Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai ir MP

Apklausa: Kuo maitinote savo mažylius? (372 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pimajam savo mazyliui mano pienuko buvo per mazai todel ji primaitindavau APTAMIL'iu. o antrajam suneliui visiskai pakako tik MP wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2008 09 23, 22:30)
As nuo 3 sav primaitinu misineliu, o MP nusitraukineju, nes nelabai ima kruti. nors laukdamasi net minciu neturejau, kad negalesiu maitint. verysad.gif Is pradziu vos nesugauziau saves del to, bet dabar susitaikiau ir netgi jauciuosi laisvesne.

O siaip tai noreciau papriestarauti del atseit stipresnio zindomu kudikiu rysio su motina. Manau cia propaganda. Turiu 2 konkrecius pavyzdzius.
Drauge savo dukryte zinde iki beveik 2 metu (!), Vaikui jau 8 metai, o rysio su motina nerasta is abieju pusiu. Mergaite jai tik kliutis gyvenime. Auga su mociute ir mamytes, kuri grizta is Anglijos karta per pora menesiu, nelabai ir pasiilgsta. O stai mano kolege nuo gimimo maitino sunu misineliais, nes jos pienas su stafilokoku ar kazkuo ten buvo. Dabar sunui jau 14 metu ir rysys pas juos pavydetinas. Berniukas labai atsidaves mamai, o ir mama ji tiesiog dievina.

Taip, kad negasdinkim jaunu, negalinciu maitint mamyciu nepagristais stereotipais  mirksiukas.gif

Ir aš kai laukiausi antro vaikelio šventai tikėjau,kad maitinsiu MP( nes pirmos dukrytės dėl sveikatos problemų irgi nemaitinau),bet po cezario operacijos verysad.gif vis neatsirado jo.Vos po kelis lašus ištraukdavo mažius ir verkia,tai primaitinu iki šiol Aptamil 1.Labai turiu didelę savigraužą iki šiol verysad.gif ,pavydžiu mamytėms kurios gali duoti savo aukseliui kas geriausia.O manau geriausia MP.

Džiaukitės tuo artumu kol tik yra pienuko wub.gif
Atsakyti
kol turesiu savo pienuko, tol ir maitinsiu, kol kas jo netruksta, o ir patogu, bent man, ir mazylei sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2008 09 23, 22:42)
As nuo 3 sav primaitinu misinuku. 50 proc. MP ir 50 misinukas. Ir tai MP nusitraukineju, nes neima kruties  doh.gif . Nors laukdamasi net neabejojau, kad maitinsiu. Deja gyvenime daznai viskas pasisuka ne taip kaip mes norim...  verysad.gif

Na o mes laimejom vis del to kova del maitinimo krutimi thumbup.gif . Gal menesi teko ZIAURIAI pasikankint, bet dabar sekmingai griebiam papa, tik duok. Ir misinuku atsisakem visai, nors vienu metu pienelis praktiskai dinges jau buvo ax.gif Ir kosytes jau ragaujam, tai dabar daug ramiau ant dusios 4u.gif
Atsakyti
mes tik uz MP ax.gif
Atsakyti
As irgi buvai tik uz MP, kol po menesio neatsidurem ligoninej del ziauraus atpylinejimo plius, kaip veliau paaiskejo, del per mazai pienuko verysad.gif Gydytojai liepe primaitinti tam tikru rezimu - kas 3 val, ne dazniau. Taip valgem iki 8 men, dazniausiai nusitraukinejau, nes kruties kartais imti nenoredavo. Bet, kaip kazkuri mamyte sake, ne viskas buna taip, kaip suplanuoji blush2.gif
Atsakyti
Jeigu tureciau galimybe rinktis, tai rinkciausi tik MP, bet matyt genai ir mano fiziologija,deja man to neleido, savo piena turejau tik kol mazylej sukako 1 men. veliau jo neuzteko ir teko primaitinti misinuko, o po savaites jis is vis pasibaige verysad.gif , del to tenka mazyle maitinti misinuku.
Atsakyti
as jau 5 menesius maitinu tik MP ir tikiuosi dar ilgai maitinti, mazylis tikriausiai irgi tikisi biggrin.gif karta velavau grizti namo, tai vyras bande duoti misinuka (turejom atsargai nusipirke), bet mazius nusprende palaukti papuko ir misinuko paprasciausiai nevalge lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum menesis nepilnas,tai kolkas mintam tik MP,misinio nesam bande.Labai noreciau savo brangenybes bent iki pusmecio ismaitint pati ax.gif
Atsakyti
įdomus klausimas ar MP ar mišinys g.gif žinoma aš tik už MP tik reikia labai didelio noro ir kantrybės ir tikrai tai įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškiui jau netoli penkių mėn. kolkas tik MP
Atsakyti
mes jau 8 mėn.mp ragaujam aišku ir papildomai valgom ax.gif
Atsakyti