Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai ir MP

Apklausa: Kuo maitinote savo mažylius? (372 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Daria @ 2008 07 09, 11:09)
Labai paprasta dideliu mastu kalbeti apie 21 amziu, apie bendra mirstamuma...
ir jei tai neliecia savo vaiko  mirksiukas.gif

Žinoma, kad kai kas nutinka savam vaikui, pasaulis tarytum griūva... Bet visgi nelįsdama į jokius konfliktus, manau,kad vaikučiai tiek serga, tiek sveiksta, nepriklausomai nuo mitybos... Pati išaugau ant mišinuko, jau tais laikais..Ir sirgau ir sveikau ir nenumiraiu, nors grėsmė buvo... Tik ne dėl mišinuko valgyto kūdikystėje, o dėl gyditojų aplaidumo verysad.gif
Papildyta:
Cabra*urbana nu ne karo metai dabar.. Apie ką mes ir šnekam.. O agresijos niekam nejaučiu.. Nežinau kur tu ją įžvelgei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 09, 09:57)
Žinoma, kad kai kas nutinka savam vaikui, pasaulis tarytum griūva... Bet visgi nelįsdama į jokius konfliktus, manau,kad vaikučiai tiek serga, tiek sveiksta, nepriklausomai nuo mitybos... Pati išaugau ant mišinuko, jau tais laikais..Ir sirgau ir sveikau ir nenumiraiu, nors grėsmė buvo... Tik ne dėl mišinuko valgyto kūdikystėje, o dėl gyditojų aplaidumo  verysad.gif
Papildyta:
Cabra*urbana nu ne karo metai dabar.. Apie ką mes ir šnekam.. O agresijos niekam nejaučiu.. Nežinau kur tu ją įžvelgei  blink.gif

natai puiku kad buvai maitinama bent misiunuku ir nenumiriai o kiti silpnesni ir numire. O as buvau maitinama karves pienu ir jis issauke organizno imunine agresija ir dabar turiu nepagydoma liga visam gyvenimui.
O jei tas "KAI KAS" nutinka savam vaikui tai ne pasaulis griuva o tiesiog netenki savo vaiko ir tiek, kitiems net nieko baisaus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 07 09, 10:57)
Nu ne karo metai dabar.. Apie ką mes ir šnekam..

Ir metai ne karo, ir amžius ne devynioliktas. Esam tooookios pažangios, nuo beždžionių atitolusios. Jeigu civilizacija tokia išsivysčiusi, kodėl moterims pieno liaukos nenunyko g.gif Nebereikalingos gi.
Atsakyti
QUOTE(cabra*urbana @ 2008 07 11, 07:53)
Ir metai ne karo, ir amžius ne devynioliktas. Esam tooookios pažangios, nuo beždžionių atitolusios. Jeigu civilizacija tokia išsivysčiusi, kodėl moterims pieno liaukos nenunyko  g.gif Nebereikalingos gi.

Nu nu, nesnekekit apie visas biggrin.gif Man nunyko mirksiukas.gif Kitai nunyko...Treciai... Ne masiskai tas vyksta, tai tiesa, bet ir dinozaurai isnyko ne per metus. Evoliucija prasidejo. Ir pieno liaukos jau pradeda atrofuotis vis didesniam procentui moteru.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 11, 07:56)
Nu nu, nesnekekit apie visas biggrin.gif Man nunyko mirksiukas.gif Kitai nunyko...Treciai... Ne masiskai tas vyksta, tai tiesa, bet ir dinozaurai isnyko ne per metus. Evoliucija prasidejo. Ir pieno liaukos jau pradeda atrofuotis vis didesniam procentui moteru.

Apie visas aš nešneku. Šneku apskritai. O dėl nykimo, tai po truputį vyksta po kiekvieno kūdikio (neišgalvojau, knygose rašo). O ar daug gimsta visai be pieno liaukų g.gif
Ir sakot, kad evoliucija prasidėjo g.gif Vyksta ji jau tūkstantmečius, mišinukai atrasti vėliau nei prieš šimtmetį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cabra*urbana: 11 liepos 2008 - 07:29
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 11, 06:56)

Tai ir pries 1000 metu tokiu buvo, tik jos ar rasdavo kudikiui maitintoja ar kas kudikis zudavo. Naturali atranka.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2008 07 09, 09:37)
nematau ir as nieko blogo, kol nieko blogo neatsitiko, o nepagalvojote , kad tas is ligu neiseinantis MP maitinamas vaikas, kitu atveju gal net gyvas neliktu  g.gif Nieko tokio jei tai kazkam atsitiko, o jei tai savas vaikas? ar noretum rizikuoti?

