na as bent skaiciuoju anglevandenius o kalorijas mazdaug primetu pirmom dienom tai as nesusigaudziau ka valgyt tai labai stengdamasi nevirsyt angliavandeniu kaloriju net 1000 nesurinkau bet po to pasiskaiciavau tai dabar mazdaug valgau svarbu nepadauginu angliavandeniu buna viena diena maziau ju suvartoju kita diena daugiau bet 40 stengiuos nevirsyt kas del sporto na as atrodo nesportavau nebent sportu skaitosi namu tvarkymas

labuka mergytes
,ziuriu visai nieko jums einas
,saunuoles
,as begu nuo jusu,man netinka,toks maitinimosi riezimas,blogai su viduriais ir darzoviu vaisiu mazai,mesa per gerkle jau lipa
,sekmes jums visoms

Labas rytas
po savaitgalio net bijau ant svarstykliu stotis, zinau viena kad nuo ano pirmadieno iki penktadienio atsikraciau 2kg, bet manau jie jau mano pilve
ryte neatsispyriau bandelei ir vafliams
todel save db kankinu tik kava
sian jau nusizengiau, ryt pasitaisisiu ir svori vakare paziuresiu

laba diena na as vakar biski nusizengiau taisyklems
prisikirtau vakare krabu su ananasais misraines su duona ir sidro
tai sende + 500
na bet jau susiimsiu nuo sende ir bus vel super
deka na nieko nepakeisi jei netinka tai netinka linkiu kitaip atsikratyt tai kas trugdo gyvent

deka na nieko nepakeisi jei netinka tai netinka linkiu kitaip atsikratyt tai kas trugdo gyvent

na va pasilaikiau beveik pora savaiciu sitos dietos ir sende jau tikriausiai ja baigiu viso per sy laika numeciau
startavau su 87.4
sendieninis svoris 83.9
tai viso 3.5 kg bet buvo kad griesyjau vakar buvo iskrova na siam kartui sitos dietos man pakanka
startavau su 87.4
sendieninis svoris 83.9
tai viso 3.5 kg bet buvo kad griesyjau vakar buvo iskrova na siam kartui sitos dietos man pakanka

Seniai apleista tema...
Nuo rytojaus sumasčiau laikytis šios dietos. Tikiuosi atsiras ir daugiau norinčiųjų... Linksmiau, smagiau kartu būtų...
Reikia, jog kažkas sunkią valandą ir senkant valiai palaikytų ir pasakytų Susiimk, moterie
Čia toms kurios rusiškai supranta

Papildyta:
Ojei kokios nuotraukytės mažos... Na jei kuriai labai norėsis tai parašykit man i AŽ, persiūsiu normaliai...
Nuo rytojaus sumasčiau laikytis šios dietos. Tikiuosi atsiras ir daugiau norinčiųjų... Linksmiau, smagiau kartu būtų...

Čia toms kurios rusiškai supranta

Papildyta:
Ojei kokios nuotraukytės mažos... Na jei kuriai labai norėsis tai parašykit man i AŽ, persiūsiu normaliai...

Sveikos
ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg?
Man jau 4d kaip laikausi sios dietos!
Siaip niekad dietu nesu laikiusis, nes negaliu istverti nevalgius, pastoviai turiu kramsnoti
Per tuos kramsnojimus priaugau kokius 8kg, kuriuos noriu numesti iki vasaros. Pradejau sia dieta sverdama 60.9kg. Po 2 dienu dietos pasisveriau - 59.4, po 3d- 58.9kg! Tai nuo vakar nukrito puse kg, o jau galvojau, kad tikrai nieko nenukris, nes kimsau visa diena.. Aisku, leistinus produktus, kurie neturi, arba turi lb mazai angliavandeniu. Pvz pradejau diena su kava ir varske, paskui pietums pakepta vistiena su grybais ir grietinele, paskui gaminau balta sokolada pagal dunkano dietos recepta (ten irgi baltymine dieta), paskui varskes pyraga valgiau, desreliu, surio, desros, vyno taure, kavos kokius 3 puodelius isgeriau per diena, arbatos, limonado, redbull sugar free, zeles be cukraus.. Nezinau kodel tiek visko prisikimsau, gal kad pms, bet siandien ryte atsikeliau, pilvas plokscias, smagu
siandien jau tiek nevalgysiu. Bet kol kas lb patinka si dieta, nes jautiesi lb soti, net neatrodo, kad dietos laikausi, nuotaika gera
o per diena suskaiciuoju vos 30g angliu ir visai nera noro valgyti, anei bulkos, anei saldumynu. Ziuresim kaip toliau seksis
Parasykit, kas irgi laikotes, butu smagiau kartu!

ziuriu visai neaktyvi tema. Ar yra besilaikanciu sios dietos? Kaip sekasi mesti kg?

