Įkraunama...
Įkraunama...

VIP dieta

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 02 16, 14:45)
sveika zaislu karaliene  4u.gif
na dabar as jos jau nebesilaikau nu neina man niekaip su tais sventiniais savaitgaliais susitart kad neprisiryt  blush2.gif  tai dabar siaip mazdaug pagal ta dieta valgau  ax.gif  dabar galvoju tiesiog taip pasimaitint ir ziuresiu kaip seksis jei nekris tai imsiuos konkreciai ten rasomu produktu  mirksiukas.gif

Ir mane savaitgaliai zudo user posted image kai visi namuose , tik valdom user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 02 21, 00:26)
Ir mane savaitgaliai zudo user posted image kai visi namuose , tik valdom user posted image

na stiprybes tau su savaitgaliais biggrin.gif na jei yra noro ir tikri nori mest svori gali uzsukt pas mus i temuke kur bendraujam apie viska ir metam tuo paciu svori mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau nuo šiandien ir aš šią dietą. Man problemos su svoriu nebūtų, jei ne pilvas ir šonuose.(Kaip kriaušė atrodau:))
Geriu arbatą ir kavą be cukraus, neskanu, na bet pabandysiu:))
Baisiausia, kad varškės negaliu be uogienės valgyt. unsure.gif
Atsakyti
sveika smailyte sekmes laikantis sitos dietos 4u.gif
o kas tau neleidzia i varske isidet saukstelio uogienes g.gif
bent as kai laikiaus sitos dietos as viska sverdavau ir skaiciuodavau tai ir tu pasisverk pasiskaiciuok ir zinosi kiek gali isidet i varske uogienes mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir pradejau pries pora diena bet vis nusizengdavau, o siandien istveriau ir net nepasiekiau 40g, tiksliau tik apie 25g. kalorijas irgi paskaiciavau tai apie 750.
valgiau tokius kaip ir trupinius bet jauciuosi pavalgius:
suvalagiau indeli grudetos liesos varskes, poto paprasto varskes puse pakelio, 3 surio ploksteles, 4 plesomo surio lazdeles ir liesa jogurta ax.gif niekad nebuvau pratusi daug valgyti taigi man tiek uztenka smile.gif
Atsakyti
o kiek ir per kiek laiko numetat?
Atsakyti
Sveikos, aš ir bandau jungtis. Jau nuo vakar pradėjau, bet vis sugriešiju... Gerai,kad baigiau tą šokoladą - pagaliau pagundų namuose nebėr hihihi.gif

O šiaip aš jos jau antrą kartą laikausi ir patinka tuo,kad gali rinktis įvairų maistą ir kada nori, tikrai nereikia slampinėt alkanai.
Pvz pietums šiandien pasigaminau liesos varškės su liesu jogurtu, vienu obuoliu ir pagardinus cinamonu gavosi tik 16.6 taško. Pietūs visad man gaunasi gausesni negu pusryčiai, nes tiems tai net 10 taškų niekad nesurenku... Ir šian jau esu surinkus 25.1 taško su užkandžiavimais, bet aišku dar neskaičiavau tų kelių šokolado gabaliukų - tarkim jų ir nebuvo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Dar pamiršau paminėti tai,kad šitoje dietoje ir alkoholis nėra nusižengimas, tad be jo negalintiems tai puiki dieta manau smile.gif
QUOTE(mama_x2 @ 2011 05 21, 15:44)
o kiek ir per kiek laiko numetat?

Na, aš tiksliai neatsimenu, bet manau per savaite su viršum numečiau kokius 5kg. Tik bėda, kad jie paskui taip staigiai grįžo, kaip žaibas iš giedro dangaus... Šįkart bandysiu padoriai laikytis ir po dietos. Gera dieta, pripratina valgyt po mažai, į tai ir dedu visas viltis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuolem: 31 rugpjūčio 2011 - 16:49
nebėr bendraminčių? verysad.gif
Atsakyti
ar atsirastų bendraminčių? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau prisijungti i jusu gretas, tai va pradejau laikytis tasku dietos ir jau numeciau 3kg, na per kazkur 3savaites, rezultatu patenkinta, dar liko atsikratyt keletos kg, o beto jauciuosi lengvesne, linksmesne. 4u.gif
Atsakyti
Labas Agnute21,

aš jau virš mėnesio laikausi mirksiukas.gif -7 kg. Džiaugiuosi rezultatu, dar daaaaug liko iki finišo tiesiosios...dabar kažkodėl sustojo ir nė gramelis nekrenta, bet numanau dėl ko, tai labai nepergyvenu irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nesekiau temos is pat pradziu. Gal Jus cia apie Kremliaus dieta snekuciuojates?
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti