Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(ziedlape @ 2007 08 05, 19:13)
as tai zinok dabar nieko negeriu, savo homeopato niekaip nesugaunu, tai be loperamid nieko ir nevartoju ir tai ji pora kartu per savaite isgeriu, bet jei jau taip blogai tai tikrai siulyciau nueit pas gydytoja, kad tik rastum gera, kuris suprastu apie ka sneki, man tai matai poreikio nera eit, o dar kai taip nusivyliau tais psichoterapeutais  doh.gif as vistiek isitikinusi, kad bent siuo gyvenimo etapu didziausia mano problema yra butent viduriavimas, ne baimes ar depresija...bet as jau daug metu sergu, gal po tiek laiko ateina susitaikymas? pradzioj labai sunku buvo pamenu, dabar lengviau

TAI VA MAN BAISIAUSIA TAS VIDURIAVIMAS,JEI KELIAS DIENAS NIEKO NEVALGAI O VISTIEK IS WC NEISEINI VIEN VANDUO BEGA.AS TAI BIJAU TO LOPERAMIDO DAZNAI GERT.O KIEK TU METU SERGI?O KAI MOKINAIS KAIP TU I PASKAITAS EIDAVAI.AS VEL PRADESIU MMOKYTIS TAI NEZINAU
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 05, 21:15)
TAI VA MAN BAISIAUSIA TAS VIDURIAVIMAS,JEI KELIAS DIENAS NIEKO NEVALGAI O VISTIEK IS WC NEISEINI VIEN VANDUO BEGA.AS TAI BIJAU TO LOPERAMIDO DAZNAI GERT.O KIEK TU METU SERGI?O KAI MOKINAIS KAIP TU I PASKAITAS EIDAVAI.AS VEL PRADESIU MMOKYTIS TAI NEZINAU

as sergu jau 4 metai, o kiek tu laiko nepamenu? ax.gif kas del mokslu tai daug streso turejau, nes matai as susirgau butent kai istojau i pirma kursa, gal po menesio kazkur, aisku pradzioj nezinojau kas man vyksta tai gal tik po pusmecio suzinojau, kad man dzs...kas del paskaitu pradzioj labai retai lankiau, nes turejau didele baime, kai keliems destytojams buvau pasisakius, kad turiu sveikatos bedu ir kartais man buna negera (cia pries egus). Sunkiausia man budavo su pirmom paskaitom, viena paskaita antram kurse budavo karta per savaite ir 8h tai nei karto i ja ir nenuejau, gerai kad buvo teorine, o paskui pradejau itikinet save, kad taip gyvent toliau negalima, pradejau vaiksciot i paskaitas 8h, nors streso daug turedavau, bet svarbiausia itikint save, kad mes nesam priristi tose paskatose ir bet kuriuo momentu gali iseiti is paskaitos, ar is egzamino, nepavyks kita karta perlaikysi, o geriausiu atveju destytojai irgi yra zmones ir paskius kad tau negera i wc tikrai isleis, galu gale suauge zmones esam, manau niekam nebutina aiskint, kad tau reikia i wc, as tai dazniausiai apsimesdavau, kad man reikia su mobiliaku pasneket ir iseidavau:D
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 05, 20:52)
as sergu jau 4 metai, o kiek tu laiko nepamenu?  ax.gif kas del mokslu tai daug streso turejau, nes matai as susirgau butent kai istojau i pirma kursa, gal po menesio kazkur, aisku pradzioj nezinojau kas man vyksta tai gal tik po pusmecio suzinojau, kad man dzs...kas del paskaitu pradzioj labai retai lankiau, nes turejau didele baime, kai keliems destytojams buvau pasisakius, kad turiu sveikatos bedu ir kartais man buna negera (cia pries egus). Sunkiausia man budavo su pirmom paskaitom, viena paskaita antram kurse budavo karta per savaite ir 8h tai nei karto i ja ir nenuejau, gerai kad buvo teorine, o paskui pradejau itikinet save, kad taip gyvent toliau negalima, pradejau vaiksciot i paskaitas 8h, nors streso daug turedavau, bet svarbiausia itikint save, kad mes nesam priristi tose paskatose ir bet kuriuo momentu gali iseiti is paskaitos, ar is egzamino, nepavyks kita karta perlaikysi, o geriausiu atveju destytojai irgi yra zmones ir paskius kad tau negera i wc tikrai isleis, galu gale suauge zmones esam, manau niekam nebutina aiskint, kad tau reikia i wc, as tai dazniausiai apsimesdavau, kad man reikia su mobiliaku pasneket  ir iseidavau:D

