Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 19, 13:48)
žinau, kad reikėjo, bet kadangi tai buvo medžagos likučiai, tai taip ir gavos  4u.gif

o pataliukus pasisiuvai jei taip tai kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip jūs pagalvėles siūnat? Aš vieną su sagom pabandžiau, bet irgi kažkoks keistas išmįslas gavos, nes tos sagos viduj pasislėpė, o kitą padariau su įmovimu ir prisiūtu užlenkimu į vidų (jei suprantat apie ką aš). Kažkaip tik siūti pradėdamas susimąsčiau blush2.gif tai tekos suktis iš situacijos..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 20, 22:32)
O kaip jūs pagalvėles siūnat? Aš vieną su sagom pabandžiau, bet irgi kažkoks keistas išmįslas gavos, nes tos sagos viduj pasislėpė, o kitą padariau su įmovimu ir prisiūtu užlenkimu į vidų (jei suprantat apie ką aš). Kažkaip tik siūti pradėdamas susimąsčiau  blush2.gif tai tekos suktis iš situacijos..

tai svarbu išsisukai thumbup.gif , šaunuolė, o šiaip nėra tiklsios technikos, kiek turiu savo siūtos patalynės tai visos kitaip gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 20 rugpjūčio 2008 - 21:36
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 20, 22:32)
O kaip jūs pagalvėles siūnat? Aš vieną su sagom pabandžiau, bet irgi kažkoks keistas išmįslas gavos, nes tos sagos viduj pasislėpė, o kitą padariau su įmovimu ir prisiūtu užlenkimu į vidų (jei suprantat apie ką aš). Kažkaip tik siūti pradėdamas susimąsčiau  blush2.gif tai tekos suktis iš situacijos..

as tai kai siuvu tai visad darau ilenkina i vidu koki 20cm ar daugiau tai normaliai buna kad pagalve pabega bet juk kas vakara ja kedeni tai ir ikisi atgal kur ir turi buti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ta taip, taisyklės nėra, tik man įdomu, kokie variantai būna smile.gif su sagutėm viskas gražiai ir tvarkingai atrodo, bet reik sagas siūti, kas man yra baisiau už sagų skylių padarymą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 20, 23:04)
ta taip, taisyklės nėra, tik man įdomu, kokie variantai būna smile.gif su sagutėm viskas gražiai ir tvarkingai atrodo, bet reik sagas siūti, kas man yra baisiau už sagų skylių padarymą  blush2.gif

man labiausiai patinka kaip darau užleidimą , bet aš darau beveik per visą pagalvę, nieks tada nesitaruoja nesimaskatuoja pagalvė visada vietoje mirksiukas.gif , bet čia aš apie vaikų pagalves, sau perkam taip pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 20, 19:32)

Aš visada tik taip siuvu thumbup.gif Tik užlenkimo neprisiuvinėju atskirai. Tiesiog imu medžiagos, kurios plotis būtų 2 x pagalvės plotis + 20 cm užlenkimui vidų. Tada sulankstau kaip priklauso ir susiūti lieka tik viršaus ir apačios siūles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 20, 20:02)
o pataliukus pasisiuvai jei taip tai kaip sekesi mirksiukas.gif

aga, bandžiau siūti. Kaip ir neblogai gavos, tik gal kaldros įmovimui tarpas ne itin gražiai susisiuvo 4u.gif kol kas lovytė dar nesutvarkyta tai negaliu pasirodyt, bet kai jau bus mažylis, parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 21, 12:27)
aga, bandžiau siūti. Kaip ir neblogai gavos, tik gal kaldros įmovimui tarpas ne itin gražiai susisiuvo  4u.gif kol kas lovytė dar nesutvarkyta tai negaliu pasirodyt, bet kai jau bus mažylis, parodysiu  mirksiukas.gif

svarbu kad gavosi ir lauksim foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 08 20, 23:04)
ta taip, taisyklės nėra, tik man įdomu, kokie variantai būna smile.gif su sagutėm viskas gražiai ir tvarkingai atrodo, bet reik sagas siūti, kas man yra baisiau už sagų skylių padarymą  blush2.gif

Esu be galo patenkinta užvalkalais su užtrauktukais ("pasleptais"). Neneigiu, reikia pasikrapštyti, turėti spec. pėdelę tokiem užtrauktukams, bet rezultatas to vertas smile.gif Sau ir savo vaikams tik tokius ir siuvu. Na ir aišku, jei užsako klientės blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu tą spec.pėdelę, bet dar niekad nebandžiau - nežinau, kaip tas veikia. g.gif o užtrauktukas būna eilinis ar reikia kažkokio spec?
Atsakyti
Užtrauktukas būna specialus, taip ir vadinas - slaptas, paslėptas. Jo dantukai būna iš išvirkščios pusės. Bet man nėra taip lengva jį įsiūti, vienas nemaloniausių darbų siuvime. smile.gif
Atsakyti