Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

***** siandie suknistai jauciuos doh.gif antra diena prastai va ir dabar suvalgiau grikiu koses ir paleido verysad.gif iskart dar net suvirskyt nesuspejo atsibodo galutinai ***** baisu gyvent su sia liga cray.gif cray.gif cry.gif ,isgeriau lopediumo ,vyras nusipirko masina o joj dar nevaziavus ....
kaip jus gyvenate kaip katalike tu jautiesi ?
Atsakyti
tina, gerl yra skrandzio refliuksas, ar kaip ten ji. cia kazkur ta tema yra.

lynkute, jauciuosi prastai kai tik savaitgalis baigiasi. amzina baime. puse dienos bliaunu, visa diena nervinuosi. kaip tas 3 dienas pragyvent. nezinau, prie ko tai prives. dar kazkokie, atsiprasant, atsiskaitinejimai pries didele auditorija. ai. nzn. nieko gero negalvoju, nieko gero nematau. kai dar nebuvo pablogejimo, tai dar verciausi siaip ne taip. o dabar........ zinau, kad net nakti ramiai nepamiegosiu
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 10 01, 19:37)
tina, gerl yra skrandzio refliuksas, ar kaip ten ji. cia kazkur ta tema yra.

lynkute, jauciuosi prastai kai tik savaitgalis baigiasi. amzina baime. puse dienos bliaunu, visa diena nervinuosi. kaip tas 3 dienas pragyvent. nezinau, prie ko tai prives. dar kazkokie, atsiprasant, atsiskaitinejimai pries didele auditorija. ai. nzn. nieko gero negalvoju, nieko gero nematau. kai dar nebuvo pablogejimo, tai dar verciausi siaip ne taip. o dabar........ zinau, kad net nakti ramiai nepamiegosiu

o tau viduriavimas ar ir baime kiek kartu viduriuoji as siandie gal septynis kart buvau doh.gif parduotuvej buvau isejus ir pradejo burbuliuot ir variau kiek kojos nese net apsipirkt nespejau normaliai doh.gif ***** irgi verkiu lopediumas nepadeda.
Atsakyti
viduriavimas. bet toks nenormalus, lyg buciau kazko ne to uzvalgiusi. o tas burbuliavimas tai nervus gadina, dar skausmas buna. bet kartais ir burbuliuoja, ir skauda, ir nieko nebuna. o kartais tik spek iki wc lakstyt. tai todel ir baisu labai. seniau nebuvo tokios nesveikos baimes ir nepasitikejimo. seniau man beveik niekada neburbuliuodavo. ai, net nesinori kalbet......
Atsakyti
GERL - refliuksas kitaip tariant. Ko tik negeriau ir ko tik nevalgiau. ir probiotikai, selenys ir kvieciu gemalai, ir kazkokio auksinio uso nuoviras, arbatos visokios, net pelynas blink.gif Tai viena, tai kita kartais padeda. Neziau kaip jums, siaip toleruoju ivairius maistus, bet jei pavalgau tikru kibinu Trakuose, tai mirtis ...

O realiai tai kas padeda "nuo pilvo", tai raminantys, kofeino (kavos, arbatos, kokia ji bebutu- balta, juoda ar zalia, isskyrus zolines arbatas) atsisakymas ir manksta ryte, ypac kai veikia pilvo raumenys... atsilenkimai, ir panasiai. Bet be tampymosi, o ramiai, nuosekliai ir kasdien, bent po 15 min. rytais nevalgius, zinoma (turiu puikia raumenu tempimo ir mankstos knygele). Man susidaro ispudis, kad kai turi ta negalia tai ker keleta metu suzinai kaip tavo organizmas reaguoja ir ismoksti savo, individualiu "gudrybiu". Kas gerai tau, ne butinai pades kitam.

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 10 01, 21:19)
viduriavimas. bet toks nenormalus, lyg buciau kazko ne to uzvalgiusi. o tas burbuliavimas tai nervus gadina, dar skausmas buna. bet kartais ir burbuliuoja, ir skauda, ir nieko nebuna. o kartais tik spek iki wc lakstyt. tai todel ir baisu labai. seniau nebuvo tokios nesveikos baimes ir nepasitikejimo. seniau man beveik niekada neburbuliuodavo. ai, net nesinori kalbet......

