Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

meciau, buvau numetusi 10kg, viskas grizo. maziukas taip jegas paimdavo, iki kokiu 10 men miegojau max po 2 val per para, po to iki 1m 2men po kokias 4val per para. dar ir dabar neatsigaunu. tai jegu pasisemdavau, tik pavalgydama, ir viskas grizo. verysad.gif o dar uzgriuvo seima visokiausios bedos, kiekviena diena po nauja, tai nevilti, nerima, negalejau dar pastiprinti dietom. nesiseke. taip ir likau apvalus balionelis verysad.gif tik pries pora men rimtai susiemiau, bet irgi numetu, grizta kai normaliai valgau, vel metu, aisku gerai, bent jau 7kg vistiek nuridenau ax.gif
Atsakyti
tokia jau musu dalia bus visa gyvenima ir mesim ta svori doh.gif numesim atsipalaiduosim ir vel viksas is naujo doh.gif unsure.gif nors man per metus tik 5-6 kg ataugo nors buvo per tuos metus kelis sykius bandziau vel is naujo susiimt bet ale ne ilgam pora dienu ir vel is naujo...sunku kai noris bent vakarienes kartu su mb o neina tai ir budavo kad kirsdavau kartu su b o ir aisku po vakarienes neatsisakydavau ko nors pakramtyt doh.gif o dienos eigoj is vis zodziu nera blush2.gif
tai toks neramus tavo maziukas buvo 4u.gif unsure.gif nu tikrai baisu kai vaikas neramus 4u.gif stiprybes tau 4u.gif kaip nors atsigausi mirksiukas.gif maniskis siaip mazas ramus buvo bet vat kai persikraustem i nauaj nama tai kiek laiko praejo ir prasidejo per nakti 5-7 kelimaisi vis nuramini ir toliau miega bet ale jau paciai tik padejus galva neina uzmigt o vat vel persikraustem va i dabartini nama is kart ramiai miegot pradejo g.gif tai ar tiesiog isaugo ar cia kitokia aura vaikui ir suprask kad mandras unsure.gif
na va uzkandau surio lazdeliu vakarykscios dienos biggrin.gif ir dabar jau reiks laukt pietu ax.gif
Atsakyti
Oi tie jau musu vaikuciai!
Aciu dievui musu mergyte rami TFU TFU TFU, uzmiega apie 23-24h ir iki 9.30h
ir tai nuo kokiu 3 savaiciu.
saunuole, kaip bus toliau paziuresim, vasara planuojame keltis i savo nama (dabar dar kol kas statybos darbai vyksta) tai irgi bijau kad jinai neissigastu naujos aplinkos.

nes daug tokiu istoriju girdejau,kad kai pakeicia busta vaikai pasikeicia,klykia ir diena ir nakti.

dar toks klausimelis apie COCA-COLA?
Nepamenu kazkuri raset jog geriat?
Gal ta ZERO?
Nes iprastoj paziurejau,labai daug angl.
O man tai cola kaip narkotikas smile.gif
Atsakyti
na va apsitvarkiau virtuve vel prisedau ale reiks eit bulves jau skust ir kais pietums ax.gif
kinga maniskis kol maziukas buvo irgi ramus buvo cia jis pradejo bludint kai virs metu buvo g.gif bet tada as jo kambari perstumdziau ir pakeiciau lovytes vieta tai gal blogai pastaciusi buvau g.gif ai kas cia dabar zino kaip ten buvo bet vat cia tai gerai miega thumbup.gif tai ziurekit svarbu svarbu irenkit gerai kambari mirksiukas.gif
kazkuri geria cola zoro man rodos jei gerai pamenu na reik kelis psl atverst atgal ir paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 27, 15:10)
tokia jau musu dalia bus visa gyvenima ir mesim ta svori  doh.gif  numesim atsipalaiduosim ir vel viksas is naujo  doh.gif  unsure.gif 
tai toks neramus tavo maziukas buvo  4u.gif  unsure.gif 