AS JAU KOKIE 4 METAI.O TAU LOPERAMIDAS VISADA PADEDA?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 05, 22:11)
AS JAU KOKIE 4 METAI.O TAU LOPERAMIDAS VISADA PADEDA?

tai tada panasiai labai ir sergam unsure.gif man jis praktiskai ir nelabai padeda, geriu tik tam kad ramiau butu...as pradzioj prisipratinus nuo jo buvau, nes nebezinojau ko griebtis, tai net 8 tabletes viduriavimo nesustabdydavo schmoll.gif o dabar tai kaip kada, tiek daug nebegeriu, bet beda kad jos pradeda veikt ne is karto g.gif jeigu isvis suveikia...o jei suvekia kita diena vel viskas tas pats, kur normaliam zogui uzklijuotu porai dienu kaip minimum...
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif tik ką grįžau. siaubas, su tais gimtadieniais. vakar ėdžiau, šiandien ėdžiau, kai nekišo, tai pati saldainius ryjau blush2.gif iš mano 50kg bus pasidarę kokie 53 cry.gif , bo man daug nereik, greit užsimeta. kaip čia ryt ir poryt susilaikyt nuo valgymo, kad atstatyčiau į vietą mad.gif kai aplink šokoladai tik voliojasi mad.gif
kas dėl džs, tai man greit 'sukaks' 3 metai lotuliukas.gif ale pirmus metus tai dar ne tokia chernia buvo, galėjau valgyti viską ir gerti alkoholį, grynai nuo streso reaguodavo, o 'apogėjų' pasiekė kažkur prieš metus su puse gal lotuliukas.gif
žodžiu, reikia šliaužt į vonią, o paskui į lovą pas vyrelį čiūčia liūlia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 rugpjūčio 2007 - 23:20
sveikuteles mergytes ,as tai du metai sergu ,bet anksciau kaip katalike sake galejau valgyt gerti alhogoli kazkaip geriau buvo ir ne tokia baime turejau blush2.gif o dabar kuo toliau tuo baisiau g.gif
siandie neisiu i darba nes per iseigines dirbau nuo astuoniu iki astuoniu doh.gif tai jau apkudau blush2.gif pilvas netoks didelis
o kas del sveikatos tai zinokit visaip vakar tik pora kart ejau i wc nors ir privalgyta buvo visokiu nesamoniu is vakaro biggrin.gif
vakar piena gryzusi geriau tai nezinau kaip ryte bus blush2.gif

tina butinai eik pas psicho gal antidepresantai netinka ,ten gi raso anotacijoj prie salutiniu poveikiu kad gali viduriuoti g.gif
prisimenu kai man buvo vienus prirase pabandymui antidepresantus tai triedziau baisiai doh.gif tik nustojau gert ir baigesi g.gif na aisku rytinis viduriavimas tai ne lotuliukas.gif bet jau cia ne vaistai kalti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
sveikos. kaip sveikatos? pas mus šian buvo dar vienas baliukas anksčiau minėta proga wacko.gif kažkaip beveik nieko nevalgiau, bet visiems išėjus, daviau per maistą blush2.gif karočia, jei tada priaugo ~pusė kilo, tai šįsyk bus tikrai 'močniau' sad.gif frusty.gif cry.gif nu bet gana apie tuos kilus, kaip nors numesiu... vat kad krūva indų laukia, tai... doh.gif ir įdomu, kokia ryt sveikata bus... beje, po to gimtadienio šokoladą juodąjį valgiau, žinokit, nuo jo tikrai užkietėja viduriai (nuo kakavos irgi, bet reikia gerti nemažai), tačiau juk šokolodu nesimaitinsi nuolat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 08, 00:28)
sveikos. kaip sveikatos? pas mus šian buvo dar vienas baliukas anksčiau minėta proga  wacko.gif kažkaip beveik nieko nevalgiau, bet visiems išėjus, daviau per maistą blush2.gif karočia, jei tada priaugo ~pusė kilo, tai šįsyk bus tikrai 'močniau'  sad.gif  frusty.gif  cry.gif nu bet gana apie tuos kilus, kaip nors numesiu... vat kad krūva indų laukia, tai... doh.gif ir įdomu, kokia ryt sveikata bus... beje, po to gimtadienio šokoladą juodąjį valgiau, žinokit, nuo jo tikrai užkietėja viduriai (nuo kakavos irgi, bet reikia gerti nemažai), tačiau juk šokolodu nesimaitinsi nuolat doh.gif

