Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 13, 11:50)
Pvz man, tikrai buvo aktualu ką dėti į vidų. Nesu profesionali siuvėja, tad ir klausiu. manau, tam šis forumas ir skirtas  g.gif

matai suprantu kad aktualu bet kam klausineti kai zmogus pats siuva ir viska puikiai zino o jei kam kas dar neaisku klauskite jei zinosim tai pasidalinsim ir su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 13 rugpjūčio 2008 - 11:42
QUOTE(natina @ 2008 08 12, 09:46)
sveika 4u.gif
norejau paklausti- keliagubos merles merliukus (sviesto sviestinukus lotuliukas.gif ) siuvi? sian nusipirkau 3 rusiu, reiks visokiu dydziu pasisiuti thumbup.gif
na, ir flaneles paemiau.
Tik susimasciau- o paprasti medvilniniai vystykliukai kam labiau naudojami blush2.gif ?

naudojom ir patiesti, ir užkloti, ir kartais vietoj rankšluoščio mirksiukas.gif
sakyčiau reiktų bent po 5 medvilninius ir flanelinius turėti, o merliukų tai daaaug reikėjo (naudojom "trijų sluoksnių") lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 13 rugpjūčio 2008 - 12:19
QUOTE(kasiopeja @ 2008 08 13, 13:15)
naudojom ir patiesti, ir užkloti, ir kartais vietoj rankšluoščio  mirksiukas.gif
sakyčiau reiktų bent po 5 medvilninius ir flanelinius turėti, o merliukų tai daaaug reikėjo (naudojom "trijų sluoksnių") lotuliukas.gif

mes naudojom daug, vietoje ranksluoščių taip pat, dar ir dabar naudoju , tik aš sau dariau didelius kvadratus, o paskui pagal poreikį susilankstydavau arba išsilankstydavau biggrin.gif , nes pvz lauke vežimą uždengti nuo vabzdžių reik didelio, o pavalyti rankytes užtenka mažesnio, eidama į lauką nesinešdavau krūvos merliukų vieno pakakdavo viskam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 13, 11:50)
Pvz man, tikrai buvo aktualu ką dėti į vidų. Nesu profesionali siuvėja, tad ir klausiu. manau, tam šis forumas ir skirtas  g.gif

Atsiprašau ,jai įžeidžiau.tik šitas postas buvo skirtas asmeniškai vienam žmogui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 08 13, 17:46)
Atsiprašau ,jai įžeidžiau.tik šitas postas buvo skirtas asmeniškai vienam žmogui blush2.gif

Kadangi aš užklausiau, ką dėti į vidų, tai kažkaip ir nebesupratau kam taikytas tas pasakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 14, 10:35)
Kadangi aš užklausiau, ką dėti į vidų, tai kažkaip ir nebesupratau kam taikytas tas pasakymas  mirksiukas.gif

biggrin.gif tikrai ne tau 4u.gif Manau šia tema mes jau su kita mamyte išsiaiškinom thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes nu mamukai pairodikit kas ka naujo pasiuvote mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 17 rugpjūčio 2008 - 18:57
Pirmas mano bandymas 4u.gif

kišeniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 19 rugpjūčio 2008 - 11:29
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 12:28)
Pirmas mano bandymas  4u.gif

kišeniukas

mirksiukas.gif
labai geras pirmas blynas

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 12:28)
Pirmas mano bandymas  4u.gif

kišeniukas

niu saunuole tik reikejo suniukus apversti bet labai saunus kiseniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 19, 13:10)
niu saunuole tik reikejo suniukus apversti bet labai saunus kiseniukas thumbup.gif

žinau, kad reikėjo, bet kadangi tai buvo medžagos likučiai, tai taip ir gavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 13:48)
žinau, kad reikėjo, bet kadangi tai buvo medžagos likučiai, tai taip ir gavos  4u.gif

biggrin.gif vistiek grazu wub.gif
Atsakyti