Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(ziedlape @ 2007 08 26, 17:06)
nezinau kaip susitaikiau, bet jau atsibodo mastyt, kaip blogai, kad as ta liga sergu, man tai nebuna dienos, kad neviduruociau, bet jei nera pablogejimo, tai zinau, kad man pora val ryte uzteks kad isividuruociau tada ikalu kokio loperamid pora kartais ir fsio vaziuoju i darba unsure.gif na su autu tai nerizikuoju vaziuot, nes man zarnynas toks ant "ribos" pradzioj ryte buna, paskui jau viskas susitvarko, jei kokio maisto netinkamo nesuvalgau  blink.gif
kartais pagalvoju, kad kancia su tokia liga toki darba dirbt, bet is kitos puses gal sumazes ta priklausomybe nuo wc  doh.gif nes bent jau slapintis as noriu istisai, nors pusle aisku ne visada buna pilna, tad kai pasonej buna wc dazniau ir lakstai, buvo atvejis kad nezinojau kiek laiko dirbsiu ir kur wc yra, tai xanax teko ikalt, nes tada jau baisu buvo pasidare...

Papildyta:
nu zodziu neplanuoju as tam darbe ilgai uzsibut vistiek, nes itampa, kai reikia isvaziuot kazkur per ilgesni laika vistiek is proto isvarytu  unsure.gif bet negrazu iskart iseit is darbo isidarbinus, o as juk nezinojau kur einu  verysad.gif

sakai rytais issitupi wc o tau per diena nera noro i wc?
Atsakyti
diena retai kada buna, nebent kokiu saltibarsciu uzvalgau, pagrinde tik ryte 99 proc. g.gif o tau visa diena?ir vakare?
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 26, 20:12)
diena retai kada buna, nebent kokiu saltibarsciu uzvalgau, pagrinde tik ryte 99 proc.  g.gif o tau visa diena?ir vakare?

vakare maziau,diena buna,bet daznai buna apgaulingas noras o tau nebuna atrodo kad net ta zarna jauciu
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 26, 22:36)
vakare maziau,diena buna,bet daznai buna apgaulingas noras o tau nebuna atrodo kad net ta zarna jauciu

apgaulingas buna noras, pac rytais, bet veliau zarna aprimsta, o taip tai jauciu, bet dabar pusle man labiau gyvent trugdo, nes zarnynas tik puse dienos, o jinai istisa para unsure.gif
Atsakyti
sveikos.papasokosiu buvau pas privaciai gastro docenta daktara ir t.t nu zodziu super pirdum biggrin.gif tai paziurejo skydliauke paklause plaucius sirdi yra sirdies uzesiai,nu einam sako paziuesim gerkle.ir isiziojau......pasirodo man letine angina paspaude ir parode pulius tai vos nenuvirtau o man nei skauda tai nei ka,pamatavo yra temperatura,o as visada jauciu kad turiu temperaturos tai cia nuo anginos.nu ir isvada tokia kad........nuo tos anginos bakterijos keliauja i zarnyna ir ten juos jau duodasi ir sukelia visus tuos nemalonumus:mmm tai israse antibiotiku skalauju gerkle,ziuresiu kaip cia bus po menesio vel eisiu
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 27, 18:23)
sveikos.papasokosiu buvau pas privaciai gastro docenta daktara ir t.t nu zodziu super pirdum  biggrin.gif tai paziurejo skydliauke paklause plaucius sirdi yra sirdies uzesiai,nu einam sako paziuesim gerkle.ir isiziojau......pasirodo man letine angina paspaude ir parode pulius tai vos nenuvirtau o man nei skauda tai nei ka,pamatavo yra temperatura,o as visada jauciu kad turiu temperaturos tai cia nuo anginos.nu ir isvada tokia kad........nuo tos anginos bakterijos keliauja i zarnyna ir ten juos jau duodasi ir sukelia visus tuos nemalonumus:mmm tai israse antibiotiku skalauju gerkle,ziuresiu kaip cia bus po menesio vel eisiu

pas mane irgi buvo letine angina, ir ja isoperavo (tada jau puse metu sirgau dzs), taciau niekas nepasikeite schmoll.gif o isgydyti letines anginos praktiskai neimanoma, nes ji trumpam nuslopinama vaistu, o paskui vel atsinaujina. beje, man vienu metu (kai dar nebuvo isoperuota) irgi buvo israses gydytojas antibiotiku nuo anginos - nuo ju paleido vidurius, o is tikruju mane tada labiau reikejo gydyti nuo bronchito, ir galiausiai gavau plauciu uzdegima. o visi tie antibiotikai, galima sakyti, ir sukele man dzs ir baimes doh.gif todel atsargiai su jais, kad dar prasciau nebutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 rugpjūčio 2007 - 17:42
QUOTE(katalike @ 2007 08 27, 18:40)
pas mane irgi buvo letine angina, ir ja isoperavo (tada jau puse metu sirgau dzs), taciau niekas nepasikeite schmoll.gif o isgydyti letines anginos praktiskai neimanoma, nes ji trumpam nuslopinama vaistu, o paskui vel atsinaujina. beje, man vienu metu (kai dar nebuvo isoperuota) irgi buvo israses gydytojas antibiotiku nuo anginos - nuo ju paleido vidurius, o is tikruju mane tada labiau reikejo gydyti nuo bronchito, ir galiausiai gavau plauciu uzdegima. o visi tie antibiotikai, galima sakyti, ir sukele man dzs ir baimes doh.gif todel atsargiai su jais, kad dar prasciau nebutu

eina sau
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nera kada net parasyti blush2.gif
tina nemanau kad dzs nuo kazkokios anginos schmoll.gif jeigu susije su nervais beto paseli juk tau dare butu rade kokiu nors bakteriju ax.gif

as jauciuosi kaip visada ryte neviduriuoju bet tustinuosi kokius tris kartus g.gif tada i darbuka na o pusle siandie streikavo verysad.gif vakar tik viena kart buvau o siandie pusle spaude ir laksciau verysad.gif

kaip jums sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau tų aloe vera juice, bet paskaičiau atsliepimus, kad gali nebūtinai pagerinti, bet ir pabloginti situaciją. tai bijau gerti. turbūt močiutei atiduosiu. o pinigai tai nemaži > 30Lt kaip į balą...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 29, 22:23)
nusipirkau tų aloe vera juice, bet paskaičiau atsliepimus, kad gali nebūtinai pagerinti, bet ir pabloginti situaciją. tai bijau gerti. turbūt močiutei atiduosiu. o pinigai tai nemaži > 30Lt kaip į balą...

o tu pabandyk gal gi bus ir gerai as leidausi i uzpakali alijociu man nei gerejo nei blogejo
g.gif
Atsakyti
ir as geriau blogai lb nebuvo net neprisimenu,gerk manau,o ka jau ten taip baisiai raso?
Atsakyti
ai, raso, kuries dzs su uzkietejusiais viduriais, kad atseit lengviau i wc nueina. kiti, kas skausmu turi, raso, kad nueme skausmus, bet noras i wc liko, dar kitiems labai padejo, o tokiu, kuriemks dar labiau atlaisvino irgi yra. nes alijosius turi laisvinamaji poveiki, tai gal kazkam jis suveikia taip, kad nebespazmuoja zarna ir geriau, o kitiems dar blogiau padaro. a, dar yra kategorija tokiu, kuriems jokio poveikio. tai vat ir zinok sad.gif
Atsakyti