QUOTE(Pepsi @ 2011 01 23, 22:10)
Sveikos
Siaip niekad dietu nesu laikiusis, nes negaliu istverti nevalgius, pastoviai turiu kramsnoti
Per tuos kramsnojimus priaugau kokius 8kg, kuriuos noriu numesti iki vasaros. Pradejau sia dieta sverdama 60.9kg. Po 2 dienu dietos pasisveriau - 59.4, po 3d- 58.9kg! Tai nuo vakar nukrito puse kg, o jau galvojau, kad tikrai nieko nenukris, nes kimsau visa diena.. Aisku, leistinus produktus, kurie neturi, arba turi lb mazai angliavandeniu. Pvz pradejau diena su kava ir varske, paskui pietums pakepta vistiena su grybais ir grietinele, paskui gaminau balta sokolada pagal dunkano dietos recepta (ten irgi baltymine dieta), paskui varskes pyraga valgiau, desreliu, surio, desros, vyno taure, kavos kokius 3 puodelius isgeriau per diena, arbatos, limonado, redbull sugar free, zeles be cukraus.. Nezinau kodel tiek visko prisikimsau, gal kad pms, bet siandien ryte atsikeliau, pilvas plokscias, smagu
siandien jau tiek nevalgysiu. Bet kol kas lb patinka si dieta, nes jautiesi lb soti, net neatrodo, kad dietos laikausi, nuotaika gera
o per diena suskaiciuoju vos 30g angliu ir visai nera noro valgyti, anei bulkos, anei saldumynu. Ziuresim kaip toliau seksis
Parasykit, kas irgi laikotes, butu smagiau kartu!

Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia.
Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu.
Butu labai malonu bendrauti ir dalintis patarimais,
tik man reikia numesti ne 8,o 20kg.
bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men
Na tai tikiuosi ir mums pasiseks.
QUOTE(kinga33 @ 2011 01 24, 05:02)
Sveikute sveikute, na si dieta tikrai apmirus kazkokia.
Laikausi jos tik 2d, net nezinau ar numeciau nors 100g, treciadieni vaziuosiu pirkt svarstykliu.
bet uzsidegiau sia dieta, nuo to laiko kai buvusi klasioke papasakojo,kad numete 30kg per 4-5men
Sveikute, kaip smagu, kad as ne viena

Siandien ryte suvalgiau du kiausinius su sauksteliu majonezo
Per pietus valgiau vista troskinta ir 1 rauginta agurka
Na o va dabar neseniai 180g varskes (fui taip neskanu be cukraus)
Na tikiuosi viskas pavyks.
Nes siaip nesu didele megeja pavalgyt, BET SALDUMYNAI tai malo silpnybe.
Ir dabar virtuveje guli ananasiniai saldainiai ir sausainiai.
Tai jau virui pasakiau kad i stalciu padejau,kad man akiu netrintu ir grieko nepadaryciau
O is ko ta pica darysi?
Jug tesloj tiek daug angliavandeniu.....
As dar skaitineju rusiska foruma
http://kremldiet.com/
jei supranti pasizvalgyk, forumuose irgi yra ivairiu receptuku.
Beje rytdienai ruosiuosi kepti skilteles baklazano,o ant virsaus varske sumaisyta su cesnakais ir majonezu.
niam niam bent jau man
Per pietus valgiau vista troskinta ir 1 rauginta agurka
Na o va dabar neseniai 180g varskes (fui taip neskanu be cukraus)
Na tikiuosi viskas pavyks.
Nes siaip nesu didele megeja pavalgyt, BET SALDUMYNAI tai malo silpnybe.
Ir dabar virtuveje guli ananasiniai saldainiai ir sausainiai.
Tai jau virui pasakiau kad i stalciu padejau,kad man akiu netrintu ir grieko nepadaryciau

O is ko ta pica darysi?
Jug tesloj tiek daug angliavandeniu.....

As dar skaitineju rusiska foruma
http://kremldiet.com/
jei supranti pasizvalgyk, forumuose irgi yra ivairiu receptuku.
Beje rytdienai ruosiuosi kepti skilteles baklazano,o ant virsaus varske sumaisyta su cesnakais ir majonezu.

