susizenijom, tai nebekamuoja

Kamuodavo

Na, nesinervinkit jūs taip klausia gal tik dėl to,kad pašnekėt turėtų apie ką
Man 21, bet ne tminčių apie santuoką nekyla. Pilnai draugystės pakanka
Tai va man ir keista,kad klausia,kada ženysitės, merginų,kuriom vos per dvidešimt
Taigi dar reik susitupėt, pasimokyt, pakeliaut, suprast, ko nori,ar tinkamas žmogus. O čia vos iš tėvų išeina jau į kitą šeimą pult.
Nesinori labai to užsienio girt, bet ten kaip tik visiatkalbinėja, kai tuokiasi jaunesni nei 25-27, o ne kad stumtų į santuoką.
visgi dar bananų kraštas ta Lietuva

Man 21, bet ne tminčių apie santuoką nekyla. Pilnai draugystės pakanka

Tai va man ir keista,kad klausia,kada ženysitės, merginų,kuriom vos per dvidešimt

Taigi dar reik susitupėt, pasimokyt, pakeliaut, suprast, ko nori,ar tinkamas žmogus. O čia vos iš tėvų išeina jau į kitą šeimą pult.
Nesinori labai to užsienio girt, bet ten kaip tik visiatkalbinėja, kai tuokiasi jaunesni nei 25-27, o ne kad stumtų į santuoką.
visgi dar bananų kraštas ta Lietuva

Dievulėliau.
Iš tėvų to nė karti negirdėjau. Tėvai tik ir pataria netekėt, palaukti, pabaigti visus mokslus, pamatyt pasaulio.
O geriausiai buvo su močiute, per Kalėdas ji manęs paklausė ar turiu draugą. Pasakiau kad turiu, o ji man "Tai ženykitės"
Varge vargeli. Aš nesuprantu tų aplinkinių spaudimo. Man taip kvaila.
Viena pažįstama sakė, jau galėtum ir vaiką turėt (o aš dar nė bakalauro nebaigus), mat jau amžius leidžia, pilnametė. O vėliau tai jau blogiau.
Aš nekreipiu į tai dėmesio, o kai paklausia kada vestuvės, tai pasakau "Už ko buvau ištekėjus numirė, o už ko tekėsiu dar negimė" (Visad juokauju, kad anam gyvenime mano vyras buvo Presley.
Tai visi miršta juoku ir kalbos pasibaigia.

O geriausiai buvo su močiute, per Kalėdas ji manęs paklausė ar turiu draugą. Pasakiau kad turiu, o ji man "Tai ženykitės"

rytoj maniskio pussesere teka, tai as jau isivaizduoju kiek bus komentaru ir klausimu kada ruostis i vestuves. kas svarbiausia mes esam nusprende jokiu dedziu ar tetu nekviest, tai net lengvai nervina kai sako jus neateisit - ir mes i jusu neisim
mano viena sese uzmete, kad kitais metais man jau ir apie vaikus jau pradet reiks galvot, o tai jaunyn neinu, tai reik staigiai teket
nemaniau kad pacankes skaiciuoja kiek sesem metu ir kada gimdyt

mano viena sese uzmete, kad kitais metais man jau ir apie vaikus jau pradet reiks galvot, o tai jaunyn neinu, tai reik staigiai teket

QUOTE(egliosha @ 2009 05 31, 20:56)
maniskio teta vakar kaip prajuokino
ji isvaziuoja vasarai i Kanada ir paklause ar tikrai siemet nesizenisim, nes nori sudalyvaut
tai atsoviau kaip visada kad po metu po kitu
ir dar kad pabegsim ir paslapciom apsivesim kad girdyt visos familijos nereiketu
bet dabar kazkaip apstojo klausinet, matyt jau veluojam vasaros sezonui

bet dabar kazkaip apstojo klausinet, matyt jau veluojam vasaros sezonui

bet kaip isitikine kai kurie kad bus pakviesti,nesikuklina visiskai

QUOTE(*Meškutė* @ 2009 06 13, 15:10)
Naturalu, kad paskui jei visi manes klause, kada mano vestuves, o as pasiruosus visiem aiskinau, kad varau 2 frontais nezinau, ka pasirinkt
Oi kaip mane visi issijuose protino...

Turiu kelias drauges, kurios nė karto nepaklausė "Kada ženysitės" ar "Jums jau laikas vaikus gimdyt"
Su jomis bent yra apie ką pašnekėt. O su kitomis santykiai pamažu šąla vien dėl to, kad pačios ištekėjusios, vaikus pasigimdžiusios apie nieką daugiau ir nekalba, kaip "pliotkus" nešioja
Matyt, tai ne mano problema, o jų
Nesupranta "O ko laukiat?"

Musu nespejo uzkankit, nes nezinojo, kad turiu drauga, o is karto gavo soka kad tuokiames
mat lmazai laiko nuo draugustes pradzios iki vestuviu praejo, nespejo giminej pletkai apie draugyste pasklisti, bet kai vienam pasakiau kad isteku, tai visi aplinkui tik ir kalbejo: kaip? is kur taip? su kuo?

Mes jau daug metų kartu, bet nesituokiam, tai visiem jau turbūt atsibodo tą temą gvildent ir nurimo kalbos...

QUOTE(ingutera @ 2009 09 14, 12:27)
Mes jau daug metų kartu, bet nesituokiam, tai visiem jau turbūt atsibodo tą temą gvildent ir nurimo kalbos... 

Pas mus panašiai, nors dar paklausinėja.Bet čia manau jau mūsų reikalas kada ženysimės ir vaikus gimdysim.Bo taip ir norisi pasakyt, ar uzauginsi kai pagimdysiu, pamaitinsi...ateis laikas bus ir....

QUOTE(winona @ 2009 08 21, 11:53)
na is kuklumo tikrai nemirsta

QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 04, 09:00)
Turiu kelias drauges, kurios nė karto nepaklausė "Kada ženysitės" ar "Jums jau laikas vaikus gimdyt"
Su jomis bent yra apie ką pašnekėt. O su kitomis santykiai pamažu šąla vien dėl to, kad pačios ištekėjusios, vaikus pasigimdžiusios apie nieką daugiau ir nekalba, kaip "pliotkus" nešioja
Matyt, tai ne mano problema, o jų
Nesupranta "O ko laukiat?" 

mano drauge kai is reikalo apsizenijo tai kaip strojino mane teket ir vaikus gimdyt