QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 04, 00:42)
tai as galiu cia idet bet ale zinau panos is airijos bendravo ne toj temoj ir ne apie ta tai gavo velniu o cia nebus taip kad vip dietoj reklamuoju kita dieta tai negausiu uz tai velniu cia del to taip sakau
hmm bet man rodo kai pasijungiu

ta prasme pasidarau ziuret profili ir ilendu i dienorasti na taip ziuriu kaip vat kad jus mano profili atsidarytumet tai man rodo
Papildyta:
http://www.supermama...?...ogid=12537
o dabar rodo?
man nieko iki siol nerodo
Papildyta:
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 03, 19:26)
niu radai?
ai gal del to tokia atrodau kad su tetom bendrauju

arba siaip toks gyvenimas kad nebe tusai galvoj tai taip ir gaunasi kad rimta motera bandau atrodyt

as galvojau kad ir tu ne manometu o vyresne
o del uzsienio ten irgi ne taip lengva su darbais ir tik lietuvoj viskas priklauso nuo svorio ir grozio o vat uzsieni viskas kitaip

as vat kai gristu i lt tokia laume jauciuos

nes jau simtas metu dazai tik retas mano draugas uzpakalis kaip jaujos galas

o ten visos issipusciusios issidaziusios ir kaip anoreksikes

o dar sako lt blogai gyvent
na va kas nori bekt is lt o kas nori grist i lt
kaip mergaites sekasi laikytis ar jau tikrai visos mesit ar dar kuri bandysit istvert iki galo?
gal del to, kad cia mamu klubas, todel atrodo, kad visos vyresnes.
Kas del uzsienio, tai as irgi pastebejau, kad mes lietuvaites, daug labiau prisiziurime, nei kitos. as kai studijavau Graikijoje, ten buvo studentai is daugybes europos saliu, tai jos prieidavo, man paveldavo plaukus ir sakydavo, kodel Tu visada tobula, mes prie Taves nejaukiai jauciames

as sakau, juk moteris privalo prisiziureti. juo labiau, kad as tik normaliai apsirengdavau, truputi egipto zemes, tuso, svelniai seseliu ir viskas. o jos su maudomu i pleza, su tuo paciu maudomu i universiteta vietoje apatiniu

na tai tada taip, as labai prisiziuriu