Kadangi neuztenka MP duodu dar ir misinuka

QUOTE(mylimuke @ 2007 06 28, 13:11)
Jei tik yra galimybė, tai tik motinos pieną, pati ilgai negalėjau maitinti (neturėjau), tai su pavydu žiūriu į tas, kam nekyla dėl to problemų.
nuo 3 dienos primaitinau misinuku, nes per liesas mano pienas buvo
tai dar ismaitinau 1,5men MP+misinukas ir jau paskui visai atsisake kruties

Nuo pirmu dienu MP ir misinukas

sveikutes,
na as pati maitinau iki 1metu ir 2 menesiu.
nuo 3 menesio maitinau tik viena krutim,nes antroje dingo pienas,bet kazkaip issivertem.nuo 6 menesio jau daviau papildomai,nes neuzteko vien tik MP,bet maniskis nevalge pirktiniu niekaip neikysi,tai dariau pati,viriau,triniau ir t.t. as uz MP,bet juk ne pas visas yra jis.bet visoms sekmes
na as pati maitinau iki 1metu ir 2 menesiu.

Mano dukrytei jau metai ir menuo as pati dar maitinu MP naktimis ir tikrai esu tos nuomones kad MP yra geriausia
ir jeigu yra tik galimybė maitint paciai tai labai

maitinau pirmąjį mišinukais (per jauna buvau, kad suvokčiau MP naudą, ir info per mažai turėjau), o antrasis tik MP maitinamas, tad galiu palygint. Asmeniškai man MP daug patogiau ir geriau, nes nekalbant apie pigumą (nereikia buteliukų ir mišinėlių pirkti), bet ir daugybė artumo akimirkų, kurių maitinat buteliuku aš nepajusdavau.
Jei yra pasirinkimas visada uz MP, bet jei ne, tai tenka pasinaudoti ir misinukais, kaip kad man

mano dukryte valge tik MP ir misinuku nepripazino... taip kad neturejau pasirinkimo

QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 19:49)
Jei yra pasirinkimas visada uz MP, bet jei ne, tai tenka pasinaudoti ir misinukais, kaip kad man 

Pritariu tau

Nieko blogo nematau kartais duoti ir misinuka, kai reikia iseiti, ar siaip norisi pailseti, pirma sunu maitinau MP 10 men, antra 1, 5 m., po truputi ragaudavo ir misinuko, ir uzaugo tvirti druti vyrukai