Dar buvau numaciusi kelis receptukus
1. Imam vistienos krutinele,pasudom.paliekam kazkuriam laikui.
I vistienos farsa idedam druskos,pipiru,1kiausini.
Farsa iviniojame i file.
Galima uzsukti siulais arba krapstuku.
Ir kepam arba garuose verdam.
Labai megstu vistiena - tai butinai padarysiu.
2. galima daryti kotletukus su suriu
i farsa (bet koki) ideti kiausini,druskos pipiru ir gabaliuka surio. kepti orkaitej.
3. galima daryti balandeliui,tik geriausia is kinietisku kopustu ir i farsa ryziu nedeti.
1. Imam vistienos krutinele,pasudom.paliekam kazkuriam laikui.
I vistienos farsa idedam druskos,pipiru,1kiausini.
Farsa iviniojame i file.
Galima uzsukti siulais arba krapstuku.
Ir kepam arba garuose verdam.
Labai megstu vistiena - tai butinai padarysiu.
2. galima daryti kotletukus su suriu
i farsa (bet koki) ideti kiausini,druskos pipiru ir gabaliuka surio. kepti orkaitej.
3. galima daryti balandeliui,tik geriausia is kinietisku kopustu ir i farsa ryziu nedeti.
oj aciu uz receptukus! Butinai reiks pabandyt pasigaminti
Tikrai skaniai ta vistiena su farsu idarytu atrodo. As irgi panasiai valgau- ryte kiausiniai, ant pietu kokia nors mesa su koncervuotu agurku, uzkandziam ar vakarienei suris ar siaip kas tinka. O tu nebandei i varske isiberti saldiklio? Zinau, kad nesveika, bet as naudoju dabar kol dietinuos, nes ka jau padarysi, gal nieko neatsitiks per pora savaiteliu. Tai is to saldiklio ir pieno milteliu gaminau balta sokolada, visai gerai gavosi, kaip tikras
As irgi saldumynu megeja, bet jau prigrasinau vyrui kad nenestu namo nieko saldaus, o jei nestu, kad as nematyciau. Buvo pries mano dieta nusipirkes sau Nutellos sokoladini krema sloike. Tai suvalgydavo viena sauksteli ir pasideda ant veliau.. Ziuredavau as i ta sloika vis, nors bandziau susilaikyt, bet visa surijau
Pastebejau, kad jei atprantu nuo cukraus, galiu issilaikyt gana ilgai, bet neduok die atsikasiu kokio sokolado- ir vel priklausomybe sugris..
Pirmom dienom gal sunkiau buvo, o dabar jau nesinori, ypac kai nera namie
Laikykis ir tu, bus lengviau, arba paprasyk vyro, kad pasleptu kur tu nerastum .
Gaila, kad as rusiskai nesuprantu, tai negaliu pasiskaityt to forumo..
O baklazanai kiek turi angliu? Galma mums juos valgyti? Noreciau as irgi pasidaryti juos, jei galma.
Picos recepta buvau radus Youtube. Vadinosi "Low carb pizza" ar panasiai. Tai ta pada daro is 2 rusiu tarkuoto surio, kiausinio ir kazkeliu sauksteliu selenu lygtais. Paskui iskepe ta blyna, ant virsaus sudejo desra, mesa, suri, dar kazka ir vel pakepe. Dabar ne namie esu, tai negaliu paziureti, bet kai grisiu namo, paziuresiu tiksliau ko ten reikia.
As tai snd desreles valgiau pietums su agurku, bet kazkaip ne tiek jauciuosi pilna, kaip pavalgius tikros mesos. Na, bet surio dar su kava prikirtau, tai normaliai.

As irgi saldumynu megeja, bet jau prigrasinau vyrui kad nenestu namo nieko saldaus, o jei nestu, kad as nematyciau. Buvo pries mano dieta nusipirkes sau Nutellos sokoladini krema sloike. Tai suvalgydavo viena sauksteli ir pasideda ant veliau.. Ziuredavau as i ta sloika vis, nors bandziau susilaikyt, bet visa surijau

Gaila, kad as rusiskai nesuprantu, tai negaliu pasiskaityt to forumo..
O baklazanai kiek turi angliu? Galma mums juos valgyti? Noreciau as irgi pasidaryti juos, jei galma.
Picos recepta buvau radus Youtube. Vadinosi "Low carb pizza" ar panasiai. Tai ta pada daro is 2 rusiu tarkuoto surio, kiausinio ir kazkeliu sauksteliu selenu lygtais. Paskui iskepe ta blyna, ant virsaus sudejo desra, mesa, suri, dar kazka ir vel pakepe. Dabar ne namie esu, tai negaliu paziureti, bet kai grisiu namo, paziuresiu tiksliau ko ten reikia.
As tai snd desreles valgiau pietums su agurku, bet kazkaip ne tiek jauciuosi pilna, kaip pavalgius tikros mesos. Na, bet surio dar su kava prikirtau, tai normaliai.