Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(adika @ 2008 08 12, 13:47)
Tik flanelinis yra šiltesnis , o medvilninis geriau orą praleidžia smile.gif ,vasarą labai patogu,kai šilta,tik medvilninį vystykliuką užmetei ant leliaus liux 4u.gif

pritaliu del uzklojimo vasara tai tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
o flanele gi ta pati medvilne tik kad su pukeliu ir minkstesne
ir nemanau kad ji siltesne, nes nera sudetyje vilnos, man tai ji tiesiog malonesne prisiglausti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 12, 16:04)
o flanele gi ta pati medvilne tik kad su pukeliu ir minkstesne
ir nemanau kad ji siltesne, nes nera sudetyje vilnos, man tai ji tiesiog malonesne prisiglausti wub.gif

Siltesne gal tik del to, kad siek tiek storesne rolleyes.gif
gimsim rudeni, tai pukutis nepamaisys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 12, 16:19)
Siltesne gal tik del to, kad siek tiek storesne rolleyes.gif
gimsim rudeni, tai pukutis nepamaisys thumbup.gif

tikrai nepamaisys, as pati ziema tokiam mielai miegu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 12, 19:05)
tikrai nepamaisys, as pati ziema tokiam mielai miegu  wub.gif

man ir miekiau miegoti ziema flanelyniuose pataliukuose silta gera wub.gif
Atsakyti
niu va siuvau siuvau siuvau ir pagaliau kazkas gavosi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 12, 20:59)
niu va siuvau siuvau siuvau ir pagaliau kazkas gavosi lotuliukas.gif
user posted image

oi kiek darbelio cia reikejo ideti doh.gif
grazu thumbup.gif
Atsakyti
O as pradejau siuti kelnes savo trim vyram. jau esu prie pabaigos. kai baigsiu irgi pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 08 13, 09:31)
O as pradejau siuti kelnes savo trim vyram. jau esu prie pabaigos. kai baigsiu irgi pasirodysiu  blush2.gif

oi kaip laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 08 12, 23:41)
o man per marga  schmoll.gif Bet dėl skonio nesiginčijama tongue.gif

Cia gi vaikams- paziurekit i lavinimo kilimelius, kiek ten visokio margumyno. vaikams reikia laveti- turi buti margumo mirksiukas.gif
Tik zinau, kad ir man paciai reiks persilauzt- pas mane labai mazai kas marga blush2.gif
Papildyta:
user posted image

cia siaip, pabandymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 13, 11:04)
Cia gi vaikams- paziurekit i lavinimo kilimelius, kiek ten visokio margumyno. vaikams reikia laveti- turi buti margumo mirksiukas.gif
Tik zinau, kad ir man paciai reiks persilauzt- pas mane labai mazai kas marga blush2.gif
Papildyta:
user posted image

cia siaip, pabandymas rolleyes.gif

kokios fainuklos saunuole o del to kad kaskam manasis predukas per margas tai del skonio nesigincisim doh.gif mirksiukas.gif as manau kuo daugiau spalvu tuo graziau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 08 13, 09:13)
Galima,prašom 4u.gif ,aš taip pat parašiau savo mintis ir nereikia ironizuoti smile.gif tik sakau,kad pastebėjau,jog kažko "neturit akies" ant šitos mamytės,jei jau ji prisidirbo-aiškinkitės per AŽ,arba rėžkit tiesiai šviesiai,o ne po jos postais--tipo įdomu,ką dėti į kišeniukų vidų [COLOR=red]ar panašiai.Juk pati siuvėja esat,tai puikiai ir žinot mirksiukas.gif Tarp kitko,tas kišenes pradėjau siūti aš ir jei jums taip įdomu-į vidų aš dėjau sinteponą mirksiukas.gif  Nesipykim,čia ne vieta 4u.gif

Pvz man, tikrai buvo aktualu ką dėti į vidų. Nesu profesionali siuvėja, tad ir klausiu. manau, tam šis forumas ir skirtas g.gif
Atsakyti