Mes tai su antraja puse susitarem , ka atsakinesim i tokius provokuojancius kklausimus. Jei kas is mano puses klausia "kada vestuves?", tai mano draugas atsako "kur mergele, ten ir vesele", o jei manes klausia, tai as atsakau "tai, kad dar nepasipirso"

Vienintelei, kuriai idomu, kada vestuvės, yra mano mama
Bet dažnai neklausinėja, nes žino, kad pirma ar taip ar taip sužinos naujieną

Musu irgi daznai to klausia, ir mano atsakymas taipogi buna : " dar nepasipirso "

mane vis kamuoja su klausimu ar turiu koki drauga, o jo kaip ner taip ner

o mus kai kurie draugai ir giminaiciai kamuoja su siuo klausimu, visi to baliaus laukia, nes jau nemazai metu kartu esam, o mes kaip nesizenyjam, taip nesizenyjam
bet kad norai kertasi su finansais..

QUOTE(denite @ 2010 02 23, 15:00)
o mus kai kurie draugai ir giminaiciai kamuoja su siuo klausimu, visi to baliaus laukia, nes jau nemazai metu kartu esam, o mes kaip nesizenyjam, taip nesizenyjam
bet kad norai kertasi su finansais..

Manau, kad cia daug kam finansai ir kisa pagalius i ratus del tu vedybu.. Man sesuo aiskiai yra pasakiusi, kad jai labiausiai norisi baliaus. O kad graziau atrodytu sako "tai pasveikinti noriu ateiti". Daar karta taip pasakys leptelesiu:" jei jau taip labai nori, gali ir is anksto pasveikiinti".

Ne tik gimines, bet ir visi aplink pazistami to klausia- na, dar nesizenijat?
Buna net po poros savaiciu sutinki ir vel tas pats klausimas
Jau kartais piktai atsakau, kiek to paties galima klaust? Sekantis klausimas- "ar neplanuojat vaiku?" Mane tai erzina toks zmoniu ikyrumas, pvz. as niekada to neklausiu kitu, nes tai yra asmeniska ir nekisu nosies, nebent pats zmogus pasisakytu. O as jei ir planuociau, tikrai to nesakyciau, nes paskui neatsigintum klausimu: "na, dar nesilauki?". O neduok Dieve is karto nepastotum, taip ir pletkintu, kad va matai, tiek delse, o dabar pastot negali

Del vaiku tai ir mane jau uzknisa.. Sumaniau kita karta sakyti "neplanuojam. mums ir vienas kito per akis". Tada visiems bus saltas sokas ir gal bent trrumpam aprims su idiotiskais klausimais. Nu, kodel viskas turi buti pagal standartini visuomenes sablona?

Mano mama nesikisa i musu su MB reikalus. Dziaugiasi, kad sekasi, esam laimingi. O va busimoji anyta nepamirsdavo pamineti, kad gana pis..., reikia zenytis
net nenoriu i vestuves kviest, ale...

QUOTE(tuatra @ 2010 05 24, 19:16)
Mano mama nesikisa i musu su MB reikalus. Dziaugiasi, kad sekasi, esam laimingi. O va busimoji anyta nepamirsdavo pamineti, kad gana pis..., reikia zenytis
net nenoriu i vestuves kviest, ale...

mano mama irgi nesikiša, netgi dar pasako, kad nereikia su tom vestuvem skubeti. Bet busimoji anyta tai amžinai susitikos klausinėja, tipo kiek galit tampytis reikia balius su gimine susipažinti ir t.t. tai kaip atsibodo ir pasakiau, kad ir nuspresim ženitis vistiek baliaus nekelsim, i kelione mausim

Man 19 metų, tai būna dažna tai juokais, tai rimtai paklausia, kada tekėsi, tai net baisu pasidaro
Jei tokių metų dar rimtų santykių neturėjus, tai jau senmerge vadinuos
bet jaučiu jei pasakyčiau taip staigiai, kad išteku, tai skandalas būtų

"Kodėl klausi ar aš ištekėjus? Ar jie nustojo prekiauti vibratoriais?"
Veikia visada.
Veikia visada.