Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 02, 17:06)
aurosoma na drauge bent kiek zinau ir rpeis nestuma su ten ta dieta numete svori  g.gif  ai kas cia zino nes jei is rimtuju tai nuo visu grista svoris jei pradedi vel kimst ir neziuret ka valgai ir kiek mirksiukas.gif po visu dietu reikia stabilizacijos bet deja reta kuri tai islaiko 4u.gif
kas del nervuku tai man irgi reiktu bet ale kaip rast tokius stebuklingus kur isgerei tabletike ir jau viskas gerai  doh.gif  zinok kelias dienas tiesiog stengiaus nekrept demesio i mazojo isdaigas,o dar savaitgali su draugais atsipalaidavom tai jauciausi kitas zmogus iki sio ryto daugiau nei puses valandos prasiklausyto pageidavimu koncerto(mazoji tiek pracype isikibus i vartelisu kuriuos sende pastaciau salione kad neiseitu nes ten silciau nei virtuvej)  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

va cia ir esme, kad sunki ta stabilizacija.
nerandu as tokiu papildu. nera kada nei pailseti. kad bent maziuka butu kam palikti dienelei ir pailseti, nors ka cia, reikia bent savaites atsikvepimo. kaip noreciau i kokia Italija... wub.gif
Atsakyti
o tai teveliam negali palikt maziuko ir atsipust nors kelias valandeles?as nors ir turiu kur palikt ale nelabai noriu doh.gif blush2.gif pvz kaip i miesta eit be vezimo kai du metus visad ten einu su vezimu nu nera kur ranku det kai be vezimo biggrin.gif tai taip ir gaunasi kad pati pailset nenoriu biggrin.gif
aurosoma o gal tu tiesiog savo maziuka per daug lepini uztai jis is taves tiek reikalauja ir atima jegu blush2.gif aisku cia ne mano reikalas blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ateinu ir as pasiguosti su +300g doh.gif bet jau vakar vakare pirma karta sugriesinau, atsigeriau alaus su popkornais.. Reikia man irgi pereit prie kitos dietos, nes sita jau nustojo veikti.. Beto pasiilgau daugiau darzoviu ir nebenoriu tiek mesos.
Atsakyti
as jei nepersigalvosiu jau apsisprendziau kokios laikysiuos biggrin.gif pacios pirmos kur laikiaus kai tik pradejau mest svori ax.gif ir jauciu kita savaite teks jos ir imtis nes dar tebelaukia visos darzoves manes siaip dietai na ir aisku ko dar reiks pasiziuret ko dar truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 02, 19:40)
o tai teveliam negali palikt maziuko ir atsipust nors kelias valandeles?as nors ir turiu kur palikt ale nelabai noriu  doh.gif  blush2.gif  pvz kaip i miesta eit be vezimo kai du metus visad ten einu su vezimu nu nera kur ranku det kai be vezimo  biggrin.gif  tai taip ir gaunasi kad pati pailset nenoriu  biggrin.gif
aurosoma o gal tu tiesiog savo maziuka per daug lepini uztai jis is taves tiek reikalauja ir atima jegu  blush2.gif  aisku cia ne mano reikalas  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

neturiu kam palikti. tevai uz 100km, vyro tevai uz 90km, visi toli. todel ir pavargus, siaip as jo visai stengiuosi nelepinti, mane grieztokai, bet teisingai auklejo, ir as noriu savo maziuka taip aukleti, bet jis pas mane su charakteriu.

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 02, 21:06)
as jei nepersigalvosiu jau apsisprendziau kokios laikysiuos  biggrin.gif  pacios pirmos kur laikiaus kai tik pradejau mest svori  ax.gif ir jauciu kita savaite teks jos ir imtis nes dar tebelaukia visos darzoves manes siaip dietai na ir aisku ko dar reiks pasiziuret ko dar truksta  ax.gif

jei ne paslaptis kokia dieta, gal prisijungsiu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi labai greista saviskiui bet matyt nuo tu jo isdaigu as istisai ir isvargstu nes nu neina per jo tas nesamones nesaukt doh.gif nu aisku gal kitiems tevams ir nieko kai eina vos ne lubom ir lenda visur bet man tai parlyzius kai nieko pasidet negali nes tuoj nutempai net negalim vaikui duot tokiu zaislu- daigtu ant kuriu uzsilipt butu galima viska atimt reikia po pirmu 5 min doh.gif
dabar kaip tik jos ieskau bet matyt moderatore istryne matyt niekam ji nepatiko unsure.gif ten eina du etapai pirma 3dienos -2kg o veliau 10 dienu ir -5 kg ir po to stabilizacija kaip ir visad biggrin.gif aisku tai ne - 30 per 13 dienu bet ir tai vis sis tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 02, 23:01)
dabar kaip tik jos ieskau bet matyt moderatore istryne matyt niekam ji nepatiko  unsure.gif ten eina du etapai pirma 3dienos -2kg o veliau 10 dienu ir -5 kg ir po to stabilizacija kaip ir visad  biggrin.gif  aisku tai ne - 30 per 13 dienu bet ir tai vis sis tas  biggrin.gif

idomu, neuzmaciau tokios, gal kur perkele. o ka ten mazdaug valgo? as siandien dar su didesniu pliusu verysad.gif
Atsakyti
TAIP TAIP Pasidalink kas cia per dieta.
Beje vis dar sios laikausi,siandien -300g.
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi sende ir ryt dar sitos laikysiuos tada savaitgali vel trali vali festivali biggrin.gif bijau as per daug ja cia reklamuot kad nuo moderatoriu pizdi negauciau blush2.gif doh.gif tai veliau kai turesiu laiko pasidarysiu dienorasti apie ja jei mokesiu jei nemokesiu tai i az atsiusiu mirksiukas.gif bet cia veliau nes dabar reikia mazaja maitint po to migdyt ir apsitvarkyt kambarius ax.gif siaip ten dazoves,pieniniai produktai mesa vaisiai ieina mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliau i savo dienorasti mirksiukas.gif jei ten ka suskaitysit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 15:33)
ikeliau i savo dienorasti  mirksiukas.gif  jei ten ka suskaitysit  blush2.gif

man nieko nerodo g.gif , bet radau idomios info Tu jaunesne uz mane bigsmile.gif
Atsakyti
oj kokia gera info radai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent kazkas sia diena sujuokino doh.gif o tai jau galva iscypta doh.gif doh.gif doh.gif bet db jau nieko ramu bet kiek ilgam nzn vel kol maniskis neiskres ko nors mazajai doh.gif
o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes unsure.gif
hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but g.gif kur yra uzrasas AZ ir salia "info" ten paspaudus gal turi ismest tokia lentele su uzrasais ir reikia paspaust ant dienorastis tik vat kad nzn kaip turi rasyt ar "rutuliuks mamayte dienorastis" ar "mano dienorastis" o jei taip nerodo tada mano profilyje reikia ieskot kur uzrasyta dienorastis tai turetu but kairiam sone mirksiukas.gif
Papildyta:
pasakiau kad ramybe ir vel tas pats doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
paziurejau i tavo profili tai nu tikrai as jaunesne nu bet ant kiek daug netgi visais trim menesiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prisivalgiau dabar reiks sulaukt serialo o pries seriala mazaja uzmigdyt o del saviskio dar nzn kaip bus gal neguldys kad vel i kelnias nepridirbtu o tai kaip tik pietu guldau taip i kelnes rimta padaro doh.gif o kai neguldau isvis nedaro doh.gif
Atsakyti