Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

atliekamas labai paprastai, dazniausiai ne pilna narkoze, viska girdi ir matai ir duoda ish karto vaikiuka (bent jau man taip buvo), randas bikini zonoje, tikrai labai zemai, po maudymke niekaip nesimatys schmoll.gif
Atsakyti
O sakykit, ar kuriai nors yra darytas cezaris del tokios priezasties kaip stuburo isvarza? As girdejau, kad tai priezastis, bet galvoju, ar cia tiesa g.gif
Atsakyti
Mano kaimynei indikacija cezariui buvo stuburo išvarža. Bet gal čia nuo kokio laipsnio priklauso? g.gif
Atsakyti
mums dėl mažiuko ligos verysad.gif

bet viskas, kad tik Mažiuliui gerai būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 29, 21:55)
mums dėl mažiuko ligos verysad.gif

Sėdi mažiulis?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 29, 22:20)
Sėdi mažiulis?

kad tik sėdėtų. rolleyes.gif ... nea.
pas mus genetinė liga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 01 17, 21:07)
Labai noreciau suzinoti, kaip siaip laikais atliekamas cezaris?
gauni pilna narkoze ar i stubura nuleidzia, kad nieko najaustum?
ar labai dideli randai lieka?
kadangi neturiu nei vienos artimos pazystamos, kuriai darytu cezari, tai ner pas ka tiesiogiai ir paklausti. o apie tai manau irgi kazka vertetu zinot, nes juk visko gali but wink.gif

4u.gif pilna narkoze ar epidurine nejautra - leidzia rinktis paciai thumbup.gif
Randas tikrai laaabai zemai ir bent jau maniskis po 3 metu visiskai nematomas patapo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 01 17, 19:07)
Labai noreciau suzinoti, kaip siaip laikais atliekamas cezaris?
gauni pilna narkoze ar i stubura nuleidzia, kad nieko najaustum?
ar labai dideli randai lieka?
kadangi neturiu nei vienos artimos pazystamos, kuriai darytu cezari, tai ner pas ka tiesiogiai ir paklausti. o apie tai manau irgi kazka vertetu zinot, nes juk visko gali but wink.gif

Pilnos nelabai duoda g.gif Dabar praktikuoja dalinę, kad mama galėtų pamatyti savo vaikutį iškart. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 30, 14:52)
Pilnos nelabai duoda  g.gif Dabar praktikuoja dalinę, kad mama galėtų pamatyti savo vaikutį iškart.  mirksiukas.gif

smile.gif Atsiprašau, bet dalinę ne tik dėl to, kad pamatytų, o dėl vaikelio sveikatos. Pilnos narkozės metu ir vaikutis gauna jos. O spinalinė arba epidūrinė nejautra - sveikiau vaikeliui.
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 31, 01:04)
smile.gif Atsiprašau, bet dalinę ne tik dėl to, kad pamatytų, o dėl vaikelio sveikatos. Pilnos narkozės metu ir vaikutis gauna jos. O spinalinė arba epidūrinė nejautra - sveikiau vaikeliui.

Prieš 6 metus niekas nežiūrėjo kas ir kam geriau. Darė pilną narkozę, nors prašiau dalinės. Su antru prašiau epidūro - jo negavau, nes....taip natūraliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 31, 07:50)
Prieš 6 metus niekas nežiūrėjo kas ir kam geriau. Darė pilną narkozę, nors prašiau dalinės. Su antru prašiau epidūro - jo negavau, nes....taip natūraliau  doh.gif

verysad.gif Nu siaubas! Užjaučiu labai! Ale ot tie gydytojai... Vienaip teoriškai per kursus mokina, o visai kitaip elgiasi ligoninėje... unsure.gif Aišku, ne tie patys, bet vis tiek... Nesistengia, negalvoja apie lelius. verysad.gif
Upokšni, o kodėl pas tave cezariai abu buvo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 31 sausio 2008 - 15:45
Sveikutes mergaites smile.gif gal jus man galit pasakyt kiek siaip normaliai dienu reikia ligoninej guleti po cezario? Po pirmo mane ketvirta diena isleido, bet kiek zinau cia ankstokai...o normaliai kiek laiko, ar cia kiekvienai individualiai? Vasario 20 man planuojamas cezaris, todel, kai pagalvoju apie ligonine, tai net nupurto...tikiuosi nereiks te ilgai gulet verysad.gif
Atsakyti