Aisku mamos pienas pirmoj vietoj, bet tai nereiskia, kad misinukai blogesni. Netgi priesingai daugeliui atveju netgi sveikiau duoti misinuka. Tai yra labai priklauso kaip mama maitinasi, ir kiek daznai per diena. jei mama vien vandeni geria tai vaikas nieko nepasisotina, o dar kava ,gal gurksnis alkoholio, butu galima daug ko privardinti, va tokiu atveju misinukas pirmauja, nes jis sukurtas specialiai kudikiams su visais butinais vitaminais ir grieztai kontroliuojamas. As pati maitinau kol aplinkybes leido iki 4 men. buvo be galo sunku, nes mano mazylis sirgo, stresas, buvo nelengva valgyti ir visa tai kesti be raminanciu. Mamos pienas tiek pilnavertis kaip ir tavo mityba.

Kad ir kaip ten butu uzauga ir tie ir tie. Na bet as asmeniskai tik uz mamos pienuka.Be to jei mama tik vandeni gertu tai ir pienuko nemanau, kad turetu.O visi vitaminai kurie yra misinelyje yra sintetiniai.Visokios sintetikos ir taip vaikelis per visa gyvenima gaus ligi soties, tad mielos mamytes manau savas pienukas yar pats geriausias. Be to tai nekainuoja

QUOTE(linuke @ 2007 06 01, 13:58)
Atidarau sita tema, nes tokios neradau, o kitose temose pilna pasisakymu butent apie tai.
Tik bukit malonios, susilaikykit nuo izedinejimu ir asmeniskumu. Gerbkit kitu nuomone, kokia ji bebutu.
Tik bukit malonios, susilaikykit nuo izedinejimu ir asmeniskumu. Gerbkit kitu nuomone, kokia ji bebutu.
Zinoma, kad visu pirma naturalus mamos pienas is kruties, as tokiu budu maitinau puse metu, na o veliau perejome prie Aptamil, is pradziu baiminausi pieno misinuku, nes buvau prisiklausiusi visokiu istoriju,kad labai nuo ju storejama ar kad tai nesveika, taciau matau, jog tai tera tusti paistalai. Sunelis sveikas ir ne apkunus.
As uz MP,nors mano mazyliams dar tik pusmetis,bet manau,kad dar ilgai juos MP girdysiu.Kolkas tai matau vien tik pliusus

QUOTE(Dominika2010 @ 2009 05 24, 10:39)
visi kas maitina misinuku zino koks varginantis tai procesas,
Nezinau, jokio varginancio proceso maitinti misiniu

Aš irgi už MP. nors pati pieno turiu tik lašus
. nuo dviejų savaičių pradėjau duoti mišinuką kartu su MP. nuo trijų mėn. mažius nenorėjo krūties, tai nutraukinėjau po 40-50ml ir duodavau atskirai. dabar penki su puse MP jau iš viso mažai, bet vis tiek dar duodu. pastebėjau, kad ir labai nedaug vaikas gauna iš manęs MP, bet imunitetas vis tiek formuojasi stipresnis, ypač, kai aš sirgau peršalimo ligomis, tai mažiukas nuo manęs neužsikrėtė, nes su MP gaudavo antikūnių. Nieko blogo negaliu pasakyti ir prieš mišinukus, tik kad kainuoja daug ir paruošti, plauti, sterilizuoti ir pan. užima daug laiko.

QUOTE(aslin @ 2009 06 09, 20:09)
MP jau iš viso mažai, bet vis tiek dar duodu. pastebėjau, kad ir labai nedaug vaikas gauna iš manęs MP, bet imunitetas vis tiek formuojasi stipresnis, ypač, kai aš sirgau peršalimo ligomis, tai mažiukas nuo manęs neužsikrėtė, nes su MP gaudavo antikūnių. Nieko blogo negaliu pasakyti ir prieš mišinukus, tik kad kainuoja daug ir paruošti, plauti, sterilizuoti ir pan. užima daug laiko.
zinok tas imunitetas tai

as uz mp ir uz misinukus

o del sintetikos kazkas rase tai dar galima gincytis ar visos mamos jau labai naturalius, eko produktus valgo, sveikos gyvensenos principais gyvena geria krikstolini kalnu saltiniu vandeni ir kvepuoja grynu, neuzterstu alpiu puseliu oru

QUOTE(pugaciova @ 2009 06 11, 13:23)
o del sintetikos kazkas rase tai dar galima gincytis ar visos mamos jau labai naturalius, eko produktus valgo, sveikos gyvensenos principais gyvena geria krikstolini kalnu saltiniu vandeni ir kvepuoja grynu, neuzterstu alpiu puseliu oru
abejoju

O tai kas yra tas mišinukas

Kalbant apie VAIKO POREIKIUS net nemanau ar logiška lyginti. Galėčiau čia dabar pripilti daug faktų,kuom MP geriau už mišinį, bet žiauriai tingiu. O be to jūs visos daugiau mažiau apie tai žinot. Mano manymu moterys dažniausiai ( nieko nesakau, būna problemų su sveikata, ar tenka anksti gryžti į darbą ) renkasi mišinukus vardan savo komforto. O ar tai gerai ar blogai, man nė velnio nerūpi ir manau SM tokiom temom pjautynių buvo ir neverta iš naujo teršt eterio. Bet lygint kas geriau vaikui... nu baikit... juokinga
Auginusi 3 dukrytes ir tikrai turiu ką palyginti, nes pirmą dukrytę maitinau mišinukais, o antrą iki metų ir dabar trečią maitinu MP. Aš tik už maitinimą MP. Nepalyginamas dalykas, maitinimas MP tai malonumas, patogumas ir žinoma sveikas maistelis. Nuo mėnesio jau važinėjam kur tik norim, užsimano valgyti ir pamaitini vietoj, nereikia su tais buteliukais kankintis. Ir nereikia naktimis keltis tų mišinukų daryti, įkiši naktį papuliuką , pavalgo ir miega

QUOTE(Ievamul @ 2009 02 27, 11:23)
Bet juk nebutina nutraukti maitinimo, galima tik pradeti primaitinti
Tada vaikutis gauna pakankamai maisto, svoris auga, bet ir MP tuo paciu gauna 

kai truksta MP, tada misinukai labai pagelbsti.
misinuka daviau iki 3 m.

QUOTE(linuke @ 2007 06 01, 13:58)
Atidarau sita tema, nes tokios neradau, o kitose temose pilna pasisakymu butent apie tai.
sveikutės mamytės

pradėjom valgyti mišinukus, valgom similac, nz, bet jam lyg ir patinka,šalutinių poveikių nebuvo..........tik tokią graužatį viduje jaučiu, nes tikėjausi ilgiau pati matinti