Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

sveiki visi 4u.gif buvau pradingus neturiu jau kada net i foruma i eit nesnekant apie kitus darbus.per moslus ir darba nieko nespeju neisivaizduoju kaip kiti dar vaikus turi ir viska sugeba.man tai lb sunku daba sedziu prie aukstosios matkes po pietu einu i koli,as bandziau yogurt kapsules gal ir nieko net nezinau gal cia tik sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 10 13, 08:56)
sveiki visi 4u.gif buvau pradingus neturiu jau kada net i foruma i eit nesnekant apie kitus darbus.per moslus ir darba nieko nespeju neisivaizduoju kaip kiti dar vaikus turi ir viska sugeba.man tai lb sunku daba sedziu prie aukstosios matkes po pietu einu i koli,as bandziau yogurt kapsules gal ir nieko net nezinau gal cia tik sutapimas  g.gif

tina malonu kad uzsukai mirksiukas.gif o kaip dabar jautiesi?tikiuosi geriau rolleyes.gif
as tai kokias tik nebandzius tas bakterijas nieko doro jai ir buna biski pagerejimas tai trumpalaikis g.gif
Atsakyti
Labukas laugh.gif tai kaip begyvenam?kaip sveikateles?ziuriu apmires kazko forumas...as irgi senokai jau berasiau blush2.gif sia savaite labai prastai jauciuos, baigiau gert savo homeopatinius vaistukus ir paumejo zenkliai liga...vyras i komandiruote isvaziaves savaitei, nebera kas i darba nuveza, pati vairuot bijau, su autobusu vaziuot bijau, kakzoks kosmaras...jau baigiu prarast vilti pasveikt, kai tiek isbandyta ir grizti i pradini taska tenka po 4 metu tikrai nelinksma cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
O nenorit Tai-Či gimnastikos pabandyt? Nes kaip belenksi DŽS ne joks ne zarnyno mikrofloros ar bakterinis susirgimas. Tai funkcine ir nervine negalia, ja reikia kazkaip is kitos puses gydyt nei atrodo...

Man pavyzdziui manksta padeda, nors rodos jokio rysio nera. Ypac pratimai pilvo raumenims tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 10 17, 19:44)
O nenorit Tai-Či gimnastikos pabandyt? Nes kaip belenksi DŽS ne joks ne zarnyno mikrofloros ar bakterinis susirgimas. Tai funkcine ir nervine negalia, ja reikia kazkaip is kitos puses gydyt nei atrodo...

Man pavyzdziui manksta padeda, nors rodos jokio rysio nera. Ypac pratimai pilvo raumenims tongue.gif

o kas cia per gimnastika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 17, 18:14)
Labukas  laugh.gif tai kaip begyvenam?kaip sveikateles?ziuriu apmires kazko forumas...as irgi senokai jau berasiau blush2.gif sia savaite labai prastai jauciuos, baigiau gert savo homeopatinius vaistukus ir paumejo zenkliai liga...vyras i komandiruote isvaziaves savaitei, nebera kas i darba nuveza, pati vairuot bijau, su autobusu vaziuot bijau, kakzoks kosmaras...jau baigiu prarast vilti pasveikt, kai tiek isbandyta ir grizti i pradini taska tenka po 4 metu tikrai nelinksma  cray.gif  cray.gif  cray.gif

apmires forumas nes mes tik su katalike ir kalbam blush2.gif kazkaip nebendraujat g.gif
uzjauciu ziedlape unsure.gif
man tai negera kazko rytais pykina ir siaip einu miegot pavalgius pietus gal nervukai nusilpe g.gif
Atsakyti
jau gal buciau seniai kokia joga lankius, bet man vazineti reikia, nes truputi tokiam vilniaus uzkampy gyvenu, o tai vel papildomas stresas.

ziedlape, o kokios ten sudedamosios dalys ieina i tavo homeopatinius? as irgi noriu... nusipirksi vel, ir pageres. o kalbankt apie savijauta, tai man dabar irgi labai blogai, nekontroliuoju padeties visai, amzinam strese esu. tai va.
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 17, 18:53)
o kas cia per gimnastika?  g.gif

Tai Kinų sveikatingumo mankšta, panašiai kaip kovos menų judesiai, bet labai lėti, tai tarsi dinaminė joga universaliai padedanti subalansuot organizmą ir nugalėt įvairias "vidines" negalias. Daug girdėjau bet tik dabar imsiu lankyti (Vilniuje) tik nepasirenku, kur.

Pasiskaitykite ČIA (angliskai)

ir ČIA (nemokama Vilniaus miesto iniciatyva)

na ir ČIA (mamų klube)

manau tai kaip tik tas ko mums reikia... smile.gif
Atsakyti
o as kazkaip netikiu tom visom gimnastikom schmoll.gif
gerai jas lankyti kada zmogus neturi tokiu sutrikimu ,kai jam kiekvienas isejimas yra stresas g.gif
Atsakyti
aš tai tikiu. bet irgi manau, kad tam reikia atitinkamos stabilios būklės, o ne tokios, kokia dabar pas mane yra.
Atsakyti
Tai-chi galima daryt ir paciam namie, pagal vadoveli arba video medziaga, galima ir Youtube paieskoti, na kad ir STAI CIA tik reikia netinget ir... suprast angliskai. Be to manau ir knygele kokia rast glima, jei ner galimybiu sportuot ne namie. Bent pradziai, bendram supratimui.

Sutinku - galima but skeptisku del filosofijos, bet patys pratimai padeda koncentruotis, atitraukt demesi nuo savo problemu mirksiukas.gif , valdyt kuna, palengva stiprina faktiskai visus raumenis.

Koleges ax.gif , dar norejau jusu paklaust, kas kenciat nuo DZS niekam is jusu ner buve sanariu, koju ar nugaros skausmu? man cia trecia savaite maudzia kojas, nugaros apacia, o tyrimai nieko nerodo. Reumatologe irgi kraipo galva, gal but ir nuo problemu su virskinimu atsirades kazkoks salutinis dziaugsmas... blink.gif nezinia kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mints: 20 spalio 2007 - 17:38
sveikos mirksiukas.gif
kaip einasi nieks nerasot g.gif tik nesakykit kad laiko neturit blush2.gif
Atsakyti