Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

lankiausi, bet nusibodo vaikščiot, nes tuo metu negerėjo, dar blogiau tik pasidarė, nes nuolat reikėjo gilintis į tai, kas nemalonu, o man geriau kaip tik tada, kai užsimirštu... tai va. manau, jeigu tik po truputį pradėtų tvarkytis viduriai, tai ir nervai tuo pačiu. o atvirkštinis variantas toks neįtikėtinas, kad beveik neįmanomas. nes kaip gali atsipalaiduoti, kai blogai fiziškai jauties. žodžiu, užburtas ratas.
bet pas psichiatrę apsilankau vis vaistų kad išrašytų, kai pasibaigia smile.gif nors ji tai daro labai nenoriai, nes raminamieji negydo, prie jų priprantama ir t.t., bet kol kad gerenės alternatyvos nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 liepos 2007 - 17:14
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 02, 17:35)
sveikutes,oij kaip man blogai,jau net verkiau.nervai visai paslijo.o jus nesilankot pas psichologa?

Aš manau, kad jei pavyktų rasti gerą psichoterapeutą, tikrai padėtų.
Poliklinikos psichologo gal ir neužtektų, nesu girdėjus gerų atsiliepimų. Bet gera psichoterapija tikrai turėtų padėti. Čia juk psichinė problema, ne fizinė.
jei turi galimybę gydytis privačiai, tikrai manau pabandyk. Tik ne visad iš pirmo karto pavyksta rasti tinkantį ir patinkantį psichoterapeutą. Nors man pavyko, ta moteris man tapo neatskiriama mano gyvenimo dalimi.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 02, 18:25)
Aš manau, kad jei pavyktų rasti gerą psichoterapeutą, tikrai padėtų.
Poliklinikos psichologo gal ir neužtektų, nesu girdėjus gerų atsiliepimų. Bet gera psichoterapija tikrai turėtų padėti. Čia juk psichinė problema, ne fizinė.
jei turi galimybę gydytis privačiai, tikrai manau pabandyk. Tik ne visad iš pirmo karto pavyksta rasti tinkantį ir patinkantį psichoterapeutą. Nors man pavyko, ta moteris man tapo neatskiriama mano gyvenimo dalimi.

o kokiu budu man jo ieskoti privaciai net neisivaizduoju?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 02, 19:53)
o kokiu budu man jo ieskoti privaciai net neisivaizduoju?

Kur tu gyveni?

Bandyk įvesti į google "psichoterapijos" ir žiūrėk, ką išmeta.
Aš taip radau tą centrą, į kurį einu. Stebuklingai iš pirmo karto pataikiau pas psich-terapeutę, kuri man labai tinka. Kartais tenka ir kelis pakeisti, kol randi sau priimtiną. Jei Vilniuje, galėsiu daugiau parašyti į až.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 02, 20:02)
Kur tu gyveni?

Bandyk įvesti į google "psichoterapijos" ir žiūrėk, ką išmeta.
Aš taip radau tą centrą, į kurį einu. Stebuklingai iš pirmo karto pataikiau pas psich-terapeutę, kuri man labai tinka. Kartais tenka ir kelis pakeisti, kol randi sau priimtiną. Jei Vilniuje, galėsiu daugiau parašyti į až.

as is kauno
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 02, 20:09)
as is kauno

Manau, kad neturėtum problemos rasti Kaune. Gal forume paskaitinėk, gal kokių atsiliepimų rasi. Bandyk per guglą ieškoti ar skambink į 118.

Atsakyti
mergytes,pasakykit man savo nuomone patarkit
siandien suzinojau rezultatus kad istojau i VU studijuoti toliau,aisku labai smagu,bet visa dziaugsma temdo mano ta nelemta beda kuria mes turime verysad.gif paskaitos vyksta kas antra sestadieni nuo 9val.atrodo labai noreciau mokytis,bet kaip pagalvoju apie savo savijauta tai neuzka verysad.gif dabar ypac kai pablogejo sveikata tai isvis plaukai siausias vien nuo tos minties.laiko turiu iki rugsejo men.nezinau ka daryti.patarkit
jau vien mintis kad reikes keltis anskti ryta ir vaziuoti i vilniu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 02, 20:22)
siandien suzinojau rezultatus kad istojau i VU studijuoti toliau,aisku labai smagu,bet visa dziaugsma temdo mano ta nelemta beda  kuria mes turime verysad.gif paskaitos vyksta kas antra sestadieni nuo 9val.atrodo labai noreciau mokytis,bet kaip pagalvoju apie savo savijauta tai neuzka  verysad.gif dabar ypac kai pablogejo sveikata tai isvis plaukai siausias vien nuo tos minties.laiko turiu iki rugsejo men.nezinau ka daryti.patarkit
jau vien mintis kad reikes keltis anskti ryta ir vaziuoti i vilniu  cry.gif