zinok katalike per situs pablogejimus musu isivarai ziaure baime paskui sunku buna labai kai uzeina visa isprakaituoji unsure.gif blink.gif tik sirdis pradeda kratytis ,man siandie galva svaigsta matyt vakar daug skysciu praradau viduriuojant g.gif o dar ir oras slegia nes pas mus apsiniauke labai bus lietucio tikriausiai,penktadieni reiks eiti pas psicho nes bromazepamas baigiasi tai poto neturesiu savaitgaliui g.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites ir vienas berniuk biggrin.gif tai kaip begyvenat?kazkaip itariu, kad situacija nesikeicia... ***** jau eina penkti metai kaip sergu ta liga ir pasveikimo nenusimato, nors homeopatas vis dar zada, kad mane pagydys, tai vienintelis siuo metu mane gelbejantis siaudas...ir aisku mano darbas... vargo vakariene o ne darbas...ryte atejusi nezinau kur ir kuriam laikui gali tekti isvaziuot dirbt, o ka jau kalbet apie wc, kai visi aplinkui zmones sveiki nesinori niekam pasakoti apie savo problemas unsure.gif
bet nezinau ar del praejusiu metu, ar del isbandytu ivairiu vaistu, ar del specifinio darbo jauciu kad si po truputi atsitraukia,lyginat su ligos pradzia.. aisku reikia spjaut tris kart per peti kad neprisikalbeciau biggrin.gif
siandien gera nuotaika, mat sampaniuko isgeriau tai galiu rezumuot is savo puses kad viduriuoju 2 kartus ryte iki to kol man reikia eit i darba, valgau viska ko noriu, geriu irgi biggrin.gif svarbiausia iveikti baimes 4u.gif darbas yra dizdiausia mano baime ir manau didziausias isigelbeijmas, nes tokiom salygom dirbant negaliu isileisti minciu apie DZS jei isileisciau buciau zlugusi... ir greiciausia isdurneciau
Stiprybes viseims sergantiems DZS, svarbiausia neprarasti vilties ir iveikti savo baimes wub.gif
Atsakyti
tai gal homeopatiniai padeda? g.gif baimes baimem, bet kai is vakaro gera nuotaika guliesi, nieko blogo nevalgiusi, o atsikelus ryte - mirtis alyvose... kaip tatai pavadint? o mano maisto racionas tai nuostabus: uzvakar nieko, vakar 2 bandeles, siandien 2 bandeles thumbup.gif kur tie plaukai nustos krist su tokiu nuostabiu maistu. bet nu o ka - jau nebezinau ka valgyt. atsigriebiu savaitgali, vienu zodziu
Atsakyti
Gal kuri bandet sportuot? Skaiciau kad prie vegetaciniu virskinamojo trakto sutikimu reikia daryt pratimus pilvo raumenims ir siaip mankstintis.

Ir dar klausimukas, cia visos skundziates kad viduriuojat, o nebuna atvirksciai kad uzkieteja mirtinai, nes ivairus variantai to DZS pasitaiko?

Vakar buvau pas gastroenterologe. Issiklausinejo ar neturiu temperaturos, ar nevemiu, nepykiona ir panasiai. Sakau ne. O kai paspaude pilva,tai tik pasokau, net pati nustebo. Skauda sakau visur, nespauskit. O tyrimus paziurejo, echoskopija,kiti tyrimai - visur norma.

Iskart apie psichatra prabilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 10 04, 00:03)
Gal kuri bandet sportuot? Skaiciau kad prie vegetaciniu virskinamojo trakto sutikimu reikia daryt pratimus pilvo raumenims ir siaip mankstintis.

Ir dar klausimukas, cia visos skundziates kad viduriuojat, o nebuna atvirksciai kad uzkieteja mirtinai, nes ivairus variantai to DZS pasitaiko?

Vakar buvau pas gastroenterologe. Issiklausinejo ar neturiu temperaturos, ar nevemiu, nepykiona ir panasiai. Sakau ne. O kai paspaude pilva,tai tik pasokau, net pati nustebo. Skauda sakau visur, nespauskit. O tyrimus paziurejo, echoskopija,kiti tyrimai - visur norma.

Iskart apie psichatra prabilo smile.gif

koks cia sportas darbe vasara koks sportas geras buvo numeciau tris kg,iki darbo peskute nors budavo galimybe vaziuot kad prasiblaskyciau ir taspat budavo

mint buna ivairiai kartais visa diena neini i wc o kartais penkis ,bet kai uzkieteje tai bijai kad nepramustu nes buna toks pilnumo jausmas pilve kad ojojoj

vartoju as ir antidepresantus ir raminamus ir niekas nesikeicia aisku jai negerciau butu isvis ,,kapec,, g.gif

ziedlape kai geriau niekada negalvoji apie dzs ir eini be baimes kai buna blogai tau mintys visur nes liga duoda apie save zinot ir nieko cia nepakeisi schmoll.gif

o man tai kuo toliau tuo blogiau g.gif dabar negaliu alhogolio gert nes buna sakes doh.gif tris dienas matyt zarnynas issiderina nuo pjenkiu nevirskina tada jau vandeniu varau, anksciau galedavau alhogoli gerti budavo tik trumpam pablogejimas ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 04 spalio 2007 - 06:51
as tai jau 2 menesius i sporto kluba ruosiuos moraliskai, jei pavyks daiet parasysiu ar yra rezultatai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 04, 18:18)
as tai jau 2 menesius i sporto kluba ruosiuos moraliskai, jei pavyks daiet parasysiu ar yra rezultatai  biggrin.gif

SĖKMĖS lotuliukas.gif
nemyliu sporto blush2.gif mankštą prisiverčiu padaryt, o šiaip tai... tik bėgiojimas man mokyklos laikais patikdavo. turbūt todėl, kad greitai bėgau biggrin.gif nu ir dar lankstumo pratimai. dar prisimenu, kaip I kurse keldavausi dėl tos kūno kultūros paskaitos 5 valandą (toli važiuot) tai jomajo doh.gif
Atsakyti