Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(mints @ 2007 10 06, 22:31)

Taigi geriau tesiam apie viduriavima smile.gif net nepatogu klaust bet tema medicinine. Kaip ten su gleivem pas jus ismatose - pasitaiko? g.gif

buna ir gleiviu ir kartais kraujo g.gif mints o tu geri kokius nors antidepresantus?ar tik raminamus g.gif
as tai geriu ir raminamus ir antidepresantus bet sakiau eisiu pas psicho kad prirasytu kitus antidepresantus nes tokia baime turiu kad baisu doh.gif jie nenumusa man baimes tik miega gerina g.gif

pasidariau jautri labai g.gif vakar nusipirkau uzuolaidas ir vyrui dzempery uzuolaidos netiko vyras pasimatavo dzempery per mazas doh.gif puoliau i asaras kad pinigai sukisti o prekes gules blush2.gif doh.gif bet poto nusiraminau nunesiau prekes atgal grazino pinigelius ax.gif ,net vyras stebejo mane ir sake tau reikia geros pagalbos nes tu isivarysi dar didesne liga. kaip nereguosi kad liga kuria turiu daveda iki tokio silpnumo verysad.gif

o kaip jus jauciates kaip savaitgali leidziat wub.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
sveikutes, tai blogai kad baime tokia didele turi ir jokie vaistukai nepadeda unsure.gif o tu i konsultacijas pas koki psichoterapeuta nevaikstai? tik del vaistuku nueini, ane?mane irgi baime aplanko, bet del darbo,grauziu save kad galejau geriau darba padaryt blush2.gif
as tai tinginiauju, vakar vakare sveciu turejom, kavinej buvom alaus priplimpinau tai pilvuzas dar siandien isiputes biggrin.gif bet nieko normalei, noretus isiet pasivaiksciot, bet oras pas mumi prastas
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 07, 10:50)
sveikutes, tai blogai kad baime tokia didele turi ir jokie vaistukai nepadeda  unsure.gif o tu i konsultacijas pas koki psichoterapeuta nevaikstai? tik del vaistuku nueini, ane?mane irgi baime aplanko, bet del darbo,grauziu save kad galejau geriau darba padaryt  blush2.gif
as tai tinginiauju, vakar vakare sveciu turejom, kavinej buvom alaus priplimpinau tai pilvuzas dar siandien isiputes  biggrin.gif bet nieko normalei, noretus isiet pasivaiksciot, bet oras pas mumi prastas

vaikstau pas psichiatra jis ir parenka vaistus unsure.gif bet ju neatrenka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 10 07, 11:58)
vaikstau pas psichiatra jis ir parenka vaistus unsure.gif bet ju neatrenka schmoll.gif

o pacios konsultacijos ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 07, 17:03)
o pacios konsultacijos ar padeda?

na ka ten padeda pasakai kas darosi ir tiek unsure.gif na ir vaistu paraso ir fsio
nes pas mus psichoterapijos seansu nera mieste gal ir padetu bet kazkaip nesitiki daukas tai labai dziaugiasi jais tipo padeda g.gif

ka veikiat? as tai gulineju paskui prie kompo biski pasedziu ir vel paguliu tongue.gif labai diena britki ner ka veikt pliaupia kaip is kibiro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 07 spalio 2007 - 16:35
aš irgi namie trinuosi. tik vat kad per daug prisivalgiau šį savaitgalį, išsikraudinėt reiks. dabar va tik iš parduotuvės. man patinka toks orelis. romantyyka. pačios maloniausios ir įsimintiniausios akimirkos vykdavo esant tokiam orui blush-anim-cl.gif tai net nesinori ir neišeina apie problemas galvot...smile.gif tik vyras niurzga kitam kambary prie kompo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 spalio 2007 - 17:41
QUOTE(lynkute @ 2007 10 07, 09:06)
mints o tu geri kokius nors antidepresantus?ar tik raminamus g.gif
.....
o kaip jus jauciates kaip savaitgali leidziat wub.gif  mirksiukas.gif ?