is viso neverke 2 savaites po gimimo. visi ligonineje klykia (ten prabuvom visa savaite), o maniskis tylus tylus, nei garso. anyta ir sako, palauk pora savaiciu mirksiukas.gif lygiai po dvieju ir prasidejo gerumas. visa nakti ant ranku, istisai klykia, labai pilvuka skaudedavo, ir vaistukus gerem ir, manksteles darem, atrodo ir gerai zinde, bet nieko nepadejo. neramus ir viskas. po to jau nuo streso ir pienas 3men baigesi. nu nelengva labai. as irgi likau visai be kantrybes, be nervu, labai greitai isikarsciuoju, kartais net paciai geda blush2.gif

del svorio, tai mano toki genai, mes 4 seses ir visos figura paveldejom is mamos, visos kaip viena. ir visos ziurim ka valgom, jei tik trupuciuka daugiau ir lipa svoris i virsu.

QUOTE(kinga33 @ 2011 01 27, 15:31)
dar toks klausimelis apie COCA-COLA?
Nepamenu kazkuri raset jog geriat?
Gal ta ZERO?
Nes iprastoj paziurejau,labai daug angl.
O man tai cola kaip narkotikas smile.gif

ne as schmoll.gif

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 01 27, 16:03)
na va apsitvarkiau virtuve vel prisedau ale reiks eit bulves jau skust ir kais pietums  ax.gif

as jau senokai papietavus, saulute pasirode, kaip smagu wub.gif per anksti susisejau darzoves, geles, tai saules trukumas akivaizdus (pirmi metai, blynas zel ziniu ir praktikos trukumo, ziauriai prisviles), smagu, kad bent siandien siek tiek gaus saules, o ne lempos spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
o as figura is tecio paveldejau,ju seimoj visi essen.gif
Ir visa gyvenima kiek save prisimenu,vis kudinuos doh.gif
Ir atrodo,jei nebutu sios problemos, taip lengviau gyvent pasidarytu.
Turiu viena drauge,tai valgo ir valgo belen ka,o sveria 49kg.
O tu atrodo vandens isgeri ir kg pridejai. doh.gif verysad.gif
Ex tie genai,ta medziagu apykaita................
Atsakyti
mes ne lt tai veliau ir valgau mirksiukas.gif
mes ir planuojam pasisodint pomidoriuku agurkiuku ziuresim kas cia mums gausis nes preitais metais su paprastom prieskoninem zolem ne kas gavosi tai kazi kiek cia tu pomidoru bus ale jauciu reiktu jau ir sodint g.gif
Atsakyti
Labas visoms! 4u.gif

vakar tik uzbegau paskaityti cia kaip laikotes, nes dirbau, tai neturejau kada parasyti.
Smagu, kad musu ratelis vis dideja! thumbup.gif Dabar dar stipresne motyvacija atsiranda issilaikyti!
Kinga, pavydziu tau kad taip greitai svoris krenta. Saunuole! thumbup.gif Nors man 8 d, bet tiek nenukrito kiek tau. 3 d svoris stovejo vietoj, dabar tik biski vel pajudejo zemyn. Bet maziau nei tau. Tai jau tokia panika buvo sukilus, galvojau gal dieta nustojo veikti doh.gif
O vakar darbe kazkaip nuobodu buvo, tai prisipliurpiau kavos 3puodelius, o paskui dar 1 energetini gerima isgeriau, tai jau kaip bloga pasidare, perdozavau kofeino. Tai grizau namo ir vakare suvalgiau obuolio pora skilteliu ir riesutu saujele. Gal nieko baisaus, nes visa diena mazai valgiau ir tai be angl, uztai savijauta pagerejo, nes nuo tos kavos ir rankos ir kojos drebejo. O darbe visi valgo pyragelius visokius, tai as bent kavute pliurpiau istisai.. Uztai siandien tik arbatele.
Oj zinokit, man jau irgi fantazija nenesa. O dar kai laiko nera, tai valgau ka turiu. Pvz snd besiruosdama i darba issiviriau 4 kiausinius. 2 bus pusryciams, o 2 pietums. Ir agurkas dar pietums. Desertui velgi zele smile.gif Bet jau jauciu tuoj bloga bus nuo tu kiausiniu. Vakare planuoju susiplakti proteinini kokteili su saldytom uogom ir ledukais.

