Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Mums dukryte reiktu pavadinti Audrey ;o berniuka-Rand
Abu vardai anglo-saxon ax.gif Na zinoma, juk tetis is ten biggrin.gif
O mano vardas turejo buti graikiskas-Letha(uzmirstuole) g.gif O teveliai man dave tikra lietuviska lotuliukas.gif ir nieko bendro su uzmirstuole neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
musu dukryte turetu buti Kati lotuliukas.gif o berniukas Markus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų sunytis Montana blink.gif doh.gif lotuliukas.gif nu nesugalvočiau tokio lotuliukas.gif USA amerikoniškas wink.gif
Atsakyti
mane tevai turejo pavadinti demi... g.gif o musu sunaus vardas turejo buti Levi, o mergaitei reix duot Dinah lotuliukas.gif tox musulmoniskas truputi... g.gif
Atsakyti
Sūnus Arman, dukra Heidi smile.gif
Na o aš Kylee. Visia nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 19, 21:30)
Sūnus Arman, dukra Heidi smile.gif
Na o aš  Kylee. Visia nieko  ax.gif

Neblogas vardų derinys blush2.gif
Atsakyti
O vat man berniuka siulo pavadinti Eriku, ir kas keisciausia bigsmile.gif, kad mes jau turime suneli Erika. cia tai sutapimas! dabar laukiames antro, tiketina merginos, siulo pavadinti Astrid. vardas tai grazus, tik kad labai nelietuviskas.
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 11 30, 15:56)
O vat man berniuka siulo pavadinti Eriku, ir kas keisciausia  bigsmile.gif, kad mes jau turime suneli Erika. cia tai sutapimas! dabar laukiames antro, tiketina merginos, siulo pavadinti Astrid. vardas tai grazus, tik kad labai nelietuviskas.

tai gali sulietuvinti ir bus Astrida g.gif nu toks retas vardukas lietuvoje butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 12 04, 18:18)
tai gali sulietuvinti ir bus Astrida g.gif  nu  toks retas vardukas lietuvoje butu mirksiukas.gif

bigsmile.gif aga tik kažkaip primena asteridės, ar kaip ten tie kirminai vadinasi doh.gif
Atsakyti
Man siūlė Hannah blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Maniuta @ 2007 12 04, 20:33)
bigsmile.gif aga tik kažkaip primena asteridės, ar kaip ten tie kirminai vadinasi  doh.gif

askaridės
Atsakyti
mano mazius galetu buti Xavieras doh.gif lotuliukas.gif ,o jei mergyte tai Amira g.gif .o as Tamra,tai gal tipo Tamara,nu kazkaip nelabai jau man cia lotuliukas.gif .o vyras Armanas,nu cia gal ir visai nieko g.gif
Atsakyti
As ivedziau savo teveliu vardus ir man raso .... Sorry, but no match was found. Try to change names spelling and try again. g.gif g.gif g.gif
Busiu bevarde lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano pupa turetu buti GEORGIA .... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti