudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regido: 11 rugpjūčio 2008 - 09:18
QUOTE(regido @ 2008 08 11, 10:18)
Vau, kaip gražu, aš net neabejoju, kad vaikams tai patinka, nes dabar maniškiai tik ir dangsto tokią lovą - "statosi palapinę", bet man kyla klausimas: kiek tai yra patogu (maniškiams reikėtų jau ir laiptelių, tada daryti perskyrimą būtent ties ta vieta, reikėtų), praktiška ir pan.? Ir dar ypač rūpi, kur pirkote tokį gražų audinį, nes Kaune dar kažkaip neužkliuvo už akių...? Suprantu, kad tai yra užuolaidinis audinukas, o gal kas bandėte ir kitokį panaudoti?

Laba. Dėl praktiškumo- tai čia kaip baldakimas...Bet... Jei jau atėjo tas laikas, kai patinka slėptis, tai manau bus super smile.gif Save atsimenu ("užaugau" tokioje lovoje)- labai norėjosi kokį pledą pakabinti, alia tamsu, privatu ir pan. Galvojau dėl laiptelių. Paprasčiausiai daugiau parauksiu ir padarysiu "pradžia" nuo vieno laiptukų šono, o "pabaigą" prie kito. Gausis, kad viskas bus uždengta, o laiptai "laisvi". Čia paprastas užuolaidinis audinis, pirktas turguje. Kitokio nenorėjau, nes turim katiną, būtų sugadinęs užuolaidą su menkiausių letenų prisilietimu doh.gif . Todėl ir pasirinkau praktiškesnį audinį ir kad struktūra tikrų. Aišku, galima ir kokio tamsaus, nepermatamo, bet vaizdiškai labai mažina kambarį. Tokio, bent man, pakanka. Jauku viduje wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai mieli visu darbeliai wub.gif Noriu ir as pasiuti savo pukai pataliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 11, 12:55)
Sveikos 4u.gif  Labai mieli visu darbeliai wub.gif  Noriu ir as pasiuti savo pukai pataliukus ax.gif

Nu ir šaunuolė.Juokų darbas,svarbu turėt siuvimo mašiną ir noro.O daugiau,jei ką-klausk,padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 11, 12:55)
Sveikos 4u.gif  Labai mieli visu darbeliai wub.gif  Noriu ir as pasiuti savo pukai pataliukus ax.gif

manau uzsukai ten kur reikia cia daug siuvanciu mamyciu ir tikrai pagelbesim taip kad klausk pagelbesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 31, 20:03)
su siuvimo masina bunu iki penkiu nes vaika parsivedu is darzelio o kai jis jau namie tai nelabai ir be prisedu prie masinos bet suspeju visur pokolkas ir naujoviu prisiuti ir uzsakymukus pasiuti ir su seima praleisti laika blush2.gif

sveika 4u.gif
norejau paklausti- keliagubos merles merliukus (sviesto sviestinukus lotuliukas.gif ) siuvi? sian nusipirkau 3 rusiu, reiks visokiu dydziu pasisiuti thumbup.gif
na, ir flaneles paemiau.
Tik susimasciau- o paprasti medvilniniai vystykliukai kam labiau naudojami blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 12, 12:46)
sveika 4u.gif
norejau paklausti- keliagubos merles merliukus (sviesto sviestinukus lotuliukas.gif ) siuvi? sian nusipirkau 3 rusiu, reiks visokiu dydziu pasisiuti thumbup.gif
na, ir flaneles paemiau.
Tik susimasciau- o paprasti medvilniniai vystykliukai kam labiau naudojami blush2.gif ?

as tai kai siuvu tai pas mane labai jis tankus tai viengubi tikrai uztenka o tau tai mat nezinau kokio nuipirkai g.gif tai pasiziurek jei plonesnis tai gali darytis dvigubus ar dar storesniu kaip nori o del vystiklu tai as pati naudojau bet kur pasikloti ir pas save ant lovos kur leliukas guledavo ir lovytej vienu zodziu galima naudoti kur tik sirdis geidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 12, 12:52)
as tai kai siuvu tai pas mane labai jis tankus tai viengubi tikrai uztenka o tau tai mat nezinau kokio nuipirkai  g.gif  tai pasiziurek jei plonesnis tai gali darytis dvigubus ar dar storesniu kaip nori o del vystiklu tai as pati naudojau bet kur pasikloti ir pas save ant lovos kur leliukas guledavo ir lovytej vienu zodziu galima naudoti kur tik sirdis geidzia mirksiukas.gif

Bet tai lygiai taip pat ir flanelinius galima naudot, ane blush2.gif ?
pirkau tankiausia marle- tokia is kvadrateliu, o rozines spalvos siaip tankesne g.gif
tada gal reiks ir tokiu ir anokiu pasisiut-nors po pora vienetuku- tada ziuresiu, kas geriau smile.gif
paziurejau pas tave- tai spalvota marle tokia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 12, 12:55)
Bet tai lygiai taip pat ir flanelinius galima naudot, ane blush2.gif ?
pirkau tankiausia marle- tokia is kvadrateliu, o rozines spalvos siaip tankesne g.gif
tada gal reiks ir tokiu ir anokiu pasisiut-nors po pora vienetuku- tada ziuresiu, kas geriau smile.gif
paziurejau pas tave- tai spalvota marle tokia pat mirksiukas.gif

taip lygiai taip pat kaip ir flanelyniai naudojami tai jei merlius tankus tai uzteks ir viengubo geriau daugiau vienetu pasisiusi ir turesi daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 12, 13:00)
taip lygiai taip pat kaip ir flanelyniai naudojami

Tik flanelinis yra šiltesnis , o medvilninis geriau orą praleidžia smile.gif ,vasarą labai patogu,kai šilta,tik medvilninį vystykliuką užmetei ant leliaus liux 4u.gif
Atsakyti