Kazkas klause del to balto sokolado. Receptukas is Dunkano dietos forumo, ten yra tokia skiltis "receptai baltymu dienai":

Baltas sokoladas!
50 gr pieno milteliu, 4 saukstai pieno, saldiklio pagal skoni, vaniles aromato - viska sumaisyt ir 30min i saldytuva. Gaunas kazkas panasaus i kondensuota piena (kol nesustinge) arba balta sokolada, kai istraukiama is saldytuvo
receptas originalus cia. http://www.dukanaute...dukan-1630.html

Na, pieno milteliai turi truputi angliu, bet ju naudoji nedaug. Maniskiai turi 12angl. Bet as to sokolado, dar viso nesuvalgiau. Guli jis pas mane kameroj, kai prispiria noras atsikandu. Skoniu lb panasus i tikra balta sokolada, bet jame nera daug cukraus, uztai nera jis toks "kabliuojantis" smile.gif Beto kita karta jei gaminciau deciau maziau vaniles, arba nedeciau visai. Jei deciau, tai tik viena lasiuka.

As tai geriu Cola Zero, ten nera angliu, bet ziurekit vakare neprigerkit, nes paskui neuzmigsit nakti. Man jau taip buvo, pasirodo, ten virs 20mg kofeino yra smile.gif
Man vakarais irgi toks noras valgyti, skrandis gurgia, kaip tustut tustutelis. Tai viskuo bandau uzkimsti skrandi, bet geriausiai nusiramina isgerus vyno taure- bet gi negersi kas vakara.. Gal reik kokia arbata su pienu pabandyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepsi: 27 sausio 2011 - 16:37
QUOTE(Pepsi @ 2011 01 27, 17:36)
Labas visoms!  4u.gif

o kiek Jums per tas 8 dienas nukrito?
beja, jusu siekiamas svoris, panasiai kaip mano, jei ne paslaptis, koks Jusu ugis?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 27, 09:45)
o kiek Jums per tas 8 dienas nukrito?
beja, jusu siekiamas svoris, panasiai kaip mano, jei ne paslaptis, koks Jusu ugis?

man nukrito 2.9kg. Mano ugis 164. Bet virsuj as smulki, o visas svoris sueina i sedyne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepsi: 27 sausio 2011 - 17:02
as jau issiauklejau save su tuo noru valgyt vakare ax.gif nes numest svorio labiau noriu nei valgyt biggrin.gif tongue.gif ir tai as vakare tik jogurta valgydavau tai ka db valgysiu nzn g.gif o gal reikia jau pasiskaiciuot kiek angliavandeniu sunaudojau ir valgyt jogurta vis delto ax.gif
Atsakyti
Na Pepsi tavo svoris yra daug mazesnis,gal del to leciau krenta.
As ypatingai nesidziaugiu, nes niekad man taip greit nekrito,tai kazin ar ir toliau taip bus.
Del colos zero reikes nusipirkti.
O sunku nesusigundyt pagundom ir darbe ir namuose.
Sedi su vaiku nieko gero neveiki,tai ir galvoji vis ka cia sukrimsti doh.gif
prisivalgiau dabar pomidoru ir kopustu salotu su desrele,tai net pilva kazkaip ispute.
Prisiputus kazkokia jauciuos,pasistengsiu siandien daugiau nieko nevalgyt.
Bet tik pasistengsiu blush2.gif
nezinia kas bus kai salotos skrandyje nuses.
Atsakyti