Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(Reika @ 2010 01 03, 20:12)
jei gimines zino apie pasipirsima,manau jau patys planuoja,kad tuoksites siemet biggrin.gif

saviškiams jau išaiškinau, kad pirma noriu mokslus pabaigti, tai sako šaunu, tuomet vasarą biggrin.gif ir tada sužinojo, kad mokslais ir magistrą laikau, tai tikiuosi įsisąmonino bigsmile.gif tik va įdomu, kaip iš MB giminių pusės g.gif
Atsakyti
i klausima "kada vestuves?" geriausias atasakymas- "Kada laidotuves?"
uzciaupia giminaicius ilgam:)
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 01 03, 22:11)

ka zinau, savo mociutei taip nenoreciau pasakyt unsure.gif cia tik anekdotas geras, o in real taip pasakyt senam zmogui kazi ar isdrysciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 03, 23:40)
ka zinau, savo mociutei taip nenoreciau pasakyt unsure.gif cia tik anekdotas geras, o in real taip pasakyt senam zmogui kazi ar isdrysciau doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi taip nedrįsčiau
Atsakyti
biggrin.gif draugo neturejau ir tai visada visi klausdavo kada vestuves. smile.gif siaip stengiuos si klausima pro ausis praleist, bet kartais susinervinu.
Atsakyti
musu tai daugiau ne apie vestuves klausineja, o apie vaikus biggrin.gif biggrin.gif nors cia daugiausiai tokie klausimai ant juoko is MB sesers ir jos vyro biggrin.gif vis uzkliuna per koki baliu ar gimtadieni jei maziau geri alkoholio ir pan.. tai tada jau viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pabegusi @ 2007 06 28, 11:14)
Čia vienoje temoje kažkaip užvedėm klausimą, kad ypač vyresnio amžiaus žmonės Lietuvoje, labai "rūpinasi" savo anūkų ar vaikų gerove ir ypač merginų apie 25 m., nuolat kamuoja klausimais, kada???? doh.gif kada gi pagaliau isšekėsi? vienintelė potekstė klausimo, kaip ten gyvena tavo draugas, yra kada jau čia viskas bus...jaučiu po to, kai pagaliau kada nors išteki, prasideda, kada vaikas, kada antras...ir taip be galo...  g.gif Ar cia Lietuvos kultūros problema, galvoju dabar, kad taip uzstresuoja žmones, kad dažnai merginos išteka (kartais net vaikinai veda) vos ne todėl, kad visi apsiramintų...kodėl dažnai neesame skatinami, pradžiai pasižvalgyti po pasaulį, padirbti, mokytis, kažkuo domėtis, skaityti...susikurti pagrindą po kojom, subręsti. Juk žmonės socialiai subręsta apie 27 metus ir kurti šeimas tada, kada ateina laikas ir noras, o jeigu tas noras ar proga niekada neateina, nežiūrėti į tą žmogų kaip į raupsuotą  blink.gif ...ir iš vis atrodo, kad gyvenimas pas mus po 30 nutrūksta...o jis tik dabar turėtų prasidėti...
Aš taip manau, ką manot JŪS?

Na jeigu dėstote tokias mintis tai manau mes turėtume apie ką pasišnekėti, nes mano nuomonė labai panaši į Jūsų. Man siaubą kelia požiūris, kad sulaukus 25 metų jau būtinai laikas tekėti. Nieko panašaus. Man 27 metai ir aš to poreikio nejaučiu nors tu ką. Darbar gyvenu pilnavertį gyvenimą su savo partneriu. Mokslai baigti, darbas neblogas....nieko šiuo metu keisti nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 01 03, 22:11)

Gyvenime taip neišdrįsčiau atsakyti, net jei pašnekovas turėtų gerą humoro jausmą.

Mane taip pat kamuoja tas klausimas. Ypač senesni žmonės dažnai klausia ir teigia, kad kažin ar aš "dagyvensiu" iki jūsų vestuvių. Matyt, tokia lietuvių natūra klausinėt apie vestuves.
Atsakyti
pirma karta si klausima isgirdau pries kelias dienas doh.gif
Atsakyti
Seniau klausdavo, tai kada bus vestuvės, bet atsakymas būdavo toks - mums, gerai ir taip, jei nepatika jūsų problema. Ir su laiku nustojo klausti ax.gif
Atsakyti
Mus ir kamuoja gimines su tais paciais klausimais, nes draugaujam jau 3,5 metu.. Na bet mes sakom, kad dar neplanuojam, o kai planuosim butinai pakviesim. Sekanti karta kai paklaus, reiks pasiteiraut gal nori prisidet smile.gif nes db prabanga vestuves ax.gif
Atsakyti
mes draugaujam 3 metus. jau ne tik gimines, bet ir aplinkiniai klausineja biggrin.gif . sakau, kad taupom pinigus biggrin.gif . siaip jau truputi nervija tokie klausimai.
Atsakyti