Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

susizenijom, tai nebekamuoja cool.gif
Atsakyti
Kamuodavo bigsmile.gif
Atsakyti
Na, nesinervinkit jūs taip klausia gal tik dėl to,kad pašnekėt turėtų apie ką mirksiukas.gif
Man 21, bet ne tminčių apie santuoką nekyla. Pilnai draugystės pakanka wub.gif
Tai va man ir keista,kad klausia,kada ženysitės, merginų,kuriom vos per dvidešimt blink.gif
Taigi dar reik susitupėt, pasimokyt, pakeliaut, suprast, ko nori,ar tinkamas žmogus. O čia vos iš tėvų išeina jau į kitą šeimą pult.
Nesinori labai to užsienio girt, bet ten kaip tik visiatkalbinėja, kai tuokiasi jaunesni nei 25-27, o ne kad stumtų į santuoką.
visgi dar bananų kraštas ta Lietuva doh.gif

Atsakyti
Dievulėliau. doh.gif Iš tėvų to nė karti negirdėjau. Tėvai tik ir pataria netekėt, palaukti, pabaigti visus mokslus, pamatyt pasaulio.
O geriausiai buvo su močiute, per Kalėdas ji manęs paklausė ar turiu draugą. Pasakiau kad turiu, o ji man "Tai ženykitės" doh.gif Varge vargeli. Aš nesuprantu tų aplinkinių spaudimo. Man taip kvaila. doh.gif Viena pažįstama sakė, jau galėtum ir vaiką turėt (o aš dar nė bakalauro nebaigus), mat jau amžius leidžia, pilnametė. O vėliau tai jau blogiau. doh.gif Aš nekreipiu į tai dėmesio, o kai paklausia kada vestuvės, tai pasakau "Už ko buvau ištekėjus numirė, o už ko tekėsiu dar negimė" (Visad juokauju, kad anam gyvenime mano vyras buvo Presley. lotuliukas.gif Tai visi miršta juoku ir kalbos pasibaigia.
Atsakyti
Kadangi brolis neseniai vedė, tai visos kalbos dabar sukasi apie jį biggrin.gif
Bet kai atsibos, turbūt vėl prie mano "vestuvių" sugrįš biggrin.gif
Atsakyti
rytoj maniskio pussesere teka, tai as jau isivaizduoju kiek bus komentaru ir klausimu kada ruostis i vestuves. kas svarbiausia mes esam nusprende jokiu dedziu ar tetu nekviest, tai net lengvai nervina kai sako jus neateisit - ir mes i jusu neisim blink.gif
mano viena sese uzmete, kad kitais metais man jau ir apie vaikus jau pradet reiks galvot, o tai jaunyn neinu, tai reik staigiai teket lotuliukas.gif nemaniau kad pacankes skaiciuoja kiek sesem metu ir kada gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 31, 20:56)
maniskio teta vakar kaip prajuokino biggrin.gif ji isvaziuoja vasarai i Kanada ir paklause ar tikrai siemet nesizenisim, nes nori sudalyvaut biggrin.gif tai atsoviau kaip visada kad po metu po kitu biggrin.gif ir dar kad pabegsim ir paslapciom apsivesim kad girdyt visos familijos nereiketu lotuliukas.gif
bet dabar kazkaip apstojo klausinet, matyt jau veluojam vasaros sezonui lotuliukas.gif

bet kaip isitikine kai kurie kad bus pakviesti,nesikuklina visiskai bigsmile.gif

QUOTE(*Meškutė* @ 2009 06 13, 15:10)
Naturalu, kad paskui jei visi manes klause, kada mano vestuves, o as pasiruosus visiem aiskinau, kad varau 2 frontais nezinau, ka pasirinkt biggrin.gif Oi kaip mane visi issijuose protino...biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu kelias drauges, kurios nė karto nepaklausė "Kada ženysitės" ar "Jums jau laikas vaikus gimdyt" doh.gif Su jomis bent yra apie ką pašnekėt. O su kitomis santykiai pamažu šąla vien dėl to, kad pačios ištekėjusios, vaikus pasigimdžiusios apie nieką daugiau ir nekalba, kaip "pliotkus" nešioja verysad.gif Matyt, tai ne mano problema, o jų g.gif Nesupranta "O ko laukiat?" unsure.gif
Atsakyti
Musu nespejo uzkankit, nes nezinojo, kad turiu drauga, o is karto gavo soka kad tuokiames lotuliukas.gif mat lmazai laiko nuo draugustes pradzios iki vestuviu praejo, nespejo giminej pletkai apie draugyste pasklisti, bet kai vienam pasakiau kad isteku, tai visi aplinkui tik ir kalbejo: kaip? is kur taip? su kuo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau daug metų kartu, bet nesituokiam, tai visiem jau turbūt atsibodo tą temą gvildent ir nurimo kalbos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 09 14, 12:27)
Mes jau daug metų kartu, bet nesituokiam, tai visiem jau turbūt atsibodo tą temą gvildent ir nurimo kalbos... blush2.gif

Pas mus panašiai, nors dar paklausinėja.Bet čia manau jau mūsų reikalas kada ženysimės ir vaikus gimdysim.Bo taip ir norisi pasakyt, ar uzauginsi kai pagimdysiu, pamaitinsi...ateis laikas bus ir.... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 08 21, 11:53)
bet kaip isitikine kai kurie kad bus pakviesti,nesikuklina visiskai bigsmile.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na is kuklumo tikrai nemirsta schmoll.gif anyta norejo atsisakyt i vestuves eit tai kaip pradejo ja strojint gimine kad jei tu neisi i mano vaiko tai as i tavo irgi neisiu blink.gif gerai kad grazioj formoj pasake kad nieks ir nekvies jei ka ax.gif
QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 04, 09:00)
Turiu kelias drauges, kurios nė karto nepaklausė "Kada ženysitės" ar "Jums jau laikas vaikus gimdyt"  doh.gif Su jomis bent yra apie ką pašnekėt. O su kitomis santykiai pamažu šąla vien dėl to, kad pačios ištekėjusios, vaikus pasigimdžiusios apie nieką daugiau ir nekalba, kaip "pliotkus" nešioja  verysad.gif Matyt, tai ne mano problema, o jų  g.gif Nesupranta "O ko laukiat?"  unsure.gif

mano drauge kai is reikalo apsizenijo tai kaip strojino mane teket ir vaikus gimdyt blink.gif pirmam kurse! dabar nebesiulo nieko panasaus, matyt ne taip ir puiku, nieko nemate tik dieda ir vaika, kuri bet kokia proga mociutei ibruka schmoll.gif
Atsakyti