QUOTE(Gintarė
@ 2008 05 29, 15:07)

šaunu kad jum taip pasisekė,bet yra nemažai vaikučių,kuriem tai kas vyksta jūsų draugės vaikui-vyksta nuo mišinuko,dar plius kietėja viduriukai,skauda pilvuką ir pan.Manau MP nelygus MP.Vienos atsisako visų žalingų įpročių,valgo tik tai kas sveika ir vaikui išties geriau būna,o kitos ir pabaliavoja,ir svogūnų pavalgo,o tada vaikai irzlūs,naktim verkia,pilvukus pučia ir panašiai.be to dar reikia mokėti teisingai maitinti kad vaikui geriau būtų.
Man labai gaila vaikų kurių mamos sąmoningai jų nemaitina pačios.tiesiog dėl patogumo arba dėl vištiško tikėjimo nusenusia daktare kad mišinukai geriau.o tokių patikėkit dar vis yra...
žinoma čia jos nesilanko,nes tada viską sužinotų...
O dar labiau gaila tų vaikų kurių mamos viena ranka vaiką maitina-kita butelį tvarko ramia sąžine.čia dar blogiau...
Man labai gaila vaikų kurių mamos sąmoningai jų nemaitina pačios.tiesiog dėl patogumo arba dėl vištiško tikėjimo nusenusia daktare kad mišinukai geriau.o tokių patikėkit dar vis yra...

mano viena drauge ruke visa nestuma, kai galvodavau kai ji ten maitins apsirukius savo lelka, man net nemalonu buvo, tas kvapas vaikeliui

man si tema jautri, jau gavau labai daug uzgauliojimu ir daugiau apie tai stengiuosi nekalbeti.mano mazyle pati atsisake, bet visos man akis draske, kad nemokejau maitinti, o kad gyvenau pientraukio nepaleisdama is ranku iki issvajotuju 6 men.taj visiem dzin, vistiek mazai maitinau ir busiu kitu zindyviu akyse visada bloga mama

o be to moteris turi buti labai geros formos, MP kokybe taip pat turi daug itakos vaikeliui, nors tai geriausias maistas, as linkus i maza hemaglobina nuo vaikystes, tad lengvai mazyle butu turejus ta pati jei buciau ilgau maitinus, vaikui butinas gelezis, o pas mane jo ne perdaugiausia