Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 17:44)
oj kokia gera info radai  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bent kazkas sia diena sujuokino  doh.gif  o tai jau galva iscypta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet db jau nieko ramu bet kiek ilgam nzn vel kol maniskis neiskres ko nors mazajai  doh.gif
o jau oras pas mus atrodo tuoj nama nunes  unsure.gif
hmmm... dabar galvoju kaip paaiskint kur turi but  g.gif kur yra uzrasas AZ ir salia "info" ten paspaudus gal turi ismest tokia lentele su uzrasais ir reikia paspaust ant dienorastis tik vat kad nzn kaip turi rasyt ar "rutuliuks mamayte dienorastis" ar "mano dienorastis" o jei taip nerodo tada mano profilyje reikia ieskot kur uzrasyta dienorastis tai turetu but kairiam sone  mirksiukas.gif

eisiu dar karta ieskoti doh.gif nesvarbu kiek, svarbu jaunesne thumbup.gif maniau, kad apie 30 metu blush2.gif lotuliukas.gif atrodai labai brandi is pokalbiu, nezinau kodel g.gif

pas mus siandien lyja, jau kaip nervina toki orai verysad.gif bet gal po kokio menesio busiu ten kur silciau (zadu i uzsieni vaziuoti ieskoti darbo, nes Lietuvoje sakes) tai dabar juo labiau reikia numesti svorio, kad darbdaviai neissigastu lasiniu unsure.gif
Atsakyti
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju tongue.gif arba siaip toks gyvenimas kad nebe tusai galvoj tai taip ir gaunasi kad rimta motera bandau atrodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif as galvojau kad ir tu ne manometu o vyresne tongue.gif
o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip mirksiukas.gif as vat kai gristu i lt tokia laume jauciuos blink.gif nes jau simtas metu dazai tik retas mano draugas uzpakalis kaip jaujos galas blink.gif o ten visos issipusciusios issidaziusios ir kaip anoreksikes doh.gif blush2.gif o dar sako lt blogai gyvent doh.gif
na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt verysad.gif
kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo? g.gif
Atsakyti
Cia galima vesti visa suvalgoma maista, pateikia kiek reikia baltymu, angliavandeniu ir riebalu bei paskaiciuoja kaloringuma. Isbandykite smile.gif

http://www.megaukism...troles-dienynas
Atsakyti
rutuliuks tavo dienorasty rodo jog galima pasirinkti dieta, bet kai paspaudi ieiti nieko neatidaro.
O kas ten tokio kad jei idesi cia gali gauti nuo moderatoriu?.............
Atsakyti
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau blush2.gif
hmm bet man rodo kai pasijungiu g.gif ta prasme pasidarau ziuret profili ir ilendu i dienorasti na taip ziuriu kaip vat kad jus mano profili atsidarytumet tai man rodo g.gif
Papildyta:
http://www.supermama...?...ogid=12537
o dabar rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 00:42)
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau  blush2.gif 
hmm bet man rodo kai pasijungiu  g.gif ta prasme pasidarau ziuret profili ir ilendu i dienorasti na taip ziuriu kaip vat kad jus mano profili atsidarytumet tai man rodo  g.gif
Papildyta:
http://www.supermama...?...ogid=12537
o dabar rodo? g.gif

man nieko iki siol nerodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 19:26)
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju  tongue.gif  arba siaip toks gyvenimas kad nebe tusai galvoj tai taip ir gaunasi kad rimta motera bandau atrodyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as galvojau kad ir tu ne manometu o vyresne  tongue.gif
o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip  mirksiukas.gif  as vat kai gristu i lt tokia laume jauciuos  blink.gif  nes jau simtas metu dazai tik retas mano draugas uzpakalis kaip jaujos galas  blink.gif  o ten visos issipusciusios issidaziusios ir kaip anoreksikes  doh.gif  blush2.gif o dar sako lt blogai gyvent  doh.gif
na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt  verysad.gif 
kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo? g.gif

gal del to, kad cia mamu klubas, todel atrodo, kad visos vyresnes.
Kas del uzsienio, tai as irgi pastebejau, kad mes lietuvaites, daug labiau prisiziurime, nei kitos. as kai studijavau Graikijoje, ten buvo studentai is daugybes europos saliu, tai jos prieidavo, man paveldavo plaukus ir sakydavo, kodel Tu visada tobula, mes prie Taves nejaukiai jauciames blink.gif as sakau, juk moteris privalo prisiziureti. juo labiau, kad as tik normaliai apsirengdavau, truputi egipto zemes, tuso, svelniai seseliu ir viskas. o jos su maudomu i pleza, su tuo paciu maudomu i universiteta vietoje apatiniu doh.gif na tai tada taip, as labai prisiziuriu bigsmile.gif
Atsakyti
laba ryta nu nieko nesuprantu kodel nerodo unsure.gif
einu ieskot kitu budu kaip rarodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 12:33)
laba ryta nu nieko nesuprantu kodel nerodo  unsure.gif
einu ieskot kitu budu kaip rarodyt  ax.gif

o ka svarstykles rodo. tiesa, siandien Jums prisidavimas bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...7661&st=276
va cia turi tikrai rodyt yra kaip foto nuotaukos sudetos mirksiukas.gif pacioj apacioj puslaio mirksiukas.gif tik nzn ar iskaitysit nebent i savo kompus issisaugokit ir tada prisiartinkit nes ir as taip dariau kad suskaityt mirksiukas.gif
man sende vel nzn kiek doh.gif kur uzlipsi ir kaip uzlipsi rodo skirtingai tai emiau per viduriuka biggrin.gif na tai per savaite beveik kilo nebera g.gif
Atsakyti
niu mergaites kasnors kibsit su manim i kova ar ne?ar vel nematot unsure.gif
as jau sarasiuka darau i parde kai vaziuosim ka pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, o man savaits rezultatas +200gr. Nežinau ką toliau daryt ,norėčiau dar pasilaikyt, bet gal reiks ką kita galvot. g.gif Šiaip tai ši dieta nėra sunki ar labai monotoniška, tik neaišku kaip tas svoris krenta ir dėlko kartais kyla - rodos ir neprigriešini schmoll.gif . Nu dar galvosiu. g.gif
Atsakyti
gauja o ka tu valgai?kada valgai ir kokiais kiekiais valgai? g.gif
Atsakyti