Mokykis ir spręsk probelmas;) jos tikrai išsprendžiamos;)
Tai laikina fizinė būklė, būtinai mokykis, ypač jei labai nori:)
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 07 02, 20:22)
siandien suzinojau rezultatus kad istojau i VU studijuoti toliau,aisku labai smagu,bet visa dziaugsma temdo mano ta nelemta beda  kuria mes turime verysad.gif paskaitos vyksta kas antra sestadieni nuo 9val.atrodo labai noreciau mokytis,bet kaip pagalvoju apie savo savijauta tai neuzka  verysad.gif dabar ypac kai pablogejo sveikata tai isvis plaukai siausias vien nuo tos minties.laiko turiu iki rugsejo men.nezinau ka daryti.patarkit
jau vien mintis kad reikes keltis anskti ryta ir vaziuoti i vilniu  cry.gif

manau, kad studijuok;] nes kuo labiau apribosi save, tuo paskui sunkiau bus. aš irgi studijuoju. jeigu labai blogai, juk galima ir nevažiuot į paskaitas kartais. man rudenį buvo toks apmąstymų metas, ar imti akademines, galiausiai nepaėmiau ir dėl to tik džiaugiuosi mirksiukas.gif

winia, o tu sirgai/sergi DŽS? nes matai, jisai būna ir lengvesnės ir sunkesnės formos. aš jau 2,5 metų tai 'džiaugiuos'. buvo laikai, kai tikrai galėjau sakyti, kad tik iš psichologinės pusės. bet kuo toliau... ar tikrai manai, kad tai iš psichologinės pusės, jei kriaušę suvalgai ir viduriuoji visą dieną (jokio streso, nes sėdi namie)? aš tai nemanau schmoll.gif seniau galėdavau valgyti viską, o dabar daug maisto netoleruoja... ta žarna labai sudirglėjusi, daug labiau į viską reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 liepos 2007 - 21:21
tiek daug cia priraset laugh.gif
na as tai pries visus psichoterapeutus, gal kad pati ne viena karta nudegiau, vienas mane atsisake gydyt, tipo cia dar sustriausias Siauliu daktaras skaitos, nes matai ne taip suformulavau jam pirmajai pokalbio sakini, o kita tai ieskojo bedu ten kur ju nera ir bande mane itikt kad mano liga atsirado del to kad as matai valdinga doh.gif nu zodziu...
del raminamuju tai stresinese situacijose as ju irgi neatsisakau, bet tas buna retai, ir bent pokolkas nejauciu kad reiktu kasdien gert, gal todel kad man dabar geriau, nors aisku buna visokiu dienu, vakar gal 5kartus buvau, nu bet o ka darysi unsure.gif
o Tina tai noriu padrasint butinai eit mokintis, neleisk kad gyvenimas pralektu pro sali del tos prakeiktos ligos, zinau kad bus sunku, visos ta patyrem, bet viskas bus gerai 4u.gif
as noriu pasiguost, sugalvojau sudalyvaut konkurse VMI, o darbas operatyvinis, nu tipo gauni iskvietima kad imonej vokelius moka ir leki, o dabar galvoju kuriu galu as su tokia liga ten lendu blush2.gif nebezinau ar eit i ta konkursa ar ne, nes darbas atrodo idomus tik stresinis, ir dirbti gali reiket ne vien nuo 8 iki 5h unsure.gif ka patartumet?
Atsakyti
varyk biggrin.gif būsi įkvėpimas mums biggrin.gif vis tiek gi prieš darbą atsėdėsi tualete bet kokiu atveju. be to, jeigu reikės staigiai veikt, tai nebus kada ir pagalvot apie problemas mirksiukas.gif o jeigu ir bus negerai, taigi niekas pririšęs nelaikys tam darbe. nebent gali susirasti ką nors labiau prie 'dūšios'
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 07 02, 23:02)
varyk biggrin.gif būsi įkvėpimas mums biggrin.gif vis tiek gi prieš darbą atsėdėsi tualete bet kokiu atveju. be to, jeigu reikės staigiai veikt, tai nebus kada ir pagalvot apie problemas  mirksiukas.gif o jeigu ir bus negerai, taigi niekas pririšęs nelaikys tam darbe. nebent gali susirasti ką nors labiau prie 'dūšios'

tai va kad nieko gero prie dusios nera, nu bandysiu, ziuresiu kas gausis, jei ka iseisiu biggrin.gif
Atsakyti