Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai ir MP

Apklausa: Kuo maitinote savo mažylius? (372 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kadangi neuztenka MP duodu dar ir misinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 28, 13:11)
Tema jau daug kartų apkalbėta, bet visgi man įdomu, kokių dauguma  ax.gif

Jei tik yra galimybė, tai tik motinos pieną, pati ilgai negalėjau maitinti (neturėjau), tai su pavydu žiūriu į tas, kam nekyla dėl to problemų.
Atsakyti
nuo 3 dienos primaitinau misinuku, nes per liesas mano pienas buvo verysad.gif tai dar ismaitinau 1,5men MP+misinukas ir jau paskui visai atsisake kruties 4u.gif
Atsakyti
As tai nuo antro menesio primaitinu misinikais, nes mazai svorio priaugo tik 500 g., ir pastoviai ant kruties kabedavo, nes neprivalgydavo. Bet as uz MP visom keturiom, labai baltai pavydziu kuriom pienuko uztenka 4u.gif
Atsakyti
Nuo pirmu dienu MP ir misinukas ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
na as pati maitinau iki 1metu ir 2 menesiu. mirksiukas.gif nuo 3 menesio maitinau tik viena krutim,nes antroje dingo pienas,bet kazkaip issivertem.nuo 6 menesio jau daviau papildomai,nes neuzteko vien tik MP,bet maniskis nevalge pirktiniu niekaip neikysi,tai dariau pati,viriau,triniau ir t.t. as uz MP,bet juk ne pas visas yra jis.bet visoms sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau metai ir menuo as pati dar maitinu MP naktimis ir tikrai esu tos nuomones kad MP yra geriausia 4u.gif ir jeigu yra tik galimybė maitint paciai tai labai thumbup.gif
Atsakyti
maitinau pirmąjį mišinukais (per jauna buvau, kad suvokčiau MP naudą, ir info per mažai turėjau), o antrasis tik MP maitinamas, tad galiu palygint. Asmeniškai man MP daug patogiau ir geriau, nes nekalbant apie pigumą (nereikia buteliukų ir mišinėlių pirkti), bet ir daugybė artumo akimirkų, kurių maitinat buteliuku aš nepajusdavau.
Atsakyti
Jei yra pasirinkimas visada uz MP, bet jei ne, tai tenka pasinaudoti ir misinukais, kaip kad man verysad.gif
Atsakyti
mano dukryte valge tik MP ir misinuku nepripazino... taip kad neturejau pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 19:49)
Jei yra pasirinkimas visada uz MP, bet jei ne, tai tenka pasinaudoti ir misinukais, kaip kad man  verysad.gif

Pritariu tau sad.gif
Atsakyti
Nieko blogo nematau kartais duoti ir misinuka, kai reikia iseiti, ar siaip norisi pailseti, pirma sunu maitinau MP 10 men, antra 1, 5 m., po truputi ragaudavo ir misinuko, ir uzaugo tvirti druti vyrukai
Atsakyti