Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(winia @ 2007 08 02, 16:41)
Na capslock'as man visad primena rėkimą.

uzjauciu..o jis man netycia matai isjunge
Atsakyti
sveikutes na ir priraset ax.gif prisibaret doh.gif

as irgi noriu pridurt kad psichoterapija man tikrai nepadejo mane nervino g.gif
kaip zodziai gali padeti idomiai cia g.gif
vaistai tai padeda iveikti nors mazesni bent viduriavima ax.gif
pvz man prasidejo dzs nuo operacijos na ir nuo antibu ,o paskui per ta dzs ir depresija isivariau baime ir nerima ir dabar dar didesni dzs simptomai nes jautrus organizmas jautri ir zarna g.gif doh.gif
Atsakyti
varau savaitgaliui ilsėtis į mišką prie ežero. tikiuosi, spėsiu pasimaudyti iki mmm blush2.gif tuo pačiu ir vyro gimtadienis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 03, 12:31)
varau savaitgaliui ilsėtis į mišką prie ežero. tikiuosi, spėsiu pasimaudyti iki mmm blush2.gif tuo pačiu ir vyro gimtadienis smile.gif

smagu bet as tai bijociau,vel visa savatigali prasedesiu namie doh.gif kaip man atsibodo,pavargau nuo tos rutinos verysad.gif
Atsakyti
ka tik is darbuko as blink.gif jau pavargau ne tas zodis blush2.gif savaitgali irgi dirbsiu verysad.gif darbo bus daug doh.gif
kaip ziedlapei darbukas kazi g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 08 03, 21:40)
ka tik is darbuko as blink.gif jau pavargau ne tas zodis blush2.gif savaitgali irgi dirbsiu verysad.gif darbo bus daug doh.gif
kaip ziedlapei darbukas kazi g.gif  mirksiukas.gif

Sveikutes, niu zinokit pirma diena viskas gerai praejo, bijau prisisneket, zmones kaip ir visur, vieni noriai bendrauja kiti nelabai, zodziu ziuresim, bet darba zodziou nelabai pagal sveikata pasirinkau, nes reiks daug vazinet, nu ziuresim 4u.gif
Atsakyti
sveikos kaip laikotes?as kaip visada lb blogai viduriuoju istisa para nieko nevalgau bet vistiek is wc neiseinu 4u.gif jau prasidejo depresija.visa savaitgali prasedejau namie,kada viskas baigsis doh.gif o jus nebandet susistayti mitybos ar koki maisto toleravimo testa daryti?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 05, 15:40)
sveikos kaip laikotes?as kaip visada lb blogai viduriuoju istisa para nieko nevalgau bet vistiek is wc neiseinu  4u.gif jau prasidejo depresija.visa savaitgali prasedejau namie,kada viskas baigsis  doh.gif o jus nebandet susistayti mitybos ar koki maisto toleravimo testa daryti?

Sveikute, as tai su vyriuku 4h pajuri pragulejau laugh.gif labai grazus oras lauke vacation4.gif as tai zinok viska valgau zinok Tina huh.gif na iskyrus pieno produktus, dabar stengiuos kuo maziau vartot, o seip tai nera taip kad ko nors atsisakyciau, nes kaip anksciau minejau as viduriuoju nepriklausomai nuo to ka valgau, tai kokia prasme tada save varzyt, jei nebuna geriau unsure.gif tik ryte stengiuos atidziau rinktis ka valgau, nes tada man blogiausia buna blink.gif kazkada masciau apie ta maisto toleravimo testa, bet pasiskaiciau cia supermamu fforume atsiliepimus ir praejo noras schmoll.gif
o tai tau visa diena taip blogai ir buna?as tai siulau paciai atkreipt demesi nuo kuriu produktu blogiau nuo kuriu geriau, as tais testais nelabai tikiu zinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 05, 16:25)
Sveikute, as tai su vyriuku 4h pajuri pragulejau  laugh.gif labai grazus oras lauke  vacation4.gif as tai zinok viska valgau zinok Tina  huh.gif na iskyrus pieno produktus, dabar stengiuos kuo maziau vartot, o seip tai nera taip kad ko nors atsisakyciau, nes kaip anksciau minejau as viduriuoju nepriklausomai nuo to ka valgau, tai kokia prasme tada save varzyt, jei nebuna geriau  unsure.gif tik ryte stengiuos atidziau rinktis ka valgau, nes tada man blogiausia buna  blink.gif kazkada masciau apie ta maisto toleravimo testa, bet pasiskaiciau cia supermamu fforume atsiliepimus ir praejo noras  schmoll.gif
o tai tau visa diena taip blogai ir buna?as tai siulau paciai atkreipt demesi nuo kuriu produktu blogiau nuo kuriu geriau, as tais testais nelabai tikiu zinok  4u.gif

jo visa diena taip blogai,o maista prisiziuriu bet jokio skirtumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 05, 18:05)
jo visa diena taip blogai,o maista prisiziuriu bet jokio skirtumo verysad.gif

vaje kaip negerai, net nezinau tada ka pasiulyt, o tu kokius vaistukus geri? seip jeigu man buna blogesnes dienos tai loperamid isgeriu, nes pavargstu lakstyt i wc, o daugiau tai pati zinai kokia ta situacija su vaistais unsure.gif
Atsakyti
eisiu pas psichiatre nes jau depresija isivariau.einu is proto visa diena vien asaros zodziu baisu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 05, 18:00)
vaje kaip negerai, net nezinau tada ka pasiulyt, o tu kokius vaistukus geri? seip jeigu man buna blogesnes dienos tai loperamid isgeriu, nes pavargstu lakstyt i wc, o daugiau tai pati zinai kokia ta situacija su vaistais  unsure.gif

o kokius tu vaistukus geri?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 05, 19:48)
eisiu pas psichiatre nes jau depresija isivariau.einu is proto visa diena vien asaros zodziu baisu  verysad.gif
Papildyta:

o kokius tu vaistukus geri?

as tai zinok dabar nieko negeriu, savo homeopato niekaip nesugaunu, tai be loperamid nieko ir nevartoju ir tai ji pora kartu per savaite isgeriu, bet jei jau taip blogai tai tikrai siulyciau nueit pas gydytoja, kad tik rastum gera, kuris suprastu apie ka sneki, man tai matai poreikio nera eit, o dar kai taip nusivyliau tais psichoterapeutais doh.gif as vistiek isitikinusi, kad bent siuo gyvenimo etapu didziausia mano problema yra butent viduriavimas, ne baimes ar depresija...bet as jau daug metu sergu, gal po tiek laiko ateina susitaikymas? pradzioj labai sunku buvo pamenu, dabar lengviau
Atsakyti