QUOTE(Sicily @ 2008 04 28, 09:40)
Man buvo taip, pienas veliau atsirado, nors gimdziau 15 valandu iki tol kol prireike skubaus cezario. Taip kad jokia cia ne pasaka

Zinoma visoms skirtingai buna, nesakau, kad kiekvienai taip bus, kaip man. O priespienio pas mane irgi is karto buvo. O normaliai krutys pritvinko daug veliau. Tiesa, dar reikia atsizvelgti i kitus faktorius, pvz man buvo darytas skatinimas, ir sakoma, kad tai irgi itakoja velesni pieno atsiradima.
QUOTE(Gytutė @ 2008 04 28, 17:35)
Nu kad ne pasakos, man irgi vėliau pienas atsirado, nors priešpienio buvo iškart. Papų sprogimą pajutau tik po 7 dienų, grįžus namo. Teisybė, reik labai daug kantrybės, kol normaliai pienas gamintis pradeda. Spenelių vietoj beveik žaizdos buvo. Bet viskas baigėsi sėkmingai
Cituoju iš
http://www.vsv.lt/mo...inimas/576.html
CEZARIO PJŪVIS
Maitinti krūtimi įmanoma ir po cezario pjūvio operacijos. Tačiau gali atsirasti sunkumų. Mama kartais būna mieguista, mažiau judri, jai gali skaudėti. Be to, pienas gali pasirodyti vėliau nei po įprasto gimdymo. Po Cezario pjūvio reikia pridėti kūdikį prie krūties, kai tik jis ima ieškoti, net tada jei mama vis dar mieguista. Mamai reikia rasti patogią maitinimo padėtį. Jai gali būti sunku pačiai pakelti ir laikyti kūdikį, todėl medicinos darbuotojai turi padėti žindančiai motinai.
Taigi, kaip čia rašo, pienukas GALI atsirasti vėliau, bet juk nebūtinai VISOMS jis vėliau ir atsiranda. Matyt, pati esu iš tų laimingųjų, kurioms jis atsirado laiku, t.y. anksčiau, o aukščiau pacituotų žinučių autorėms atsirado vėliau. Visgi laikausi savo nuomonės, kad kiekvienai gali būti individualiai, nereikia savęs užprogramuoti, kad bus taip, kaip GALI BŪTI, mąstykim optimistiškiau!
* * *
Beje, savo pirmągimį gimdžiau pati, teko ir skatinamųjų "paragauti", ir, neatsidalinus placentai, patirti bendrąją nejautrą, bet irgi pienukas po visko atsirado gana greitai, po dienos ar dviejų. Pamenu, kaip gydytojas atėjęs paklausė, ar turiu priešpienio, o krūtys jau buvo pienuko pritvinkusios.
Pakartosiu dar tą patį, kad jei vienai kitai kas nutinka, tai nebūtinai taip bus visoms!
Čia panašiai, kaip kažkuri aiškinot, kaip paprasta pagimdyti operacijos būdu, kaip po dienos kitos jau lakstote kaip gazelė, o iš tiesų ne kiekvienai taip pasiseka!