O sakykit, ar kuriai nors yra darytas cezaris del tokios priezasties kaip stuburo isvarza? As girdejau, kad tai priezastis, bet galvoju, ar cia tiesa

Mano kaimynei indikacija cezariui buvo stuburo išvarža. Bet gal čia nuo kokio laipsnio priklauso?

mums dėl mažiuko ligos
bet viskas, kad tik Mažiuliui gerai būtų

bet viskas, kad tik Mažiuliui gerai būtų

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 29, 22:20)
Sėdi mažiulis?
kad tik sėdėtų.

pas mus genetinė liga

QUOTE(kristi_ @ 2008 01 17, 21:07)
Labai noreciau suzinoti, kaip siaip laikais atliekamas cezaris?
gauni pilna narkoze ar i stubura nuleidzia, kad nieko najaustum?
ar labai dideli randai lieka?
kadangi neturiu nei vienos artimos pazystamos, kuriai darytu cezari, tai ner pas ka tiesiogiai ir paklausti. o apie tai manau irgi kazka vertetu zinot, nes juk visko gali but
kadangi neturiu nei vienos artimos pazystamos, kuriai darytu cezari, tai ner pas ka tiesiogiai ir paklausti. o apie tai manau irgi kazka vertetu zinot, nes juk visko gali but

Randas tikrai laaabai zemai ir bent jau maniskis po 3 metu visiskai nematomas patapo

QUOTE(kristi_ @ 2008 01 17, 19:07)
Labai noreciau suzinoti, kaip siaip laikais atliekamas cezaris?

Pilnos nelabai duoda

QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 30, 14:52)
Pilnos nelabai duoda
Dabar praktikuoja dalinę, kad mama galėtų pamatyti savo vaikutį iškart.

QUOTE(*Niki* @ 2008 01 31, 01:04)

Prieš 6 metus niekas nežiūrėjo kas ir kam geriau. Darė pilną narkozę, nors prašiau dalinės. Su antru prašiau epidūro - jo negavau, nes....taip natūraliau

QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 31, 07:50)
Prieš 6 metus niekas nežiūrėjo kas ir kam geriau. Darė pilną narkozę, nors prašiau dalinės. Su antru prašiau epidūro - jo negavau, nes....taip natūraliau

Upokšni, o kodėl pas tave cezariai abu buvo?

Sveikutes mergaites
gal jus man galit pasakyt kiek siaip normaliai dienu reikia ligoninej guleti po cezario? Po pirmo mane ketvirta diena isleido, bet kiek zinau cia ankstokai...o normaliai kiek laiko, ar cia kiekvienai individualiai? Vasario 20 man planuojamas cezaris, todel, kai pagalvoju apie ligonine, tai net nupurto...tikiuosi nereiks te ilgai gulet