Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

Labas rytas. Ka gi, prasideda pirmoji diena. jau papusryciavau. ziuresim kaip eisis diena. Manau dienos gale galima ne meniu rasyti, o tik angliu kieki, kiek suvartojom, bus lengviau stebeti nuo kokio angliu kiekio kaip krenta svoris smile.gif

beja koki Jusu ugiai, kiek norite numesti, pradinis svoris, dabartinis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 26, 21:55)
Ryte kaip anksciau stebejau-svoris mazesnis buna.

Na kaip rytinis svoris? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas labas,
taip istikruju ryte buvo dar 500g maziau nei is vakaro.
Nemanau kad ir toliau taip sparciai jis mazes,nors tikiuosi.
jei i menesi bent 5kg iseitu butu thumbup.gif

Man tai pvz labai idomu ne tik kiek suvartota angliavandeniu,o ir ka jus valgot dienos begyje,nes istikruju po keliu dienu fantazijos visos issenka,ir pradedi sukti galva ka cia pasigaminus.

tai va ryte norejau jau sau kiausinius kepti,bet pamaciau piena,ir nusprendziau pasidaryti kiausiniene.
Supjausciau 1 desrele, pora grybu,1 marinuota agurka ir uzpiliau kiausiniu suplaktu su pienu.

taip sociai ir skaniai pavalgiau! ax.gif

Beje kada jums labiausiai norisi valgyti?
As pvz pusrycius valgau apie 10-12val,kai dukryte uzmiega,tada einu ruost, pietaut - nu visiskai nesinori, vakarieniauju 17-19val.kaip iseina,
bet va kokia 22-23h,tai nezinau kas atsitinka,rankos pradeda drebet net kaip norisi valgyt, stengiuosi susilaikyti,tai geriu tada arba mineralini negazuota arba arbata.

Kaip gi atpratinti organizma,nuo to noro velai noreti valgyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 27, 12:40)
Labas labas,
taip istikruju ryte buvo dar 500g maziau nei is vakaro.
Nemanau kad ir toliau taip sparciai jis mazes,nors tikiuosi.
jei i menesi bent 5kg iseitu butu thumbup.gif

Man tai pvz labai idomu ne tik kiek suvartota angliavandeniu,o ir ka jus valgot dienos begyje,nes istikruju po keliu dienu fantazijos visos issenka,ir pradedi sukti galva ka cia pasigaminus.

tai va ryte norejau jau sau kiausinius kepti,bet pamaciau piena,ir nusprendziau pasidaryti kiausiniene.
Supjausciau 1 desrele, pora grybu,1 marinuota agurka ir uzpiliau kiausiniu suplaktu su pienu.

taip sociai ir skaniai pavalgiau! ax.gif

Beje kada jums labiausiai norisi valgyti?
As pvz pusrycius valgau apie 10-12val,kai dukryte uzmiega,tada einu ruost, pietaut - nu visiskai nesinori, vakarieniauju 17-19val.kaip iseina,
bet va kokia 22-23h,tai nezinau kas atsitinka,rankos pradeda drebet net kaip norisi valgyt, stengiuosi susilaikyti,tai geriu tada arba mineralini negazuota arba arbata.

Kaip gi atpratinti organizma,nuo to noro velai noreti valgyti? doh.gif

Tai per kiek dienu Jums tie 3.5kg nukrito. Beja koks svoris ir ugis idomu blush2.gif

Galima rasyti ir ka valgome.

As pusrycius valgau apie 10-11val, kai namus susitvarkau, kokia 12-13val gal uzkasiu ka nors, ar saldzios kalos isgersiu energijai atstatyti, o kai uzmigdau maziuka apie 14-15val einu valgyti pietu. vel apie kokia 16-17val uzkandis, ir kai vyras gris is darbo 18-19val valgysiu vakariene. o 22val as jau gulu i lova su maziuku. aisku kokia 21val labai norisi valgyti, bet bandysiu susivaldyti, arba kokio surio gabaleli suvalgyti.

