Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

sveikutes ar nelabai tongue.gif tongue.gif as tai nelabai blush2.gif reikia pas psicho eiti o cia baime kokia ilindo nesusitvarkau as su tom baimem reikia keist psicho bet kad ju nera daugiau pas mus schmoll.gif vaistus geriu o baimiu nei kiek nenaikina uzknisa juodai visur teiravausi pas psichiatrus svetainese apie tuos antidepresantus o jie neatsako g.gif pas savo klausiau ar baime naikina atsake taip bet kazkodel baime pastoviai turiu nesuprantu g.gif
katalike ar eisi siandie pas psicho?kazka minejai kad penktadieni papasakosi kaip sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
nenuėjau blush2.gif miegot labai norėjau. tik atsikėliau, paskaičiavau, kiek raminamųjų liko ir nuėjau toliau miegot laugh.gif prie to dar prisidėjo, kad pilvas nelabai gerai jautėsi. tai va. paskambinau, tik nukėliau apsilankymą į spalio 15 smile.gif
Atsakyti
as irgi nenuejau pas psicho blush2.gif mama dave raminamu, blush2.gif
o kas tau katalike israso lexsotonili?
Atsakyti
nu man psichiatrė seniau išrašydavo g.gif bet dabar tai turbūt xanaxo ar kažko kito prašysiu, nes xanax 0,5mg man veikia taip, kaip lexotanil 3mg... o gal dar geresnių yra, nes tie abu tai mane labai slopina, bet taip paviršutiniškai, kad miegot žiauriai norisi (per kai kurias paskaitas tai galva kinkuoju biggrin.gif taip sunku neužmigt), bet viduj vis tiek įtampa žvėriška. nu negi nėra tokių vaistų, kurie NE RAMINTŲ, bet ATPALAIDUOTŲ g.gif

taip kitko, kalbant apie atpalaidavimą, tai man seniau (labai seniai) padėdavo valerijono tinktūra (tabletės absoliučiai neveikdavo, nors ir 6 prarydavau), bet labai jau trumpai veikdavo... dabar turbūt visą buteliuką reiktų išgert biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 05 spalio 2007 - 18:44
QUOTE(katalike @ 2007 10 05, 19:38)
nu man psichiatrė seniau išrašydavo g.gif bet dabar tai turbūt xanaxo ar kažko kito prašysiu, nes xanax 0,5mg man veikia taip, kaip lexotanil 3mg... o gal dar geresnių yra, nes tie abu tai mane labai slopina, bet taip paviršutiniškai, kad miegot žiauriai norisi (per kai kurias paskaitas tai galva kinkuoju biggrin.gif taip sunku neužmigt), bet viduj vis tiek įtampa žvėriška. nu negi nėra tokių vaistų, kurie NE RAMINTŲ, bet ATPALAIDUOTŲ g.gif

taip kitko, kalbant apie atpalaidavimą, tai man seniau (labai seniai) padėdavo valrijono tinktūra (tabletės absoliučiai neveikdavo, nors ir 6 prarydavau), bet labai jau trumpai veikdavo... dabar turbūt visą buteliuką reiktų išgert biggrin.gif

matai o manes visai nemigdo as dvi tabletes ikalu ir dar antidepresantu ir nei kiek nemigdo schmoll.gif
o tai tu lexsotonili gerk puse gal ciela tau per dauk g.gif
sakiau pirksiu gersiu vel gerasiais bakterijas yra dabar lepicol su dvigubai daugiau bakteriju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 10 05, 19:47)
matai o manes visai nemigdo as dvi tabletes ikalu ir dar antidepresantu ir nei kiek nemigdo schmoll.gif
o tai tu lexsotonili gerk puse gal ciela tau per dauk  g.gif
sakiau pirksiu gersiu vel gerasiais bakterijas yra dabar lepicol su dvigubai daugiau bakteriju  g.gif

