Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

tina, uzjauciu console.gif
kristuksss, t.y. ziedlape biggrin.gif as tai to labiausiai ir bijau, kad man ta pati fignia nebutu. nes keltis tai reiktu 5 kaip minimum , ryte nieko nevalgyciau nei negerciau (cia taip visad pries vaziuojant), o dar lexotanilio 3mg jei ikalciau, o po jo laaabai sunku atsibusti kita ryta ir siaip visa diena ziauriai migdo. zodziu, ilgai as taip netempciau, issekimas ateitu greit, ir nei man to darbo reiketu, nei nieko. bandysiu ieskoti puse etato po paskaitu, net nzn. aisku, is to pinigines naudos tai mazai, bet visokios ten savirealizacijos, 'patirtis' ir kitokia fignia. nu, ziuresim. siaip man didziausias trukdis gal vieta, kurioj gyvenu, ale artimiausiu metu ji nezada keistis. kas blogai pas mus in Lt, kad praktiskai visuose darbuose zmogus priristas esi prie darbo vietos, nera rimtu, ar vidutinio rimtumo darbu, kuriuos gali dirbti pas save namie prie pc. o uzsieny tas yra, bent jau kiek zinau. tai va, pavydziu rolleyes.gif bo jauciuosi tai tokia kiaip invalide dabar unsure.gif nu nieko, kiaip nors kada nors mes nugalesim first.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif nera laiko net rasyti dirbu ir as juodai ax.gif visa diena ant koju nera kada prisesti doh.gif keliuosi penkta ryto nieko nevalgau kavos puodeli ikalu ir vsio raminamu ir lopediumo taip kaip ir katalike sake issikratau viska wc ir einu darbuke blush2.gif
siaip zarnynas durniuoja kartais vakar labai leido viduriukus ,o praeitas dieneles tai nieko buvo g.gif
na ir siandie burbia pilvas doh.gif daede juodai sitas reikalas nezinau kiek tempsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 08, 23:51)
tina, uzjauciu console.gif
kristuksss, t.y. ziedlape biggrin.gif as tai to labiausiai ir bijau, kad man ta pati fignia nebutu. nes keltis tai reiktu 5 kaip minimum , ryte nieko nevalgyciau nei negerciau (cia taip visad pries vaziuojant), o dar lexotanilio 3mg jei ikalciau, o po jo laaabai sunku atsibusti kita ryta ir siaip visa diena ziauriai migdo. zodziu, ilgai as taip netempciau, issekimas ateitu greit, ir nei man to darbo reiketu, nei nieko. bandysiu ieskoti puse etato po paskaitu, net nzn. aisku, is to pinigines naudos tai mazai, bet visokios ten savirealizacijos, 'patirtis' ir kitokia fignia. nu, ziuresim. siaip man didziausias trukdis gal vieta, kurioj gyvenu, ale artimiausiu metu ji nezada keistis. kas blogai pas mus in Lt, kad praktiskai visuose darbuose zmogus priristas esi prie darbo vietos, nera rimtu, ar vidutinio rimtumo darbu, kuriuos gali dirbti pas save namie prie pc. o uzsieny tas yra, bent jau kiek zinau. tai va, pavydziu rolleyes.gif bo jauciuosi tai tokia kiaip invalide dabar unsure.gif nu nieko, kiaip nors kada nors mes nugalesim  first.gif

skaitau kad lexotanili kazkuri geriat? ir kaip jums jo poveikis?
Atsakyti
man jis dėl noro į wc nepadeda, atrodo g.gif tik kažkiek ramiau at dūšios gal. o šiaip migdo nuo jo
Atsakyti
man tai lengviau biski nuo jo tik mano vadinasi bromazepam lygiai tokia pat sudetis kaip ir lexsotonilio ir manes visai nemigdo
Atsakyti
man tai nuo xanax ramu, bet jau migdo juodai ir tokia biski apatiska jauciuos schmoll.gif
Atsakyti
kaip mergaites gyvenat?as tai visai nusivariau nuo koju,gryztu is ligonines ir i lova o ryta kylu vel,dar kad nors sveikatos tureciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 10, 22:39)
kaip mergaites gyvenat?as tai visai nusivariau nuo koju,gryztu is ligonines ir i lova o ryta kylu vel,dar kad nors sveikatos tureciau  doh.gif

as tai po biski labai laukiau savaitgalio, bent isimiegosiu laugh.gif o kaip tavo draugo sveikatele?gal kiek geriau?
Atsakyti
aš tai mąstau, kaip čia prisiverts eit miegoti... eilinįsyk naktinėju. reikia dar pritūpimus padaryti, į vonią ir miegot:) su pilvu - nieko naujo horizonte doh.gif ryt gal eisim į kiną, tai jeigu eisim, garantuotai nervinsiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 11, 03:56)
aš tai mąstau, kaip čia prisiverts eit miegoti... eilinįsyk naktinėju. reikia dar pritūpimus padaryti, į vonią ir miegot:) su pilvu - nieko naujo horizonte doh.gif ryt gal eisim į kiną, tai jeigu eisim, garantuotai nervinsiuos g.gif

wacko.gif oho tau taip nesimiega?tai kada kelies? ax.gif as tai kai puse 6 keliuos, man akys uzsimerkia jau 22h lotuliukas.gif is esmes jau nuo 20h pradedu miego noret, bet cia matyt kaip pirma darbo savaite reik priprast tongue.gif
Atsakyti
as tai ka tik is darbuko blink.gif blink.gif jau pervargau sakes bet uzsidirbau kiek tongue.gif
numeciau 3kg otai pilvo nebera blush2.gif
siaip zarnynas streikuoja bet pakenciamai ax.gif kai nevalgau diena lyg ir nieko ,tada rami bunu rolleyes.gif
nusipirkau alucio atsipalaidavimui nes kojas skauda ,visa diena ant koju doh.gif

kaip tina tavo reikaliukai g.gif gal pagerejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 11, 10:31)
wacko.gif oho tau taip nesimiega?tai kada kelies?  ax.gif as tai kai puse 6 keliuos, man akys uzsimerkia jau 22h  lotuliukas.gif is esmes jau nuo 20h pradedu miego noret, bet cia matyt kaip pirma darbo savaite reik priprast   tongue.gif

taigi as dabar nedirbu biggrin.gif durniu volioju smile.gif kai anksti keliuosi, tai irgi anksciau einu miegot... vienuolikta, dvylikta. kartais 10, jei lexotanilis nulauzia:) o siandien gi savaitgalis, tai juo labiau su vyru naktinejom, ta proga, kad savaitgalis prasidejo biggrin.gif . zinai, kai ryte issimiegi, tai ir nakti gali nemiegot smile.gif o siaip keliuos 10-11val. dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 rugpjūčio 2007 - 21:00