as jau mesiu sia dieta. nu man niekaip nevirskina tokio maisto. as pripratusi kasdien sriubyte, pusryciams langvi dribsniai su pienu. man per sunkus maistas. po pusryciu sunkumas, po pietu tas pats, po vakarienes irgi... kancia... negadinsiu skrandzio, gal ir veiksminga, bet sveikatos nenoriu aukoti. gaila
as jau mesiu sia dieta. nu man niekaip nevirskina tokio maisto. as pripratusi kasdien sriubyte, pusryciams langvi dribsniai su pienu. man per sunkus maistas. po pusryciu sunkumas, po pietu tas pats, po vakarienes irgi... kancia... negadinsiu skrandzio, gal ir veiksminga, bet sveikatos nenoriu aukoti.
gaila
Gaila aisku,bet ka padarysi..........
Sekmes tau,laikantis kitos dietos.
Linkiu pasiekti savo tikslo.
ir prasom uzsukt pas mus pasigirti savo rezultatais.
Gaila aisku,bet ka padarysi..........
Sekmes tau,laikantis kitos dietos.
Linkiu pasiekti savo tikslo.
ir prasom uzsukt pas mus pasigirti savo rezultatais.
aurosoma gaila kad pasitrauki bet sveikata svarbiau uz svori ir linkiu surast tinkamiausia buda kaip atsikratyt tais prakeiktais kg ir zinoma nepamirs uzsukt pasigirt kaip sekasi
na ka sende jau tuoj bus paskutinis valgymas sende kazkaip isejo kad mb dasilaukiau vakarienei tai ciut velinuos ne 18 valgau sende angliu surinkau 20 gal ciut daugiau bet tikrai virs 30 nedaejau
labas rytas. Vakar tikrai buvo ne kas. iki kol ejau miegoti skaudejo skrandi, siandien ryte irgi toks jautresnis, pribudau visa aptinus, ne man si dieta. bet Jums linkiu pacios didziausios sekmes. liudniausia tai, kad jau buvau taip ryztingai nusiteikusi, svajojau, kada jau galeciau pasiekti tiksla ir se tau
aurosoma gaila kad taip netiko tai si dieta bet nieko gal rasi sau tinkancia kita stiprybes ir kantrybes siekiant savo tikslo ir nepamirsk musu man sende 77.7 tikrai yra stimulas nepalust sende arba ryt bus saslikai ir galiu nebujt ju valgyt nes gi kiaulienoj nera angliavandeniu tik viso kito reiks privengt
O mes va siandiem ruosiames i baliu, drauges 30-metis Oj kaip bijau nepaluzt, bet kolkas esu nesiteikusi neprigriesint. Jug ir karstaji patiekala galima suvalgyt be bulviu ar ten ryziu,o su lengvom salotom. Tik nezinau kas bus kai saldumynus pamatysiu Tikiuosi ju nebus!
kinga sekmes neprigriesyt :4u:ir linksmo baliuko as vis dar nzn sio vakaro planu neskambina mb tai bus saslai ar ne o dabar prisikirtau vistienos krutineles baltam padaziuke niam niam tikriausiai kad jau atsisveikinsiu iki pirmadienio ryt mb namie bus tai kazi ar pasijungsiu
oj mb kad sujuokino tai visdelto sy vakar vaziuojam saslikiaut ir klause ar paimt sidro sakau paimk po to sakau kad paimk surio dar tai sako tai tas kur namie yra negerai sakau tai kad beveik visa jau suvalgiau sako tai kaip tu laikais dietos jei suri taip kemsi sakau va taip va ir laikaus sakau paziurek kad mazai angliavandeniu butu kai pirksi suri sako uj jau ne as tokiuose dalykuose nenusimanau ot brangiajam parupo ko as suri tiek kemsu