Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Koks įdomus puslapis bigsmile.gif thumbup.gif Pagal tą sistemą aš turėčiau būti Mira, nors esu Anastasija wub.gif , mano vyras Aron, o jis yra Jurijus biggrin.gif , o mūsų vaikų tai galybė variantų, žiūrint kaip vyro vardą užrašysiu, ar angliškai, ar lietuviškai, ar su galūne ar be biggrin.gif Bet jei pagal tai pase rašyt tai sūnelis turėtų būti Alejandro, o dukrytė Zoey 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nastea @ 2007 09 17, 08:39)
Koks įdomus puslapis  bigsmile.gif  thumbup.gif  Pagal tą sistemą aš turėčiau būti Mira, nors esu Anastasija wub.gif , mano vyras Aron, o jis yra Jurijus  biggrin.gif , o mūsų vaikų tai galybė variantų, žiūrint kaip vyro vardą užrašysiu, ar angliškai, ar lietuviškai, ar su galūne ar be  biggrin.gif  Bet jei pagal tai pase rašyt tai sūnelis turėtų būti Alejandro, o dukrytė Zoey  4u.gif

mačiau, kad renki mergytei vardelį...
o gal šis puslapiukas pasufleravo neblogai, juk Alejandro- Aleksandras, Zoey- Zoja mirksiukas.gif turiu tokią pažįstama, labai faina mergaičiukė- vardu Zoja thumbup.gif sakyčiau retas vardas tarp rusakalbių mirksiukas.gif tai ar netiktų? Kirilas ir Zoja? smile.gif
Atsakyti
Pagal si puslapi mano dukryte turetu buti Loreta, o yra Irmante smile.gif o as tureciau buti Bernise, o esu Edita thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikai turėtų būti Rico ir Adela. thumbup.gif o pati turėčiau būti Sandra biggrin.gif
Atsakyti
o mums nieko neranda tinkančio doh.gif
nei man , nei dukrytei unsure.gif
Atsakyti
Na idomu.. smile.gif Pgal ši puslapi mano dukryte tuėtu but Alessandra, o aš Kaleena. Na lyg tai ir nieko vardai.. g.gif smile.gif
Atsakyti
pati antrosios puses neturiu. tai pabandziau tevu vardus ivest. turejau but eliana (saules dukra). neblogas vardas, bet ir saviskiu nesiskundziu rolleyes.gif
Atsakyti
O as tureciau buti Monika, ( toks yra mano bermavotas vardas bigsmile.gif ) , o dukryte turetu buti - Cathryn smile.gif ax.gif
Atsakyti
saunus puslapiukas thumbup.gif tik labai jau idomiai gavosi... g.gif musu su sesute teveliai skirtingi, bet abi turetume buti Magdalenos ax.gif
Atsakyti
niu čia tai geras blink.gif įvedžiau savo tėvus....tai brolis turėtų būti Bart, o aš Elsa nuo prancūziško Elizabet, tai tas pats kaip Liza blink.gif derinukas kaip iš Simsonų swoon.gif aš ir žiūriu ko man tas multikas patinka lotuliukas.gif

o mano sūnus turėtų būt Bert g.gif
Atsakyti
Aš turėjau būti Valentina, mano vyras Vincas, o mūsų dukrytė turėjo gautis Alina... Ale visai nieko šeimyna būtumėm bigsmile.gif
Atsakyti
labai fainas puslapis mirksiukas.gif mano dukryte turetu but Nelda, bet dziaugemes tuo ka turim thumbup.gif
Atsakyti