Pasiūle sūneliui -Dameon.Tai sulietuvinus kaip..Deimjanas gal??

Jeramie ir Kacie
Papildyta:
pati treciau but Odesa (esu Rosita) o vyras Arlie

Papildyta:
pati treciau but Odesa (esu Rosita) o vyras Arlie

QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 25, 23:46)
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą:
Spausti čia
Pasirinkite Baby Names Advisor

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus
p.s kadangi pastebėjau, kad Prie naudingų nuorodų atsirado žinučių apie tokius bandymus, sukūriau šią temą- siūlau ..pažaisti", pakomentuoti įvairius variantus...tiesiog taip- laisvalaikiui
mano Kotryna turėjo būti Laila
o būsimas sūnus
Thor......
abu vardai daniškos kilmės...o berniuko vardas itin stiprus- dievas Toras, aukščiausiasis skandinavų Ygdrasilio dievas pagal reitingą
ačiū, muminuk, labai fainai pasižaisti
Spausti čia
Pasirinkite Baby Names Advisor

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus

p.s kadangi pastebėjau, kad Prie naudingų nuorodų atsirado žinučių apie tokius bandymus, sukūriau šią temą- siūlau ..pažaisti", pakomentuoti įvairius variantus...tiesiog taip- laisvalaikiui

o būsimas sūnus

abu vardai daniškos kilmės...o berniuko vardas itin stiprus- dievas Toras, aukščiausiasis skandinavų Ygdrasilio dievas pagal reitingą

ačiū, muminuk, labai fainai pasižaisti

man neranda jokiu rezultatu

berniuko vardas: aron
mergaites Anna arba Hannah
mergaites Anna arba Hannah
neranda mums

berniukas- glen, mergaite- edna

Berniukas- Giovanny, mergaitė - Bianca

Zebulonas
ir Sally

Kokius jūs ten vardus rašot? Man visada O rezultatų.. 
Jau
Mano Rikas. O tai antro koks turėtų būt?..

Jau

Man pasiule Jamal berniukui ir Aliyah mergaitei. Labai idomu, kad pasiule musulmoniskus vardus, nes mano vyras musulmonas, bet is jo vardo to nepasakysi. Kazkokiu mistiniu galiu tas baby names advisor turi 
O mano pacios vardas turejo buti Estefania

O mano pacios vardas turejo buti Estefania

Mergaitė Lynsey, berniukas Brett.
O aš turėčiau būti Nelda.

O aš turėčiau būti Nelda.