Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Mano nieko neranda schmoll.gif
Atsakyti
MAN IR NIEKO NERODO sad.gif
Atsakyti
mano mergaites Angelia wub.gif , o berniukui butu Pete..
Atsakyti
aš turejau buti Monika, o MB - Mario biggrin.gif ...tai isvis nenuliptu nuo kompo tada jis, ne tik kashe istisai lostu, bet dar ir pagal varda Mario zaistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...

o mūsų lelius tūrėtų būti Ben'as arba Mae (sulietuvintai gautusi Maja turbut... kaip iš multiko Bitė Maja doh.gif )
Atsakyti
Aš turėjau būti Demetra, o mano brolis - Nikita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O mums jei mergytė gimtų siūlo Lorene o berniukui kažkokį keistą, net pamiršau iš karto vos išjungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tirėčiau būti Jan ( beje, man janas gal vyriškas patinka visai) smile.gif

o paskui pabandžiau savęs ir savo simpatijų biggrin.gif tai su vienu turėčiau Justą ir Vivianą biggrin.gif Lauryną ir Luką smile.gif
Atsakyti
As turejau but bevarde verysad.gif
Atsakyti
Sunu turejau pavadinti Alfredu, nelabai man toks vardas patinka g.gif Sunaus vardas Laurynas mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir as, ir brolis turejome buti bevardziai, o vyras-Nikis,Nikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhetta: 14 balandžio 2008 - 11:39
geras cia thumbup.gif
as tureciau buti Catleen blink.gif

bet dabar mums su vyru gaunasi Sonia(Sofia) wub.gif -reiks pamislyt,ba laukiuos butent mergytes
Atsakyti
Nei aš, nei mano mergiotės vardų neturėjo turėt iš viso tongue.gif Neranda nieko verysad.gif
Atsakyti
Gaila (o gal gerai), kad tėvai prieš 30 metų kompo neturėjo, o tai būčiau aš Hanna. Vaikai turėtų būti Heršel ir Miriam. lotuliukas.gif
Atsakyti
Alexander ir Meghan...

Manau, kad lietuviams cia nelabai pritaikyta.
Atsakyti