Beja aptikau, kad alyvuoges turi tik 0.5 angliavandeniu thumbup.gif prie vyno suris, alyvuoges thumbup.gif

As pusryciams valgiau rukyta vistienos krutinele ir 50g agurko, tuoj eisiu pasidarysiu saldžios kavos. pietums dar nežinau g.gif o vakarienei kepsiu orkaiteje baklažana su mesyte ir sūriu. tiks ir seimynai ir man thumbup.gif
Atsakyti
Geras meniu,as taip pat baklazana kepiau visai seimai.
ir vyrui labai patiko.
Svoris mano blush2.gif blush2.gif blush2.gif 77kg,ugis 160cm.
istikruju nera taip baisu kaip atrodo, nes pakankamai sunkus yra kaulai, plius dar kelis metus lankiau erobikos uzsiemimus,tai kunas nera toks sudrebes,bet labiau raumeningas, bet ir lasinuku netruksta,ypac po cezario ta apatine pilvo dalis doh.gif

ziuriu nuotraukas kur buvau 55-60kg,tai tikrai liekna,ir nenoreciau maziau sverti.
tad mano tikslas 57kg.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 27, 13:00)
Geras meniu,as taip pat baklazana kepiau visai seimai.
ir vyrui labai patiko.
Svoris mano blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  77kg,ugis 160cm.
istikruju nera taip baisu kaip atrodo, nes pakankamai sunkus yra kaulai, plius dar kelis metus lankiau  erobikos uzsiemimus,tai kunas nera toks sudrebes,bet labiau raumeningas, bet ir lasinuku netruksta,ypac po cezario ta apatine pilvo dalis  doh.gif

ziuriu nuotraukas kur buvau 55-60kg,tai tikrai liekna,ir nenoreciau maziau sverti.
tad mano tikslas 57kg.

na tai kimbam i darbus, metam svori. mano kojos, ypatingai blauzdos, tai labai raumeningos, ilga laika dievinau dviracius, aisku, kad greiciau nuvaziuociau vaziuodavau ant sunkiausio begio, tai blauzdos keturkampos doh.gif
Papildyta:
Rutuliuks, auuu... kodel tyla g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 27 sausio 2011 - 12:10
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 26, 22:42)
aciu, kad priimat, malonu susipazinti  biggrin.gif  4u.gif
gal kazkur praleidau, ar uzmirsau, jei jau raset, bet idomu kiek praeita karta numetete svorio, ir kiek laiko laiketes dietos?

apie 4 kg numeciau bet labai jau savaitgaliais as griesyjau tada doh.gif blush2.gif tai vat numeti tada savaitgali prisikirsdavau sidro pripiumpindavau ir tada gaudavosi trukt uz vadziu vel is pradziu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif o ir laikiaus tik dvi savaites ax.gif
as tai valgau ryte 9-10 val kaip iseina kaip vaikai galva uzima ir kaip speju bet siaip butinai tam tarpe stengiuos pavalgyt, po to11-12 val bus uzkandis arba tik arbata dar nzn,pietai 13-14, nes ir vaikus panasiai maitint reikia tai maniskis kartu su manim o mazoji tai jau kai mes pavalge valgo,po to jau 16 val vel arbata ar tai uzkandis ir galiausiai 18 val vakariene tai db nzn ka vakarienei valgysiu nes siaip paskutiniu metu buvo tik jogurtas vakarienei g.gif pietum sende kepsiu sonkauliuku tai ir pati galesiu valgyt biggrin.gif
aurosoma ziuriu tu irgi sveri maista,ane? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
taip taip kimbam i darbus! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
beje i diena dar stengiuosi padaryti 100 atsilenkimu, 25x4
Atsakyti
mano ugis bent kazkada buvo 168,tikriausiai nesumazejau ar tai nepaaugau unsure.gif lotuliukas.gif svoris sende ryte buvo 78,1 biggrin.gif bet ale vakar tokia bado diena turejau bet siaip tai angliavandeniu tik mazai sunaudojau o kaloriju sunaudojau nes suri vien valgiau nes su mazuoju mieste buvom tai po to tik kai pas mama nuejau suvalgiau kepsniuka ir du saldainius ikiso man doh.gif susaudyt uz tokius darbus o ypac zinant kad sunku atsisakyt tokiu dalyku tai dar vaikui liepe kad man atnestu doh.gif bet dzin svarbu sende minusas biggrin.gif
tai penktadieni sveriames o jau kada galim prisiduot tada ir prisiduodam mirksiukas.gif
kinga atsargiai per greit tau kg krenta kad nebutu blogai paskui mirksiukas.gif pasiskaiciuok kiek kaloriju per diena sunaudoji nes kaip bebutu angliu negalima o kaloriju vistiek kazkaip reikia surinkt bent 1200 mirksiukas.gif 4u.gif
aurosoma netyliu netyliu o rasau litanijas biggrin.gif vaikus ziuriu mazosios klausau kaip klykia ir valgyt jai darau zodziu uzsiemus moteriske biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 27, 13:18)
apie 4 kg numeciau bet labai jau savaitgaliais as griesyjau tada  doh.gif  blush2.gif  tai vat numeti tada savaitgali prisikirsdavau sidro pripiumpindavau ir tada gaudavosi trukt uz vadziu vel is pradziu  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  o ir laikiaus tik dvi savaites  ax.gif
aurosoma ziuriu tu irgi sveri maista,ane? g.gif  bigsmile.gif

