Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

Man viena draugė periodiškai parašo ir tiesiai šviesiai paklausia "Nu, tai dar nepasipiršo?" doh.gif
nusišaut noris, kai tai išgirsti..
Atsakyti
Mane gimines nuolat tiesiogiai ar netiesiogiai siuo klausimu kamantineja, jau koks izulumas g.gif Pvz. si savaitgali: tai ko be vaikino? ieskokis kokio nors.
atsakiau: "o kam ju reikia", tai neteko zado lotuliukas.gif
Nejaugi pradesiu pasakot apie saviski, kad patenkinciau ju smalsuma biggrin.gif
Atsakyti
o mano ir draugo istorija tokia: mes draugaujam jau 10metu esam vis dar nesusituoke, susilaukem dvieju dukryciu ir dabar planuojam vestuves smile.gif
laaaabai dziaugiuosi kad sugebejau atsilaikyti anytos ir savo tevu spaudimui zenytis ypatigai buvo sunku kai laukiausi (manau daugelis ta patyre)...tada dar maniau kad ne laikas, buvo visokiu abejoniu, o dabar abu jauciam kad esam pasiryze gyvent kartu "kol mirtis mus iskirs"...

merginos nepasiduokit kitu spaudimui tai jusu gyvenimas ir ji turit tvarkyti taip kaip jum atrodo geriausia!
Atsakyti
Gimines tai ne,bet va koleges doh.gif vis laikas nuo laiko,tai gal jau zynysies...Arba,nesilauki dar,nenori? biggrin.gif
Atsakyti
manau kiekvienas yra savo gyvenimo kurejas,taip kad maziau reikia kreipti demesi i tokius klausimus
Atsakyti
teisingai drinks_cheers.gif mažiau kreipti demesį ,o kai paklausia reik atsakyti aš jau vedus biggrin.gif nežinojau blink.gif lotuliukas.gif ????
Atsakyti
mane tai nervina sis klausimas,atrodo jau pasakome kad kai maziausiai tikesites tada ir tuoksimes, bet vos koks baliukas ir vel tas pats kalusimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 10 25, 20:29)
Mane gimines nuolat tiesiogiai ar netiesiogiai siuo klausimu kamantineja, jau koks izulumas g.gif Pvz. si savaitgali: tai ko be vaikino? ieskokis kokio nors.
atsakiau: "o kam ju reikia", tai neteko zado lotuliukas.gif
Nejaugi pradesiu pasakot apie saviski, kad patenkinciau ju smalsuma biggrin.gif

mano seses kai paklausia, ar turi koki vaikina, atsako, kad kam tu bernu kai aplink tiek daug graziu merginu lotuliukas.gif
mane kazkaip aprimo klausinet(ne sezonas zenitis matyt), bet kai paimu ant ranku mazus vaikus, tokiom kreivom sypsenom sedi ir klausineja ar sau tokio nenoreciau doh.gif
Atsakyti
Oi mane nuo to klausimo net purto scare.gif Klausineja ne tik gimines bet ir daugai doh.gif tik susitik ka seniau matei blink.gif iskarto na tai, kada tuoksites? swoon.gif
Man tik 22m kur gi skubeti lotuliukas.gif nors su draugu esame kartu 6m wub.gif
Atsakyti
Na musu irgi karts nuo karto paklausia apie vestuves, taciau manau,jog tai yra normalu, kai du vienas kita mylintys zmones tiek laiko kartu....
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 11 09, 00:16)
mano seses kai paklausia, ar turi koki vaikina, atsako, kad kam tu bernu kai aplink tiek daug graziu merginu lotuliukas.gif
mane kazkaip aprimo klausinet(ne sezonas zenitis matyt), bet kai paimu ant ranku mazus vaikus, tokiom kreivom sypsenom sedi ir klausineja ar sau tokio nenoreciau doh.gif

Vava!!!! Man irgi taip pat doh.gif

Brolis su zmona turi dvi mazytes grazuolytes tai mane visi kusina kai pamato kad kuria ant ranku laikau: ir tau tokio reiktu.
Atsakyti
paklausia kartais ir pazystami ir gimines, bet visai manes tai nenervuoja, o kodel turetu, atsakai ir tiek. smile.gif
Atsakyti