nemanau kad sveikimo reiksme turi didele itaka mp. schmoll.gif cia mano nuomone.
kazkaip ir as pastebejau kad zindincios mamos labai konkrecios ir piktos ir labai pries misinukus.saunu jei pienas bega kibirais.maitinkit .valio.bet misinukai irgi nera nieko smerktino.daug kas net neisiklauso i priezastis kodel yra vaikas nemaitinamas mp o jau uzsipuola kad man tavo vaiko gaila.kaip tu taip gali.nesuprantu tokiu zmoniu. schmoll.gif as pvz izvelgiu daugiau pliusu AM nei MP.nors jus mane uzmuskit bash.gif
Atsakyti
O as irgi tik uz MP thumbup.gif , nes tai nepamainomas maistelis vaikuciams smile.gif Juk jei turi pieno, kodel nemaitinti juo savo leliaus!? As nesuprantu tu moteru, kurios nenori maitinti krutimi arba MP savo leliu. JUk savo vaikuciams turime duoti viska, kas geriausia! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 11, 11:05)
nemanau kad sveikimo reiksme turi didele itaka mp. schmoll.gif cia mano nuomone.
kazkaip ir as pastebejau kad zindincios mamos labai konkrecios ir piktos ir labai pries misinukus.saunu jei pienas bega kibirais.maitinkit .valio.bet misinukai irgi nera nieko smerktino.daug kas net neisiklauso i priezastis kodel yra vaikas nemaitinamas mp o jau uzsipuola kad man tavo vaiko gaila.kaip tu taip gali.nesuprantu tokiu zmoniu. schmoll.gif as pvz izvelgiu daugiau pliusu AM nei MP.nors jus mane uzmuskit  bash.gif

nesakiau kad sveiksta nuo MP, bet jei vaikas labai silpnas ir serga kazkuo ir yra galimybe maitinti MP ir AM, tai niekad nerizikuociau, nes jei papildomai kokios problemos del misinio, kai netinka sualgerizuoja ar dar kas tai visai sakes tada.

Ir visai as ne pries misinius, nes naturalia atranka nepalaikau schmoll.gif Bet nereikia teigti kad AM sveikiau uz MP. Tai misinis yra thumbup.gif kai nera pasirinkimo.
O apie priezastis mes ir nekalbam, nebent jei ta priezastis isitikinimas kad AM vaikui naudingiau.
4u.gif

Atsakyti
na ir diskutuojat,o man tai atrodo kad vienos nuomones siuo klausimu niekada nebus.pati maitinu mp,bet nieko neturiu ir pries am.svarbu kad vaikelis gerai jaustusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eziuole @ 2008 07 12, 21:25)
na ir diskutuojat,o man tai atrodo kad vienos nuomones siuo klausimu niekada nebus.pati maitinu mp,bet nieko neturiu ir pries am.svarbu kad vaikelis gerai jaustusi lotuliukas.gif

Pritariu ir aš kol kas dar maitinu, tačiau mamos reikalas kaip jai geriau taip ir daro, juk nei viena normali blogo nenori savo kūdikiui. Tačiau yra ir tokių kurioms maga parūkyti ar išgerti ir dėl to meta MP maitinusios, nors ir tai jų reikalas jau geriau mesti nei su alkoholiu vaikui pieną duoti ( turiu keletą pažįstamų- dėl to mūsų nuomonė skiriasi). Tačiau kiekvienas savo darže tvarkosi kaip tinkamas ir nematau dėl ko taip aršiai pyktis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2008 07 11, 17:10)
nesakiau kad sveiksta nuo MP, bet jei vaikas labai silpnas ir serga kazkuo ir yra galimybe maitinti  MP ir AM, tai niekad nerizikuociau, nes jei papildomai kokios problemos del misinio, kai netinka sualgerizuoja ar dar kas tai visai sakes tada.

Ir visai as ne pries misinius, nes naturalia atranka nepalaikau schmoll.gif  Bet nereikia teigti kad AM sveikiau uz MP. Tai misinis yra  thumbup.gif  kai nera pasirinkimo.
O apie priezastis mes ir nekalbam, nebent jei ta priezastis isitikinimas kad AM vaikui naudingiau.
4u.gif

nesakau kad am sveikiau.bet kai sako kad maitinami mp vaikai neserga arba serga reciau tai tikrai nesamone.bent is pazystamu rato tai nepasitvirtino.ir is asmeniskos patirties.o visi kazkodel isitikine kad mp daro stebuklus. g.gif aisku pirmom savaitem tikrai mp yra vaikui reikalingas.netgi sakyciau butinas.bet tikrai nereikia smerkti mamu kad nemaitina pacios.nueikim i zindanciu foruma ir parasykim kad maitinu misinuku ir del to nei kiek nesigrauziu.tai liksim taip isdetos i suns dienas kad pasijausim kaip zudydamos vaikus. verysad.gif
Atsakyti