reikia nieko nepraleidau, kad numetete 4kg, tai skaiciau, galvoju kazkas cia rase, kad per 1,5men numete 10kg, nepamenu kas, reikes paieskoti g.gif
aga, maista pradziai sversiu, svarstykles turiu, tai nera sunku uzmesti agurko gabaliuka ant ju. mesos, surio tai nesversiu, o jau darzoves tai butinai. labai lengva padauginti tu angliavandeniu ax.gif

QUOTE(kinga33 @ 2011 01 27, 13:18)
beje i diena dar stengiuosi padaryti 100 atsilenkimu, 25x4

reiketu ir man pasimankstinti. man su pilvu tai jokiu bedu, numesiu kelis kg, ir liemuo bus apie 60cm, o va klubai, tai baisu doh.gif bet mano vyrui patinka tokia figura wub.gif nors tiek gerai biggrin.gif man labai patinka masazas, geras efektas, tai as jauciu slaunis ir uzpakali maigysiu ax.gif

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 27, 13:21)
aurosoma netyliu netyliu o rasau litanijas biggrin.gif  vaikus ziuriu mazosios klausau kaip klykia ir valgyt jai darau zodziu uzsiemus moteriske biggrin.gif  doh.gif

as irgi kol maziuka aplakstau, tai oi doh.gif demesio jam reikia be proto daug wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 27 sausio 2011 - 12:40
as tai apie du lakstau doh.gif dar ta antroji tokia demesio reikalaujanti doh.gif maniskis siaip parazitukas lotuliukas.gif bet ale su juo jau lengviau jau didelis berniukas wub.gif
hmmm idomei kakzaip as nepamenu irgi kas cia numete tuos 10 kg per 1,5 men g.gif g.gif g.gif nebent kazkas pradzioj kas laikes nes kai as laikiaus merginos neistvere daugiau 3-4 dienu blink.gif
as irgi sveriu kai yra savrstykles tai nesunku uzsirasau po to susiskaiciuoju kiek angliavandeniu ir zinau kiek per diena sunaudoju ir dar kalorijas jei netingesiu paskaiciuosiu ax.gif
va mazoji pavalge zaidzia neuzilgo guldyt reiks tai dikiui reiks pienuko su medum padaryt nes koset pradejo ryte kai uzsikose tai maniau niekad nepabaigs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 27, 13:50)
as tai apie du lakstau  doh.gif  dar ta antroji tokia demesio reikalaujanti  doh.gif  maniskis siaip parazitukas  lotuliukas.gif bet ale su juo jau lengviau jau didelis berniukas  wub.gif
hmmm idomei kakzaip as nepamenu irgi kas cia numete tuos 10 kg per 1,5 men  g.gif  g.gif  g.gif  nebent kazkas pradzioj kas laikes nes kai as laikiaus merginos neistvere daugiau 3-4 dienu  blink.gif
as irgi sveriu kai yra savrstykles tai nesunku uzsirasau po to susiskaiciuoju kiek angliavandeniu ir zinau kiek per diena sunaudoju ir dar kalorijas jei netingesiu paskaiciuosiu  ax.gif
va mazoji pavalge zaidzia neuzilgo guldyt reiks tai dikiui reiks pienuko su medum padaryt nes koset pradejo ryte kai uzsikose tai maniau niekad nepabaigs  doh.gif

as norejau, kad sunelis vienturtis butu, nes taip sunkiai auginasi, sveikatos padejau vos ne 50 procentu. o dabar kartais pagalvojau, gal dviem butu linksmiau.

tikriausiai su kita dieta supainiojau del tu 10kg, gal atkinsono. jau visai galva susisuko, pervargus turbut... unsure.gif
Atsakyti
aurosoma bet tu su tom dietom jau senai g.gif ir dar nepasiekei tikslo blush2.gif nes as kai pradejau mest svori pamenu tu lyg metei su maitinanciom svori g.gif o tas buvo 2009 vasara ax.gif
as ir nuo savaiskio puse sveikatos padejau ir kantrybes visai jau nerasta doh.gif verysad.gif maniskis po kol kas dar vienturtis siaip galvoju apie antra bet gal dar ne dabar tegul paauga tada bus mazas brolis arba sese wub.gif
Atsakyti