nepadeda man 1,5mg schmoll.gif rankos dreba ir visa kratausi 'tolko tak', stotelėj cekavos zosės vėpso kaip į narkomanę ar pan. biggrin.gif . man iš probiotikų patiko Linex
Atsakyti
isiterpsiu pas jumis biggrin.gif as jau nebenoriu nei tu probijotiku nei bakteriju gert, man gaila pinigu tiesa pasakius, tuo labiau kad man nepadeda unsure.gif as tai nuo kitos savaites pradesiu xanax gert, nes virsininke grizt, o jin tokia biski tespote tai nervai neatlaikytu su ja bendraut...3men istempiau dar kokie 3 ir varyciau lauk is ten. jau pabodo nervus gadint blink.gif as tai isgeriau du buteliukus alaus, privalgiau cipsiuku ir mastau. kad nuo pirmadienio reiketu vis delto nueit sportuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš šiaip irgi tų probiotikų negėriau jau, bet kai pablogėjao... ir tai geriu tik iš vakaro ir ryte prieš važiuodama:) irgi alų maukiu blush2.gif pas vyrą draugas atėjo, jie ten geimina, šūkauja, tai ir aš alučio gurkštelnu smile.gif)) irgi čipsai dar voliojasi kažkur lotuliukas.gif
Atsakyti
savaitgalis vis delto tai manau atleistina lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
Ar ne sveikesnes jauciates savaitgaliais? As stai gastroenterologe atlankiau siandien nes reikejo tyrimu rezus paziuret. Na ir nudziugino, kad DZS tai ir taip zinojau. Bet kad kepenu kazkoks ALT fermentas padidejes, tai tipo reiskia kad gresia hepatitas, t.y kepenu uzdegimas, o kokio velnio jis man tai nzn.

Mastau dabar ar tik nebus nuo tu visu vaistu rijimo. Niekad neziuredavau ar veikia kepenis ta chemija. O jus niekad nesityret kepenu, kaip ten pas jus su tuo ALT rodikliu idomu? Tikiuosi normoj?...

Tai prie viso to brudo ka geriu dar ir kazkoki Hepafit teks prisidet... taip ir bankrutuot galima...
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 10 06, 01:58)
Ar ne sveikesnes jauciates savaitgaliais? As stai gastroenterologe atlankiau siandien nes reikejo tyrimu rezus paziuret. Na ir nudziugino, kad DZS tai ir taip zinojau. Bet kad kepenu kazkoks ALT fermentas padidejes, tai tipo reiskia kad gresia hepatitas, t.y kepenu uzdegimas, o kokio velnio jis man tai nzn.

Mastau dabar ar tik nebus nuo tu visu vaistu rijimo. Niekad neziuredavau ar veikia kepenis ta chemija. O jus niekad nesityret kepenu, kaip ten pas jus su tuo ALT rodikliu idomu? Tikiuosi normoj?...

Tai prie viso to brudo ka geriu dar ir kazkoki Hepafit teks prisidet... taip ir bankrutuot galima...

o ***** as irgi tos hemijos tiek privarius raminami + antidepresantai doh.gif
o koki tyrimai nustatantys kad kepenims blogai?
man kartais paskauda sonus tai gal ir man koks velnias yra nuo tu visokiu vaistuku g.gif
vakar atejusi drauge buvo atsinese konjako atsisakiau visai negaliu gerti blush2.gif ,na galiu gerti bet poto buna sakes neislendu is wc tai geriau nerizikuoti blush2.gif
Atsakyti
nieko, visiem sveikiem paskauda sonus. Neisivaryk sau dar vienos ligos. Tai daug maz alkoholiku liga. Siaip tai kai echoskopija daro, pamato kad kepenys istine ar pakeite forma. O kai biocheminis kraujo tyrimas ka rodo, ta i ne visad suprasi nuo ko taip. Gali but pakitimai nuo antibiotiku, apsunuodijimo. Buna virusai, ABC, D ir tt... hepatitai, uzdegiminiai procesai organizme, buna kiti didesni ar mazesni virusiukai, net kazkoks herpes virusas kenkia kepenim. Lasteles patyliukais zusta ir tai matosi biocheminiam tyrime kaip ALT ir dar kazkoks kitas rodiklis. Bet lasteles atsistato, tik labai pamazu ir niekad nekompenuoja to kas jau prarasta. O ypac kenkia alkoholis kepenims. Na o jei vartojat ir benzodiazepinus, uzmirskit kas tai yra tas alkoholis smile.gif Tokie vaistai kaip Lexotanilis (ypac didesnem dozem) ne itin sveika kepenims o Lexotanilis + alkoholis = kepenu edikas. Antidepresantai tai buna ivairus jie siaip lengvesni ir ne taip apsunkina kepenu darba.

Taigi geriau tesiam apie viduriavima smile.gif net nepatogu klaust bet tema medicinine. Kaip ten su gleivem pas jus ismatose - pasitaiko? g.gif
Atsakyti