Labas visoms!
vakar tik uzbegau paskaityti cia kaip laikotes, nes dirbau, tai neturejau kada parasyti.
Smagu, kad musu ratelis vis dideja!

Dabar dar stipresne motyvacija atsiranda issilaikyti!
Kinga, pavydziu tau kad taip greitai svoris krenta. Saunuole!

Nors man 8 d, bet tiek nenukrito kiek tau. 3 d svoris stovejo vietoj, dabar tik biski vel pajudejo zemyn. Bet maziau nei tau. Tai jau tokia panika buvo sukilus, galvojau gal dieta nustojo veikti
O vakar darbe kazkaip nuobodu buvo, tai prisipliurpiau kavos 3puodelius, o paskui dar 1 energetini gerima isgeriau, tai jau kaip bloga pasidare, perdozavau kofeino. Tai grizau namo ir vakare suvalgiau obuolio pora skilteliu ir riesutu saujele. Gal nieko baisaus, nes visa diena mazai valgiau ir tai be angl, uztai savijauta pagerejo, nes nuo tos kavos ir rankos ir kojos drebejo. O darbe visi valgo pyragelius visokius, tai as bent kavute pliurpiau istisai.. Uztai siandien tik arbatele.
Oj zinokit, man jau irgi fantazija nenesa. O dar kai laiko nera, tai valgau ka turiu. Pvz snd besiruosdama i darba issiviriau 4 kiausinius. 2 bus pusryciams, o 2 pietums. Ir agurkas dar pietums. Desertui velgi zele

Bet jau jauciu tuoj bloga bus nuo tu kiausiniu. Vakare planuoju susiplakti proteinini kokteili su saldytom uogom ir ledukais.
Kazkas klause del to balto sokolado. Receptukas is Dunkano dietos forumo, ten yra tokia skiltis "receptai baltymu dienai":
Baltas sokoladas!
50 gr pieno milteliu, 4 saukstai pieno, saldiklio pagal skoni, vaniles aromato - viska sumaisyt ir 30min i saldytuva. Gaunas kazkas panasaus i kondensuota piena (kol nesustinge) arba balta sokolada, kai istraukiama is saldytuvo
receptas originalus cia.
http://www.dukanaute...dukan-1630.htmlNa, pieno milteliai turi truputi angliu, bet ju naudoji nedaug. Maniskiai turi 12angl. Bet as to sokolado, dar viso nesuvalgiau. Guli jis pas mane kameroj, kai prispiria noras atsikandu. Skoniu lb panasus i tikra balta sokolada, bet jame nera daug cukraus, uztai nera jis toks "kabliuojantis"

Beto kita karta jei gaminciau deciau maziau vaniles, arba nedeciau visai. Jei deciau, tai tik viena lasiuka.
As tai geriu Cola Zero, ten nera angliu, bet ziurekit vakare neprigerkit, nes paskui neuzmigsit nakti. Man jau taip buvo, pasirodo, ten virs 20mg kofeino yra
Man vakarais irgi toks noras valgyti, skrandis gurgia, kaip tustut tustutelis. Tai viskuo bandau uzkimsti skrandi, bet geriausiai nusiramina isgerus vyno taure- bet gi negersi kas vakara.. Gal reik kokia arbata su pienu pabandyti..