as irgi ta girdejau kad sokoladas stabdo viduriavima.kaip ziedlapei sekas darbuke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 08 rugpjūčio 2007 - 06:41
nu va viena beda nevaiksto,draugas papuole i avarija galvos trauma ir luzes raktikaulis,guli klinikuose,ir kaip negali nesinervuoti.o kita savaite zadejau imt atostogas ir vaziuot pas daktaru savo bedu tvarkytis,nu zodziu toks jau tas gyvenimas doh.gif
Atsakyti
Vargse Tina uzjauciu tave labai, laikykis console.gif tikiuos viskas bus gerai unsure.gif
As katalike tavo svori turedama tai galvos tikrai nesukciau biggrin.gif man tai kaip prisikabinio 6kg pries 4mes niekaip neatsikratau essen.gif
o del darbo tai vargo vakariene ten su juo...kasdieninis stresas, keliuos puse 6 kasdien, dar tik 4 dienos kaip dirbu o jau jegu nebeturiu, visa laika ant kojyciu, gal bent svoriui i nauda bus laugh.gif pusle mano jautri, vakar na.. net 6h nebuvo kur pasisiot, rytoj vel tokia pat diena laukia jau organizmas skysciu neraliai reikalauja o gert bijau, nes zinau kad wc tikrai nebus, zodziu pusle treniruoju kaip reikalas, bet zodziu sitas darbas man palei sveikata yra pats blogiausias koki begalejau susirast...bet nieko, ner kada apie ligas galvot, reik darbus dirbt, gal tada ir ligos uzsimirs biggrin.gif nes darbais uzverte juodai ir kapstykis zmogus kaip nori
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 08, 19:46)
Vargse Tina uzjauciu tave labai, laikykis  console.gif tikiuos viskas bus gerai  unsure.gif
As katalike tavo svori turedama tai galvos tikrai nesukciau  biggrin.gif man tai kaip prisikabinio 6kg pries 4mes niekaip neatsikratau  essen.gif
o del darbo tai vargo vakariene ten su juo...kasdieninis stresas, keliuos puse 6 kasdien, dar tik 4 dienos kaip dirbu o jau jegu nebeturiu, visa laika ant kojyciu, gal bent svoriui i nauda bus  laugh.gif pusle mano jautri, vakar na.. net 6h nebuvo kur pasisiot, rytoj vel tokia pat diena laukia jau organizmas skysciu neraliai reikalauja o gert bijau, nes zinau kad wc tikrai nebus, zodziu pusle treniruoju kaip reikalas, bet zodziu sitas darbas man palei sveikata yra pats blogiausias koki begalejau susirast...bet nieko, ner kada apie ligas galvot, reik darbus dirbt, gal tada ir ligos uzsimirs  biggrin.gif nes darbais uzverte juodai ir kapstykis zmogus kaip nori

as ir del svorio neimu i galva,kai didesniu bedu yra.o kaip tau su viduriais ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 08, 22:14)
as ir del svorio neimu i galva,kai didesniu bedu yra.o kaip tau su viduriais ar gerai?

tai pries 2h atsikeliu, tada iskart einu pusryciaut sociai, tada isilakstau ir jau tada pusetinai, bet loperamida geriu dabar kasdien po 2tabletes, dar kazkaip nedrasu man bijau.gif
Atsakyti