Coaxil jau puse metu ir Lexotanili periodiskai... pagal savijauta... tik paskutinis periodas biski uzsitesa ziuriu... doh.gif

Man tai sis savaitgalis gana nykus. Toks sanariu skausmas isimete kad eina sau. Nuo vaikystes man jei pasinervinu, tarkim per egzus, tai paskui kojas suka ta diena. O dabar ar tai nuo oro ar bendros savijautos tap isiskaudejo... Jau kelios dienos. O dar tas pilvas gurgia ir paskauda. Kazkaip labai jau tas virskinimas su nervais susijes, ar ne?

Pastebejau dar toki dalyka, kad kai virskinimas sustreikuodavo, prasidedavo kurios nors akies voko trukciojimas, toks nezymus, niekas nepoastebi, jei neparodai. Matyt nervai. Lexotanolis anksciau padedavo o dabar nebe.
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 10 07, 23:37)
Coaxil jau puse metu ir Lexotanili periodiskai... pagal savijauta... tik paskutinis periodas biski uzsitesa ziuriu... doh.gif

Man tai sis savaitgalis gana nykus. Toks sanariu skausmas isimete kad eina sau. Nuo vaikystes man jei pasinervinu, tarkim per egzus, tai paskui kojas suka ta diena. O dabar ar tai nuo oro ar bendros savijautos tap isiskaudejo... Jau kelios dienos. O dar tas pilvas gurgia ir paskauda. Kazkaip labai jau tas virskinimas su nervais susijes, ar ne?

Pastebejau dar toki dalyka, kad kai virskinimas sustreikuodavo, prasidedavo kurios nors akies voko trukciojimas, toks nezymus, niekas nepoastebi, jei neparodai. Matyt nervai. Lexotanolis anksciau padedavo o dabar nebe.

zinok man pacioj pradzioj bromazepam( toks pat kaip ir lexsotonil tik firma skiriasi) padedavo kazkaip jautesi kai isgeri gerai taip apramina atpalaiduoja o dabar schmoll.gif atrodo lyg ir visai nieko nedaro priprato organizmas ir fsio schmoll.gif
man tai netruksi akis ,kazkada tai budavo kad patrukciodavo dabar ne,o del sanariu tai zinok ir man tuos sanarius suka man irgi nuo vaikystes sanarius skauda nes turejusi traumu ir nieko negaliu padaryt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 08 spalio 2007 - 06:24
aš nžn, ar akies trūkčiojimas su nervinimusi susijęs. nu gal g.gif bet man visą gyvenimą periodiškai patrūkčioja. kažkaip netrukdo per daug. o kojas būna, kad skauda, lyg būčiau labai daug vaikščiojusi, nors realiai tai visai nedaug... sakot, nuo nervinimosi g.gif aš jaučiu, kad 95proc mano skausmų visokių yra nuo nervų. esmė tame, kad man jie gyvent nelabai trukdo, bet va šita nesąmonė...
Atsakyti
sveikutes user posted image
kaip gyvenat g.gif ?
***** kaip salta brrrr.,pasikeliau anksti ner ka veikt.....pilvas burbia blink.gif oi kaip as laukiu pagerejimo .......

dar norejau paklaust kiek kainuoja linex kapsules nes internete paziurejau 75,85 blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 09 spalio 2007 - 07:23
apie 14Lt, bet jų tiek tik 3 dienoms pakanka, jei gersi, kaip parašyta. aš tai mažiau 'taupau' jas. o kodėl taip anksti keliesi, jei jau nedirbi?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 10 09, 08:28)
apie 14Lt, bet jų tiek tik 3 dienoms pakanka, jei gersi, kaip parašyta. aš tai mažiau 'taupau' jas. o kodėl taip anksti keliesi, jei jau nedirbi?

o kiek ten kapsuliu yra?ai nezinau nesimiegojo vyras pasikele i darba tai ir as rolleyes.gif
kaip tau su zarnynu? gal aprimo audros mirksiukas.gif
Atsakyti