Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Todėl ir sakau, kad nelengva pradedantiesiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 08 21, 07:30)
Užtrauktukas būna specialus, taip ir vadinas - slaptas, paslėptas. Jo dantukai būna iš išvirkščios pusės.  Bet man nėra taip lengva jį įsiūti, vienas nemaloniausių darbų siuvime.  smile.gif

Bet turint uždrauktuko pėdelę nėra taip sunku. Man asmeniškai nepatinka susiuvinėti ranka, kad tiksliau būtų prieš siūnant mašina, o šiaip tai nėra sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 08 21, 13:50)
Esu be galo patenkinta užvalkalais su užtrauktukais ("pasleptais"). Neneigiu, reikia pasikrapštyti, turėti spec. pėdelę tokiem užtrauktukams, bet rezultatas to vertas  smile.gif Sau ir savo vaikams tik tokius ir siuvu. Na ir aišku, jei užsako klientės blush2.gif

O tai kokio ilgio uztrauktuko reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 21, 23:05)
O tai kokio ilgio uztrauktuko reikia blink.gif

kad prasegu pagalve ilysti tilptu mirksiukas.gif
a man tai ir uztrauktukus nepatinka siuti, tai ir nesiunu nes vargas doh.gif
paprastai ir sulankstau kaip kazkas minejo ir tik abu sonus lieka nusiuti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 21, 23:07)
kad prasegu pagalve ilysti tilptu  mirksiukas.gif
a man tai ir uztrauktukus nepatinka siuti, tai ir nesiunu nes vargas  doh.gif
paprastai ir sulankstau kaip kazkas minejo ir tik abu sonus lieka nusiuti  thumbup.gif

man irgi taip geriausiai, nes tada ir abi puses gali naudoti, ko nepadarysi su sagom jei yra vienoje pusėje, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 21, 23:07)
kad prasegu pagalve ilysti tilptu  mirksiukas.gif
a man tai ir uztrauktukus nepatinka siuti, tai ir nesiunu nes vargas  doh.gif
paprastai ir sulankstau kaip kazkas minejo ir tik abu sonus lieka nusiuti  thumbup.gif

Oi blondine melynake as lotuliukas.gif galvojau apie antklodes rasot lotuliukas.gif
Siandien pasiuvau patalynes uzvalkalus antklodems ir pagalvems thumbup.gif Tik vyra jau kaip uzknisau, tai ne tas zodis... turbut iki siol vibruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 08 21, 23:23)
Oi blondine melynake as lotuliukas.gif galvojau apie antklodes rasot lotuliukas.gif
Siandien pasiuvau patalynes uzvalkalus antklodems ir pagalvems thumbup.gif Tik vyra jau kaip uzknisau, tai ne tas zodis... turbut iki siol vibruoja lotuliukas.gif

man ir nepatinka siuti uztrauktuks ir nepatinka kai jie yra pagalveje schmoll.gif geriau su uzlenkimais thumbup.gif
natina tai kam vyrioka daba nervini o tu didele pataline siuvaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisimenu, kaip prieš porą metų užsigeidėm flanelinės patalynės sau ir užsigriebėm siūti. Antklodė mūsų tai 2x2... doh.gif ph34r.gif Jaučiu daugiau niekad nebenorėsiu šito pakartot..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 22, 09:18)
Prisimenu, kaip prieš porą metų užsigeidėm flanelinės patalynės sau ir užsigriebėm siūti. Antklodė mūsų tai 2x2...  doh.gif  ph34r.gif Jaučiu daugiau niekad nebenorėsiu šito pakartot..

nu taip tokiai anklode dazniausiai tenka sudurti nes pas mus retai kada buna 220cm plocio flaneles blush2.gif o kas nutiko tau kad daugiau nebenoretum pakartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, sudurti nereikėjo karsta.gif
Kažkaip didelį stresą atsimenu iš to siuvimo, siuvau du komplektus, vyras padėjo viską susikarpyt ir paruošt. Bet tas karpymas buvo sunkiausia, nes 220 per platu, reikėjo per visą ilgį tiesiai nukirpt juostelę.. ai, net nežinau, kas ten TOKIO buvo.. dabar atrodo, kad nieko ten sudėtingo, bet labai pavargus jaučiaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 22, 09:56)
Ne, sudurti nereikėjo karsta.gif
Kažkaip didelį stresą atsimenu iš to siuvimo, siuvau du komplektus, vyras padėjo viską susikarpyt ir paruošt. Bet tas karpymas buvo sunkiausia, nes 220 per platu, reikėjo per visą ilgį tiesiai nukirpt juostelę.. ai, net nežinau, kas ten TOKIO buvo.. dabar atrodo, kad nieko ten sudėtingo, bet labai pavargus jaučiaus  unsure.gif

tai dar gerai kad sudurineti nereikejo biggrin.gif mane tai nervina kai reikia kokius 5 cm nukirpti doh.gif man tai ir daugiausiai laiko uzima susikirpimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 22, 07:47)
man ir nepatinka siuti uztrauktuks ir nepatinka kai jie yra pagalveje  schmoll.gif  geriau su uzlenkimais thumbup.gif
natina tai kam vyrioka daba nervini o tu didele pataline siuvaisi mirksiukas.gif

Kankinau, bet nakti puikiai miegojo naujuose pataluose thumbup.gif
Antklodes 135x200. Kita karta reiks paieskot parduotuvese. Keliose uzvalkalu neturejo, bet zinau, kad buna. Bet visai grazu gavos rolleyes.gif
Atsakyti